Afhængighed contra stress – lindring med LifeWave

0
226

Når de fleste tænker på afhængigheder, tænker de på at være afhængig af alkohol, rygning eller forskellige euforiserende stoffer. Men man kan lige så godt være afhængig af sukker, kaffe, fedt eller andre fødevarer. Man kan også være afhængig af at få anerkendelse, at få opmærksomhed, at få sex eller at spille(ludomani). Ja, listen fortsætter og fortsætter.

Så rigtig mange må, hvis de kigger sig selv i spejlet, erkende, at de har en afhængighed. Det er nok det sværeste – blot at komme til den erkendelse. Er du afhængig af noget?

Hvad er en afhængighed? Det kan f.eks. være et fysisk eller psykisk behov, som en person har svært at kontrollere, og nogen gange uhæmmet dyrker, f.eks. nogen af de førnævnte.

Hvordan opstår en afhængighed egentlig? I henhold til den gren af kinesiologi (one-brain systemet), som jeg er udlært i, så opstår en afhængighed ud fra en ubearbejdet stresset situation, som er opstået på et tidligere tidspunkt i ens liv (ofte er det mange år tidligere). Et eksempel kan være noget, som ikke synes at være så slemt for en voksen, hvorimod et barn i en situation, hvor en hund pludselig dukker op og gør, kan være fuldkommen skræmmende. Fra den dag kan barnet bære rundt på en angst for hunde, som – hvis ubearbejdet – med årene kan eskalere til f.eks. en afhængighed af at føle sig tryg hele tiden.

En ubearbejdet stresset situation kan for eksemplets skyld sammenlignes med, at du knytter din hånd, så hårdt du kan. På et tidspunkt vil det begynde at gøre ondt i hånden. Senere vil du blive nærmest følelsesløs. Selvom hånden er ren fysisk, kan det godt sammenlignes med det mentale. Når du ikke får givet slip på en stresset situation, kan det blive værre og værre mentalt. Mennesker er bygget til at opleve akut stress, men skal ‘ryste’ det af sig straks efter, de har oplevet en stresset situation.

Lindring af stress med LifeWave

Stress-lindring-lifewave

Den bedste måde at blive uden stress er ved at være fuldkommen til stede i nuet; 100% fokuseret på det du foretager dig. Mange kan nikke

genkendende til historien om den gamle bedstemor, som til en familiefest kommer med stok og ved bordet beklager sig over de mange gigtsmerter m.v., som hun har. Men hvis kortspillet kommer på bordet, så deltager hun fuldkommen optaget af spillet og er uden smerter, mens spillet står på.

Men det er svært for de fleste at være fuldkommen til stede i nuet, og her er det så, at LifeWave kommer med i spillet. Y-age Aeon plasteret hjælper mig til at finde en større ro. Jeg benytter også LifeWaves kosttilskud Theta Mind, hvis jeg har behov for mere hjælp til at være fokuseret. For at få gjort noget ved en afhængighed benyttes metoden fra To human app. Den indeholder 1. stk. Y-age Aeon, 1. stk. SP6 Complete og 1 sæt Energy Enhancer.

Som afslutning får du lige psykolog Dicken Bettingers definition på stress: Det er alt det, som trækker din bevidsthed væk fra nuet.

DEL
Tidligere artikelSådan opnår 54-årig med Parkinson bedre livskvalitet
Næste artikelSådan lindrer du influenzasymptomer med LifeWave
Kim Brems har siden 2015 arbejdet med at finde ind bag stress og ind i den indre ro. Det er lykkedes ganske godt, så han nu udelukkende arbejder med mennesker/organisationer og guider dem i samme retning. Forud har Kim uddannelser som kinesiolog, stresskonsulent og NLP. Siden 2015 har Kim uddannet sig hos en række coaches, som er funderet i de såkaldte 3 principper. Læs mere på www.3pdk.org / www.3pgc.org. Kim Brems deler her på bloggen sine erfaringer – human to human. Kun på den måde kan vi alle opnå højere livskvalitet og større sundhed. Få mere at vide om Kim Brems på www.kimbrems.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here