LifeWave – Anders vej til et godt liv med Aspergers

2
409

Anders er en ung mand på 32 år. Han har levet med Aspergers syndrom så længe, han kan huske. Som barn får Anders diagnosen ADHD. Men diagnosen bliver senere ændret til Aspergers syndrom – en velfungerende autist, som han selv kalder det.

Anders er førtidspensionist. Det har han været, siden han var 19 år. Til og med 5. klasse har han gået i almindelig folkeskole. I de større klasser har han fået forskellige specialtilbud, som har skullet hjælpe ham videre i livet. Efter skolen arbejder han i en periode i skånejob, som ufaglært programmør. Firmaet er utroligt gode til at skåne ham, da de kender til diagnosen. Men det er ikke nok. Efter cirka to år er Anders nødt til at stoppe. Han kan ikke klare jobbet til stor frustration for ham selv.

Manglende energi og søvnproblemer

Anders har altid haft utroligt svært ved at være sammen med andre mennesker – både i små og store forsamlinger. Når der er familiefødselsdage, har han været nødt til at trække sig og gå hjem efter kort tid, fordi det er svært at overskue så mange indtryk på en gang! Når han har været ude med andre, har det altid kostet ham 2-3 dage i den anden ende, hvor han ingen energi har. De mange indtryk tapper ham for hans energi og overskud.

Som de fleste andre med Aspergers, har Anders også altid haft store søvnproblemer. Anders har dagligt taget sin medicin for sin sygdom – både for at hjælpe ham i det dagligdage og ikke mindst for søvnen.

Sover godt med Silent Nights

I maj 2015 starter Anders imidlertid op som Lifewave-distributør. Det ændrer hans hverdag radikalt. Da han modtager sin første pakke med plastre, begynder han så småt at teste plastrene. Det første, han sætter fokus på, er hans søvnproblemer. Han starter op med at bruge soveplastret Silent Nights og får en helt utrolig effekt fra dag 1. Allerede efter nogle dage har Anders fået en helt normal døgnrytme. Han vågner helt af sig selv klokken otte om morgenen – uden brug af vækkeur. Anders joker også om, at den eneste bivirkning, er, at han nu bliver træt allerede ved midnatstid.

Aeon giver ro og overskud

Den næste store forandring er, da han starter på kosttilskuddet Corsentials, hvor han virkelig mærker en rus af energi, som han aldrig har haft før. Med Corsentials følger også Y-age Aeon-plastret, som er et af hans yndlingsplastre.

Aeon-plastret giver Anders ro og ikke mindst overskud til at være i sin egen krop. Det giver ham evnen til at håndtere de indtryk, der nu kommer.

Aspergers-nyt-liv-lifewave

Vild forvandling med LifeWave

I dag kan man se Anders gå en tur igennem gågaden – endda med overskud til at smile til de folk, som går imod ham. Før undgik han alt, hvad der hed kontakt og nærmest gik med skyklapper for øjnene for ikke at skulle tage stilling til alle de indtryk. Anders siger selv, at han kan mærke, at han er blevet et gladere menneske. Han har fået lysten til at se og mødes med folk.

LifeWave har også fremmet en stor personlig udvikling for ham. Han kan i dag stå foran en stor gruppe mennesker og holde infomøder om LifeWave. På infomøderne åbner han også op for sin egen personlige historie – en præstation ingen i hans familie har troet på det ville ske.

I dag er Anders en helt anden. Han stråler af glæde og energi og er nærværende over for andre mennesker. Anders er nu helt fri for sin medicin. Han drikker Corsentials hver dag og bruger Silent Nights efter behov.

2 KOMMENTARER

  1. Nu har jeg ikke mødt Anders før LifeWave, men Anders holder ind imellem infomøder i Viborg. Det gør han rigtig godt. Jeg er imponeret over den udvikling Anders har været igennem på så kort tid. Lifewave Rocks!!

  2. Igen og igen forundres jeg over den hjælp, som LifeWaves produkter giver.
    Det bekræftes igen og igen, hvor vigtigt det er, at få vores nerve-energi system balanceret.

    Det er ikke uden grund, at Aeon er LifeWaves mest solgte plaster. 🙂

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here