Maria har bivirkninger af HPV – i bedring på 14 dage

0
233

I et tidligere indlæg har jeg fortalt historien om 16-årige Kathrine, som i godt fem år har været syg af HPV-vaccinen Gardasil. For nylig ringer en anden mor til en HPV-bivirkningsramt pige på 27 år. Maria får HPV-vaccinen Gardasil i 2012, og fire måneder efter, mærker hun de første bivirkninger. Familien bor i Jylland, så det er svært for mig at behandle Maria. Maria går dog heldigvis allerede hos en healer. Derfor kan jeg i stedet rådgive hende til brug af LifeWave-plastrene over Skype.

Corsentials kosttilskud

Maria oplever ligesom andre HPV-bivirkningsramte piger og deres nærmeste, at de er i en forgiftet tilstand, kroppen reagerer unormalt og er ude af balance. Jeg starter med at anbefale Corsentials, som er et fantastisk kosttilskudsprodukt fra LifeWave. Det indeholder mange gode ting såsom råmælk, antioxidanter, fiber, kalium og B-vitaminer med mere. Corsentials er et godt produkt, der afhjælper stress og understøtter immunforsvaret. Det har en afgiftningseffekt – det vil sige, at det udrenser kroppen for giftstoffer.

Jeg anbefaler også Y-age Glutathione-plasteret, som er med til at fjerne giftstoffer og tungmetaller fra kroppen – for netop HPV-vaccinen er udskældt for at give tungmetalforgiftning. Helseplastret Y-age Glutathione booster vores eget Glutathion-niveau i kroppen, som er vores vigtigste antioxidant. Maria har også svært ved at sove, så jeg anbefaler soveplastret Silent Nights.

Effekt på 14 dage

Maria og hendes mor har været til intromøde i Aalborg for at få lidt baggrundsviden om plastrene fra LifeWave. Da Maria har brugt plastrene i 14 dage taler vi sammen over Skype. Maria har det allerede meget bedre. Hun er begyndt at kunne læse bøger igen. Hun har mere overskud til vennerne. Hun kan cykle 10 minutter til bussen uden at blive nær så forpustet, som hun plejer. Hun er blevet bedre til at håndtere svimmelhed og overvældende situationer med mange mennesker. Hun kan langsomt mærke, at hun er blevet bedre til at koncentrere sig og fokusere – ikke på samme niveau som tidligere, men hun oplever, at hun er på rette vej. Hun sover bedre om natten, har færre ledsmerter og mindsket hovedpine.

Vi taler om, hvilke nye LifeWave-plastre hun vil bruge. Blandt andet anbefaler jeg energiplastret Energy Enhancer, som kan øge styrke, udholdenhed og styrke energiniveauet. Og så anbefaler jeg, at hun fortsætter med de andre plastre fra LifeWave, som hun allerede har god effekt af. Vi har aftalt et nyt Skypemøde inden jul. Jeg glæder mig til at fortælle mere om forløbet i det nye år.

Kathrine har det stadig godt

16-årige Kathrine Thorius,som jeg skrev om i dette indlæg, har det stadigvæk godt efter behandlingerne med blandt andet LifeWave-plastrene.

Kathrine træner nu 1-2 gange om ugen i Helsebrixen på de seks eldrevne motionsbrikse, som træner de store muskelgrupper i kroppen, uden man risikerer at få smerter og skader. Det er vigtigt, når man har været det igennem et forløb som Kathrines, at man ikke træner for hårdt. Vi fokuserer også meget på vejrtrækningsøvelser, og at træningen virker afslappende og mediterende. Kathrine får stadig coaching omkring kosten, plastre og tanker. Når hun afviger fra den sunde kost om at spise svinekød, sukker, slik og sodavand osv., vender hendes symptomer tilbage. Det er alt sammen en proces og en tilvænning til en ny livsstil. Kathrine er en stærk pige. Hun klarer sin skole og arbejde fantastisk godt.

I januar kan du her på Blog.tohuman.dk læse Kathrines mor Helle Thorius’ beskrivelse af hele Kathrines forløb: Frustrationerne som mor, om en familie i krise og se hele symptomlisten samt listen over læger og specialister, som Kathrine og familien har besøgt.

Intromøder for HPV-bivirkningsramte

Sammen med Helle Thorius holder Helsebrixen intromøder rundt i landet, hvor vi fortæller om Kathrines historie og behandlingsforløb. Jeg tilbyder at rådgive og lave behandlinger – blandt andet Reikihealing med 3A-ionterapi. Intromøderne holdes, når der er 6-8 interesserede.

 

Foto i toppen er et genrefoto

DEL
Tidligere artikelSådan får du en glad hund nytårsaften
Næste artikelSmertefuldt sammenfald i ryggen væk på under 2 måneder
Hellebeth Hansen hjælper folk med at forbinde kroppen/sindet og ånden ved hjælp af motion, blodtypekost, samtaler og behandling. Hellebeth har motionscentret Helsebrixen, der via en alternativ tilgang sætter fokus på, at motion, livsstil og kost kan være rart, nemt og let at ændre med de rigtige tanker. Kontaktinfo: www.helsebrixen.dk eller helsebrixen@yahoo.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here