Stærkt plaget af bækkenløsning – nu smiler Lotte med Corsentials

5
313

Min hustru Lotte fik bækkenløsning i foråret 2011, da hun ventede vores søn. Lotte arbejder som talepædagog på diverse skoler og institutioner i Aalborg-området. Det kræver, at hun stiger ud og ind af bilen mange gange på en dag, og det betyder, at hun sidder ned mange timer om dagen. Alt sammen bevægelser, som gør bækkenløsningen værre.

Lotte er rigtig glad for hendes arbejde og ville nødigt sygemeldes. Men smerterne kom hun sig aldrig rigtig over efter den første graviditet, og det blev en større og større forhindring for hende at arbejde.

For 2 år siden fødte hun vores datter. En ny graviditet var hårdt for bækkenet og gjorde situationen endnu værre. Hun fik nu kroniske smerter og kunne hverken holde til havearbejde, powerwalk eller gåture.

Med plastre fra LifeWave holdt vi smerterne nede. Det skete ved hjælp af det unikke helseplaster Y-age Aeon på Gv.14, smerteplastret Icewave på B.30 (eller v. smerten) og Y-age Carnosine på Gv.2.

Corsentials – spændende nyhed

Den 8. februar 2014 lancerede LifeWave det nye sundhedssystem Corsential med Theta One, Theta Activate og Y-age Aeon ved et Kick-Off i København. Vi var selv til stede. Mit første indtryk var ren begejstring. Jeg var meget interesseret i det nye sundhedssystem og tænke, at det måtte vi simpelthen teste af. Det her måtte være lige det, vi manglede.

Corsentials blev hurtigt bestilt og testet. Og sikke en oplevelse for mig: Jeg tabte mig 7 kilo på bare en måned. Jeg var helt oppe af køre over resultatet. Desværre havde Lotte ikke den samme aha-oplevelse. Hun havde ingen synlig eller mærkbar effekt efter de første 30 dage, men heller ikke det modsatte. Humøret var blevet bedre. Hun følte sig også mere glad, men det rush, jeg havde fået, udeblev.

Foråret og sommeren gik. Smerterne fra bækkenet tog i perioder hårdt på hende og var invaliderende – og det gjorde ondt på mig at se hende have så ondt. Det gav mindre overskud til hverdagen til os begge.

corsentials-Tohuman-LifeWave

60 dage med Corsentials

I august 2014 oplevede jeg, at det var ved at være for hårdt bare at se til, mens Lotte havde ondt. Jeg foreslog hende at teste Corsentials i en periode på minimum 60 dage. Det måtte være noget, som kunne gøre mere end blot at holde smerterne nede.

Efter cirka 40 dage sagde hun; Har du lagt mærke til, at du ikke længere skal plastre mig ind om aftenen, så jeg kan komme ud af sengen om morgenen? JA, for pokker. Det havde jeg i den grad!

Smerterne fra bækkenløsningen er i dag stort set væk. Lotte kan igen holde til at gå på arbejde – uden at det gør ondt hele tiden. Vi behøver ikke at sætte plastrene på om aftenen. Hun kan gå i haven og gå lange ture. Det er en stor forandring.

Siden har Lotte flere gange brugt den 5 dages detox protokol i TeamNet produktguideline og fået “renset” ud.

Nu drikker vi Corsentials næsten hver morgen – og særligt de seneste to uger, hvor vi har drukket Corsentials HVER dag, har hun fået det mærkbart bedre. Lottes smerter fra bækkenløsningen er på det laveste siden foråret 2011. Det er en helt ny Lotte, jeg har fået. En glad og smilende mor til to skønne børn – også om eftermiddagen efter arbejde!

På To Human blog kan du læse mere om Corsentials – klik her

Fakta om bækkenløsning

 • Smerter i bækkenet under en graviditet rammer cirka halvdelen af alle kvinder
 • Bækkenløsning involverer alle tre bækkenled. Bækkenløsning rammer hvert år 2-10 procent
 • Bækkenløsning kan komme på forskellige tidspunkter i graviditeten og kan være både lette smerter og meget invaliderende smerter. Typisk opstår de fra uge 24 til 36 i graviditeten
 • Har man haft bækkenløsning én gang, så er der stor risiko for at få det igen ved en senere graviditet. Her vil smerterne typisk starte tidligere i graviditeten.

Kilde: Sundhed.dk

5 KOMMENTARER

 1. Kanon historie og velkommen som blogger Jesper 🙂
  Jeg bliver glad ved at kigge ordene igennem dine historie og viser bare igen at kroppen selv kan skabe løsninger gennem tålmodighed og herefter sker tingene bare “naturligt” mod en bedre livskvalitet, det er bare livsbekræftende.

  Kh Jan

 2. Hej Jesper,
  skøn læsning – fedt at din kone har fået energi og gnist igen. Det er opslidende konstant at have smerter.
  Ønsker dejlig søndag,
  Mai-Britt

 3. Vidunderlig læsning. Er virkelig smadder glad på jeres vegne. Skønt igen igen at få bekræftet, hvilken forskel, som LifeWave gør for menneskerne – (og dyr for den sags skyld). Knus fra Steen og stort tillykke med jeres nye liv.

 4. Kære Jesper
  Hvor det varmer at læse – igen – at vedholdenhed betaler sig, når man ved, hvad disse produkter kan gøre i forskel for at hjælpe kroppen til bedre livskvalitet. Tak for din blog, og tillykke til Lotte – sikken en gave at have fået der. KH

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here