At leve med kronisk sygdom – og vælge medicin fra

5
506

Jeg fik de første spæde symptomer på, at noget ikke var helt i orden i kroppen i 2001. Den værkede i hele kroppen. Jeg mødte op til alle mulige undersøgelser. Alligevel var det nærmeste jeg kom på en diagnose det man kalder ”flyvergigt”.

Jeg levede i mange år med, at jeg til tider havde så ondt i kroppen, at jeg knapt kunne gå.

Smertefuld leddegigt

Smerterne blev hyppigere og hyppigere, så i 2005 blev jeg undersøgt igen. Nu blev det konstateret at det var leddegigt. Jeg fik en reumatolog, som sprøjtede binyrebark ind i leddene og senere piller sammen med diverse andre gigtpræparater for ikke at glemme alle de smertestillende piller af de heftige kalibre.

Så gik det hele jo igen meget godt … indtil 2008.  En dag vågnede jeg og kunne ikke stå ud af sengen. Reumatologen meldte pas. Hun sendte mig på hospitalet, hvorefter jeg måtte sygemelde mig i 3,5 måned, til genoptræning og på hospitalet igen og igen for at få endnu mere medicin.

Min hverdag blev nu med halvårlige hospitalsbesøg på gigtafdelingen samt blodprøver på hospitalet hver 6. uge. Jeg betragtede nu aldrig mig selv som rigtig syg: Det var jo bare en tilstand, og den accepterede jeg.

Færre smertestillende piller med plastre

Hvis du har læst mit blogindlæg nummer 2 her på Blog.tohuman.dk, så ved du allerede, at jeg i september 2014 modtog min første pakke fra LifeWave, og at det første jeg kastede mig over var 4 uger med Corsentials. Derudover brugte jeg flittigt plastrene fra LifeWave: Energy Enhancer mod smerter (ja, de er gode, når der er tale om kroniske tilstande), Y-age Glutathione mod hævede led (gigt er jo inflammation i leddene) og så SP6 Complete-plastret (hormonregulerende og godt ved gigt, da det regulerer sukkerbalancen i kroppen).

Allerede nu opdagede jeg, at forbruget af smertestillende piller faldt markant. Virkelig noget min mave holdt af – for det kan altså gøre rigtig ondt, når der bliver proppet så store mængder af stærk medicin ind i kroppen.

Den ultimative LifeWave-test

I november blev det tid til den halvårlige lægekontrol på hospitalet. Glad mødte jeg op og havde Y-age Glutathione på den ene håndryg, da jeg var vågnet med en øm og hævet langemand. Kort inde i samtalen kommenterede lægen blodprøverne, som viste, at mine levertal så ganske dårlige ud gennem det seneste år – og nu var de da helt gale. Jeg måbede og spurgte, hvorfor jeg ikke havde fået det oplyst. Troede da, at når jeg rendte til alle de prøver, så fik jeg også en melding, hvis noget var galt!

Jeg sad og stirrede på skærmen med prøvesvar og kunne sagtens se, at der kun var ét normalt tal det seneste år – nemlig i oktober. Jeg spurgte straks, hvad det skyldtes, og hvad der kunne gøres. Svaret var, at det nok var medicinen, og så spurgte lægen, hvad jeg selv tænkte, der kunne gøres.

Meget atypisk mig, så blev jeg helt stille et kort øjeblik, og så tog jeg en beslutning – trak vejret dybt og sagde: ”Jamen, så tænker jeg, at vi dropper medicinen, bestiller ekstra blodrøver og aftaler en ny tid om tre måneder – som du kan se bruger jeg LifeWave plastre, og de skal nu testes”.

Lægen nikkede. Det var en aftale, men at jeg skulle være klar over, at det kunne blive værre med sygdommen.

På detox-kur med LifeWave

Jeg tog derfra med print af alle blodprøver gennem det seneste år. Hjemme igen kontaktede jeg straks min sponsor, Sabina, der havde introduceret mig til LifeWave.

Jeg valgte at besøge Sabina for at blive afgiftet i hendes maskine. Derudover gik jeg i gang med at granske prøvesvar – og lige præcis det gode testsvar i oktober – kunne det mon hænge sammen med Corsentials?

Hentede en ny Corsentials-kasse frem og startede igen. Derudover brugte jeg pMai-Britt-Baekgaard-To-human-blog-LifeWave-distributorlastrene til at afgifte kroppen. Det smarte med plastrene fra LifeWave er, at der er simple opskrifter – protokoller – til hvordan man placerer dem ved forskellige udfordringer. Så det tager ikke mange minutter at fordele dem over kroppen.

