Før og efter: 4 uger med LifeWave

0
337

Så kom dagen hvor min første forsyning ankom – mit allerførste LifeWave køb. Jeg havde valgt den helt store pakke med alle 7 slags plastre (17 pakker i alt med Energy Enhancer, SP6 Complete, Silent Nights, IceWave og Y-age serien Aeon, Carnosine og Glutathione) og med kosttilskuddet Corsentials (hele 5 kasser). Det virkede som jul i slutningen af august. Der stod jeg med alle de farvestrålende pakker ud over hele bordet, grinede for mig selv, og glædede mig bare til at komme i gang. Hvor søren skulle jeg starte?

Uge 1: Masser af energi om aftenen

Jeg besluttede mig for at starte med at åbne en kasse Corsentials. Det eneste jeg skulle gøre de kommende 30 morgener var at starte med fylde en halv liter vand i en dunk, putte 23 dråber af den særlige activator i og derefter en pakke Theta One pulver … Ryste, ryste og ned med noget, der ligner og smager som gul saftevand.

I kassen lå også en pakke Y-age Aeon plaster, hvoraf der hver morgen skulle sættes et plaster i nakken.

Så selvom det var en super travl periode på job og hjemme, så tænkte jeg, at det kunne jeg sagtens overskue. Corsentials skulle på 30 dage afhjælpe stress, booste immunforsvar, øge muskelmasse, styrke hår/negle og bindevæv m.v. Det var lige hvad jeg kunne bruge.

Min idé var klart at skrive lidt noter hver dag, så jeg efter 30 dage kunne huske udviklingen – og så kender jeg alligevel mig selv godt nok til at vide, at måske det ikke helt ville ske efter bogen. Frem med kamera og et fint foto blev taget af min bekymringsrynke mellem øjnene.

Efter uge nummer et skimmede jeg lige noterne og blev opmærksom på, at min sengetid var rykket til senere på aftenen, og at timerne frem mod sengetid ikke længere var en kamp mod trætheden. Jeg plejede at misse med øjnene fra klokken 20.00 og absolut ikke i humør til ret meget. Nu var det en fornøjelse at kunne hygge med teenagerne og læse lidt mere om, hvad LifeWave plastrene kunne.

Uge 2: Hurra … se lige mine negle

I uge nummer 2 var der en, der kommenterede mine flotte negle. Jeg blev lidt overrasket, for de flosser og knækker for et godt ord, når fingrene suser over pc’ens tastatur, støder mod et bord eller lignende, og når jeg gør hesten klar til en ridetur. Jeg kiggede selv ned og blev helt forundret – der sad jeg med de flotteste negle. Trommede dem ned i bordet og måtte bare indse, at de var hårde som stål. Fedt! Hjem til datteren og vise stolt frem (hun har altid så flotte negle), og så blev der lavet manicure med flot lak.

Uge 3: Min første rigtige LifeWave test

Så blev det uge nr. 3, og jeg var fuld af energi. Sabina, som introducerede mig til plastrene fra LifeWave, holdt et informationsmøde, om hvad man kan bruge dem til. Jeg troppede op med plasterkassen under armen. Rigtig skønt at være med og høre andres historier – jeg var mest med på en lytter den dag. Wauw, hvor kan de små plastre dog bare hjælpe med mange ting – og hvor er de heldige, alle dem, der ved så meget om kroppen, som Sabina, så de kan hjælpe alle os andre, tænkte jeg.

Og så kom det grænseoverskridende (altså for første gang i denne rejse jeg er på, hvor jeg for alvor kom på en prøve) … Der sad min egen mor i min sofa og havde vildt svært ved at rejse sig. To nye knæ og en ryg, der er slidt, så de nederste hvirvler skurer mod ved for eksempel en bevægelse som at rejse sig.

Sank lige to gange og spurgte så, om ikke jeg måtte prøve at sætte plastre på. Hun er altid frisk på nye ting og havde selvfølgelig hørt om, hvordan min datter var blevet hjulpet.

Først på med Y-age Aeon i nakken. Jeg havde jo allerede forstået, at dette plaster reducerer stress og betændelse i kroppen, og så frem med smerteplasteret IceWave sammen med medfølgende lille brochure.

Jeg satte plastrene på efter vejledningen, og så satte hun sig ned igen og fik serveret et stort glas vand.

Efter kort tid skulle hun lige vise mig noget i et blad og rejser sig for at hente bladet. Jeg sagde ikke noget, men iagttog bare. Hun satte sig igen, og så rendte hun igen lidt efter. Da hun kom tilbage, kiggede jeg bare på hende – og så gik hun i stå midt i stuen:

”Det var da underligt, det gør jo ikke ondt,” sagde hun.

Herefter var hun op og ned af sofaen nogle gange, og trapperne blev også forceret. Vi grinte og bekræftede hinanden i, at det var da det skøreste hokuspokus. Det er simpelt – og alle kan finde ud af det.

Uge 4: Det afslørede kameraet om LifeWave produkterne

Mai-Britt Bækgaard, LifeWave testI 4. uge besluttede jeg mig for, at det her skulle flere altså kende. Hvor nemt kan det blive?

Jeg havde fat i Sabina og spurgte, om hun ville hjælpe mig, hvis jeg samlede en flok. Hun var frisk, så gik jeg i gang med at planlægge, hvor og hvornår, så alle andre kunne få denne fantastiske viden om LifeWaves fascinerende produkter.

Nu kom også den morgen, hvor den sidste Corsentials pulver blev rystet. Kameraet blev fundet frem igen. Wauw. Det var jo helt vildt. Jeg kunne jo overhovedet ikke huske, hvordan rynken så ud 30 dage tidligere … men det kunne kameraet – skal jeg da lige love for. Jeg smilede og tænkte, at det her – det føles bare rigtig godt (vurder selv mit foto).

Og hov, har da fuldstændig glemt at spise alle de der smertestillende piller, som jeg plejer. Sikken en skøn bivirkning! Er det virkelig så enkelt med LifeWave!

DEL
Tidligere artikelDa stress ramte mit stærke familiemedlem
Næste artikelSå starter jagten på det gode liv med LifeWave
Mai-Britt Bækgaard interesserer sig for kroppen, sundhed og at leve godt med kronisk sygdom. Mai-Britt har været 28 år i den finansielle verden med fokus på tal og fakta. Men det alternative har stor interesse, da Mai-Britt selv prøver at leve medicinfrit. Mai-Britt er forhandler af LifeWave. Hun er desuden BARS-behandler og passioneret omkring anti-inflammatorisk kost. Ligesom de fleste af os elsker at anbefale noget godt, vi har oplevet (en by, en café osv.), så elsker Mai-Britt at dele erfaringer og hjælpe andre til et sundere liv. Kontaktinfo: maibodydk@gmail.com og Facebook-siden MaiBody.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here