Da stress ramte mit stærke familiemedlem

4
224

For nogen tid siden blev jeg bedt om hjælp fra et kært og nært stående familiemedlem. Hun kunne ikke længere klare det stadigt større arbejdspres på jobbet. Flere medarbejdere var allerede sygemeldt på grund af stress. Nu kom turen altså til hende. En meget stærk og ansvarsfuld pige med lederjob. Hun havde hidtil klaret både arbejde og familieliv på fantastisk vis. Men nu blev det til en sygemelding, som strakte sig over mere end to måneder.

Årsagen til stress er ofte, at man gennem længere tid føler, at man ikke kan indfri de forventninger, der stilles til en – hvad enten de kommer fra en selv eller fra omverdenen.

Plastre til bedre livskvalitet

På trods af sin tidligere skepsis omkring LifeWave produkterne fik jeg lov til at sætte LifeWave plastrene på. LifeWave er udviklet med henblik på at øge livskvaliteten for helt almindelige mennesker, og i dette tilfælde handlede det om at skabe ro og afstresning.

Jeg vurderede, at Y-Age Aeon og Silent Nights i første omgang var de rette plastre. Y-Age Aeon, fordi det blandt andet balancerer det autonome nervesystem og derved reducerer stress. Det autonome nervesystem fungerer uden for vor bevidste kontrol og er med til at styre biokemiske processer i kroppen. Da det er nervesystemet og hormonsystemet, der er ansvarlige for at indstille kroppen på at klare en stresset situation, var Silent Nights, som stimulerer kroppens naturlige produktion af sovehormonet Melatonin, derfor også et oplagt valg.
Derefter supplerede jeg med Energy Enhancer på BL23. Et akupunkturpunkt, som er anbefalet af David Schmidt, LifeWaves grundlægger, når der er tale om binyretræthed, hvilket ofte er tilfældet efter længere tids vedvarende stress, hvor stresshormonet Cortisol er blevet udskilt af binyrebarken.

LifeWave ambassadør med et smil

Mit familiemedlem kunne i starten kun klare at være sammen med andre mennesker i kort tid ad gangen. Fra at have brug for at sove flere gange om dagen blev det nu muligt at håndtere flere og flere små opgaver. Hun var meget overrasket over den hurtige effekt og derfor også rigtig glad for at have givet Y-Age Aeon, Silent Nights og Energy Enhancer en chance.

Jeg behøver ikke at beskrive de følelsesmæssige kriser, som opstår i sådan en situation, for de, som selv har været der, kender dem alt for godt. Mit ærinde her er snarere at beskrive, hvordan vi med LifeWave plastrene kan støtte og lindre samt at belyse, hvordan helt almindelige mennesker – på en meget enkel måde – kan benytte sig af LifeWaves patenterede sundhedsteknologi og dermed øge livskvaliteten for den berørte person.

Det har været en stor glæde at kunne hjælpe og atter en gang opleve effekten af vore unikke LifeWave produkter. Efterfølgende har hun også haft succesoplevelser i forbindelse med sport og flere af hverdagens små og store udfordringer. Derfor har jeg og LifeWave i dag en fantastisk ambassadør, der med glæde og smil på læben anbefaler LifeWave.

Foto: Genrefoto

DEL
Tidligere artikelDa Kate kom ind i min salon med et plaster
Næste artikelFør og efter: 4 uger med LifeWave
Aase Stokholm har næsten 25 års erfaring fra helsebranchen. Med LifeWave oplever hun nogle helt særlige muligheder for at hjælpe rigtig mange mennesker til at hjælpe sig selv og opnå bedre livskvalitet. Aase har været forhandler af LifeWave siden 2012. Kontaktinfo: aasestokholm@pilmark.dk

4 KOMMENTARER

 1. Sikken en dejlig historie – ikke starten, men udviklingen 😉

  Det er jo desværre blevet mere og mere normalt, at presset er stort rundt omkring – og så er det en fornøjelse, at man på en sund og naturlig måde har mulighed for at hjælpe andre til at hjælpe sig selv.

  Knus

 2. Hej Aase
  Hele ideen med den blog er at få fortalt livsbekræftende historier om muligheder med produkter fra LifeWave eller andre naturlig måder, hvor kroppen selv hjælper til uden brug af f.eks piller eller anden medicin. Det handler om at skabe en naturlig sundhed og forebyggelse.
  Din historie får hårene til at rejse sig på armene, mens du læser. Netop stress er et uhyre vigtigt og relevant emne.
  Glæder mig allerede til din næste historie. Tak, fordi du har taget springet som blogger her på Blog.tohuman.com

  Mange hilsner
  Jan

 3. Skønt at læse om den super effekt LifeWave har for dit familiemedlem. Jeg bruger selv LifeWaves produkter for min fibromyalgi, på min hund og meget mere. Jeg ar også haft fornøjelsen af at hjælpe en med depression og angst, og som du har lært mig: “Der er noget om snakken – der skal Aeon i nakken” JA, wow-effekten af plastrene fra LifeWave gør en helt super glad i låget.
  Tak for dine gode indlæg.
  Knuz fra Pernille LQ4ever

 4. Det er bare stort, når vi kan hjælpe, og siden min beretning har jeg med held anbefalet denne patching til endnu flere. En del er hændt siden, og det går fantastisk – men der er stadig en stor tryghed ved at have Y-age Aeon og Energy Enhancer fra LifeWave med i tasken, hvis symptomerne viser sig kortvarigt.

  Mit ønske er, at rigtig mange læser vores små beretninger her på Blog.tohuman.com, så endnu flere kan få øjnene op for, hvordan LifeWave plastrene kan hjælpe med at skabe balance i vort energisystem.

  Tak for Jeres søde kommentarer.

  Mange glade hilsener
  Aase

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here