I fem dage fulgte jeg en detoxprotokol, holdt to dages pause og startede så igen. Dette gjorde jeg fire gange, så mit indtag af Corsentials og detoxkuren tog fire uger i alt.

Til detox brugte jeg om dagen: Y-age serien: Gluthatione og Aeon sammen med plastrene Energy Enhancer og SP6 Complete. Om natten brugte jeg Y-age Carnosine sammen med Silent Nights.

Det føltes godt at komme af med medicinrester indtaget gennem mange år. Endnu bedre var det, at kroppen ikke gjorde knas. Og så blev min nattesøvn samtidig så tung og god, at jeg vågnede med god energi om morgenen. Det må da kaldes en god spiral.

Normale levertal – stor følelse af frihed

Jeg passede selvfølgelig mine blodprøver og havde nu fået en aftale om, at jeg selv fik prøvesvar. Det føltes som en gave at konstatere, at levertallene igen var helt almindelige – i løbet af to uger var tallene de bedste overhovedet gennem det seneste år.

Nu er der snart gået et år, og jeg er stadig uden medicin. Lægen på hospitalet rystede undrende på hovedet, da vi så hinanden lige efter sommerferien i år: Alle tal er så fine, så nu ”gider” hun ikke se mig før om et år. Blodprøver er skåret ned til hver 8. uge og foretages nu hos min egen læge.

Det lyder måske underligt, men det giver altså en stor frihedsfølelse, når man ikke hele tiden skal møde op på et hospital – men bare kan vælge en almindelig hverdag som andre.

Og nårrh ja … jeg fravalgte også influenzavaccinen, når jeg nu var i gang. Og nej, jeg har ikke haft en eneste sygedag.

Godt efterår derude!

DEL
Tidligere artikel30 fantastiske dage med Alavida – naturlig hudpleje
Næste artikelVinterklar! Snot og snue – med Lifewave holder vi den ude
Mai-Britt Bækgaard interesserer sig for kroppen, sundhed og at leve godt med kronisk sygdom. Mai-Britt har været 28 år i den finansielle verden med fokus på tal og fakta. Men det alternative har stor interesse, da Mai-Britt selv prøver at leve medicinfrit. Mai-Britt er forhandler af LifeWave. Hun er desuden BARS-behandler og passioneret omkring anti-inflammatorisk kost. Ligesom de fleste af os elsker at anbefale noget godt, vi har oplevet (en by, en café osv.), så elsker Mai-Britt at dele erfaringer og hjælpe andre til et sundere liv. Kontaktinfo: maibodydk@gmail.com og Facebook-siden MaiBody.

5 KOMMENTARER

 1. Skønt læsning. Igen og igen får vi bekræfter, at det i den grad betaler sig at tage “sagerne” i egen hånd. – Og så mega fedt at forskellen bliver positivt – omend undrende bekræftet.
  Knus

 2. Har også været der – kunne ikke komme ud af sengen pga smerter – valgte smertestillende fra, og vitaminer, mineraler og diætist til – lever nu som jeg levede før – bare lidt mere sundt og smertefrit. :-;

 3. Næsten det samme forløb her, diagnosen fibromyalgi. Jeg bliver ikke kontrolleret hos læge, som ikke forstår, at jeg ikke vil tage kolesterolmedicin. Jeg har ikke på noget tidspunkt taget smertestillende, men kun brugt healing, varme, meditation osv. Har nu i halvandet år brugt LifeWave-plastre og er lige begyndt på vitamindrikken Corsentials. Jeg bliver 70 år og er ikke bange for at blive gammel. Fibromyalgi er en kronisk sygdom, og jeg er ikke helbredt, men lever et meget bedre liv med disse produkter og ved at undgå gluten og laktose. Et godt bevis på at kroniske sygdomme kan lindres uden bivirkninger fra medicin.

 4. Rigtig god læsning! – kan på ingen måde forestille mig hvordan det må have været, da jeg ikke har været i samme situation. Men godt kæmpet – hatten af for det!

 5. Tak for alle fine hilsner…. dejligt at høre jeres historier.
  Og ja… jeg trives stadig! Og på søndag løber jeg igen et lille løb. Ikke hurtigt… ikke langt. Men frydefuld glæde helt ind i knoglerne og dyb taknemmelighed over at kunne.

  Nyd sommeren
  Lethed og glæde fra Mai-Britt

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here