Sådan opnår 54-årig med Parkinson bedre livskvalitet

2
1064

En lørdag eftermiddag i april for tre år siden, får jeg besøg af et ægtepar fra Jylland. Manden har et par år forinden fået konstateret Parkinson. Parkinson er meget kort fortalt en række symptomer, som hovedsageligt påvirker evnen til at bevæge sig; træge bevægelser, rysten og muskelstivhed. Parkinson rammer dog meget forskelligt, og symptomerne er meget forskellige fra person til person.

Manden på 54 år har indtil nu kunnet nøjes med laveste dosis medicin. Han har fuldtidsarbejde som murerarbejdsmand. I fritiden renoverer han deres tre-længede gård og dyrker jorden, som hører til. Han vil ikke acceptere – og kan slet ikke forestille sig – at det skal være anderledes, så noget må gøres.

LifeWave-plastre mod rysten, uro og smerte

Efter den indledende snak arbejder jeg ud fra de symptomer, han beskriver for mig; Snurren i hænder og fødder, uro i kroppen, rystende hænder, gangbesvær, langsom tale, smerter i specielt det ene ben, og dårlig søvn.

For at opnå ro i kroppen sætter jeg først Y-age Aeon i nakken, og efter lidt tid placerer jeg Energy Enhancer på oversiden af håndleddene – på punktet TW5. Mens jeg venter på effekt, koncentrerer jeg mig om det venstre ben, som slæber lidt, når han går, fordi han har smerter. Jeg sætter IceWave smerteplaster under fødderne på punktet K1 – hvid under højre fod og brun under venstre.

Det har vist sig, at personer med Parkinson har et lavt indhold af den meget vigtige antioxidant glutathione. Jeg placerer naturligvis Y-age Glutathione på et af de anbefalede punkter, så kroppen selv kan danne glutathione og booste indholdet i blodet.

Nedenstående video er optaget efter injektion af glutathione på en Parkinson patient – eksemplet er amerikansk:

Smertelindring med LifeWave

Efter et par timer er der sket synlige og mærkbare ændringer. De stive ansigtstræk er blødt op, og der er helt nyt liv i ansigt og øjne. Den voldsomme rysten på hænderne er faldet betydeligt, og smerterne i benet er forsvundet.

En af de kraftigste antioxidanter er melatonin, og da manden også har søvnproblemer, anbefaler jeg brugen af soveplastret Silent Nights, som får kroppen til selv at danne sovehormonet melatonin, som under søvnen reparerer de indre organer – herunder hjernen.

Derudover anbefaler jeg Y-age Carnosine til brug om natten. Carnosine er også en antioxidant og en god hjælp til at modvirke de stive muskler, samtidig med at plastret reparerer de slidte celler og beskytter hjernen.
Da man mener, at skaderne på hjernecellerne skyldes frie iltradikaler, er det logisk at sørge for, at der er antioxidanter til stede i kroppen. Ved hjælp af den patenterede teknologi bag LifeWave-plastrene bliver kroppen i stand til at danne de omtalte antioxidanter selv, så symptomerne fra Parkinson mindskes.

Theta Mind styrker hjernen

Et par dage efter bliver jeg ringet op af hustruen, som med smil i stemmen fortæller mig, at de små plastre har flere “overraskende gode bivirkninger”. Manden har i flere år ikke kunnet sove på sin højre side, men sådan er det ikke mere. Allerede efter den første nat er han lige ved at skubbe hende ud af sengen.

Efter en periode foreslår jeg at tilføje Theta Mind*, som styrker hjernens kognitive funktioner. Det virker ved at hæve nogle af hjernens vigtigste signalstoffer, så cellerne bedre kan kommunikere med hinanden. Virkningen af plastrene er fantastisk, og Theta Mind gør den endnu mere fantastisk. Theta Mind bliver nydt hver morgen på den lange tur til arbejdet.

Efterfølgende har der været flere kontrolbesøg hos neurolog, og doseringen af medicin er stadig den laveste. Der er heller ikke nogen ændringer i arbejdsindsats og fritidsbeskæftigelse. Her kan vi virkelig tale om, at vi arbejder med livskvalitet og livsglæde.

Vidste du at 7.000 mennesker i Danmark har Parkinson. Gennemsnitsalderen er 61 år, når man får diagnosen, men symptomerne optræder også hos folk i slutningen af 20’erne, oplyser Parkinsonforeningen. Læs mere om Parkinson

*Theta Mind er kun til personligt brug i Europa. LifeWave-forhandlere må ikke videresælge produktet.

DEL
Tidligere artikelLifeWave – Anders vej til et godt liv med Aspergers
Næste artikelAfhængighed contra stress – lindring med LifeWave
Aase Stokholm har næsten 25 års erfaring fra helsebranchen. Med LifeWave oplever hun nogle helt særlige muligheder for at hjælpe rigtig mange mennesker til at hjælpe sig selv og opnå bedre livskvalitet. Aase har været forhandler af LifeWave siden 2012. Kontaktinfo: aasestokholm@pilmark.dk

2 KOMMENTARER

  1. Fantastisk læsning – hvor er det fedt at kunne træffe valg om at øge livskvaliteten og ikke bare acceptere og lade stå til.

    Jeg bliver altså helt rørt over sådanne historier gang på gang

    Dejlig torsdag,Mai-Britt

  2. Hej Åse
    Det er jo helt fantastisk og se hvilken forskel at intravenøs indsprøjtning med glutatione gør ved den ældre herre i videoen. Og så bliver man bare så glad, når man ved at vi ved at bruge Lifewaves glutations plaster kan få vores EGEN krop til at hæve kroppens glutation niveau med op til 300% på blot 24 timer <3.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here