Så starter jagten på det gode liv med LifeWave

2
299

Når vi vil dykke ned i den stadig voksende skattekiste af LifeWaves unikke produkter, bliver vi mødt med et væld af muligheder. For ikke at gentage mig selv – så vil jeg for overblikkets skyld henvise til omtalen af produktnavnene i mit forrige blogindlæg – se indlægget her.

Som overskriften denne gang lyder, er vi altså på jagt. Vi er i en søgen efter bedre livskvalitet – det gode liv. Hvad dette indebærer, vil i sagens natur være helt og aldeles individuelt. For de fleste mennesker vil det handle om en søgen efter et større overskud i livet. Overskuddet man søger efter kan handle om ens finansielle situation, men også om et rent fysisk energimæssigt overskud.

Det finansielle overskud vil jeg overlade til Kenneth Frøslev, LW, om at beskrive mulighederne for, når han kommer på banen og giver den max gas om velsignelserne ved at arbejde med network marketing.

Men lad mig starte med at bede dig om følgende! Stil dig selv spørgsmålet om, hvad er livskvalitet for dig? Uanset hvad det er, så er det altid godt at blive bevidst om, hvad det indebærer for en selv!

Plastrene fra LifeWave – hvordan virker de?

Plastrene fra LifeWave virker ved omvendt piezo – elektriske impulser eller spændinger, om man vil. Men det er i bund og grund uvæsentligt, hvordan de virker – ”bare” vi oplever, at det gør de. Men skulle du nu møde nørden, så kan du altid fortsætte med nedenstående.

Disse impulser/spændinger består af lys. Dette lys kan sammenlignes med vibrationer eller frekvenser. Forskelligheden i LifeWave plastrene kommer altså i praksis til udtryk via vibrationsforskelle. Denne forskellighed skabes som følge af en forskelligartet kombination af indholdsstoffer i plastrene. I alt sin enkelthed handler det om forskellige kombinationer af aminosyrer, ilt og vand. Alle disse ting er naturlige komponenter i vores fysiske krop.

Når plastrene fra LifeWave så sættes på kroppen udsættes de for kroppens varmeudstråling (infrarød frekvens). Denne varmeudstråling påvirker indholdet i plastret på en sådan måde, at det kaster frekvenser (lys) tilbage til kroppen. Disse frekvenser genkendes af kroppen og igangsætter efterfølgende processer, som sigter mod gendannelse af balance. Disse impulser eller energier cirkulerer rundt i kroppen via et system, som består af meridianbaner. Det vender jeg lidt tilbage til senere.

Talte vi om kinesiske urter – ville vi kalder dem adaptogene. Derfor laver jeg ofte sjov på mine intro-møder og kalder LifeWave plastrene for adaptogene plastre.

Når en urt er adaptogen betyder det, at den samme urt kan skrue op eller ned for noget i kroppen. For eksempel hvis vi snakkede om blodtryk, så kunne det være lavt eller højt i forhold til en given norm. Urten kunne så sænke eller få blodtrykket til at stige afhængig af, hvad der skulle til for at skabe balancen. Det samme gør sig gældende for plastrene. De regulerer, normaliserer og skaber balance. Således optimeres kroppens immunsystem. En anden vigtig ting, som man bør huske på vedrørende LifeWave plastrene er – at de er ”ladet” enten positivt eller negativt. Således er næsten alle hvide plastre positive – undtagen SP6 Complete, som er negativt ladet. De brune, som også kaldes TAN, er ligeledes negativt ladet. Dem kender vi fra plastrene Energy Enhancer og IceWave.

Jagten på energien med LifeWaves skattekiste

I det følgende vil jeg tage udgangspunkt i, at du ønsker mere energi i din hverdag. Når vi leder efter svar i LifeWaves skattekiste, så fænges opmærksomheden naturligt af det første plaster, som blev udviklet. Det var Energy Enhancer.

Energy EnhancerNår vi dykker i dybden af forståelsen af energiplastret Energy Enhancer og flytter opmærksomheden fra plastret og videre ind i kroppen, så bliver vi vidne til noget ganske enestående.

Indledningsvist vil jeg dog lige dvæle lidt ved celleanatomi. En celle består af en række forskellige ”organeller”. Disse løser en række komplicerede processer. Jo mere energi, som cellen har til rådighed, desto mere sker der. Den specifikke organel, som vi skal se nærmere på, kaldes for en mitokondrie.

I flere og flere internationale videnskabelige kredse er man begyndt at sværme mere og mere til den holdning, at en reduceret energiomsætning i disse mitokondrier faktisk er det centrale problem eller den centrale udfordring, som vi har i forhold til ”anti-aging” problematikken. Det er jo således vanvittig spændende og unikt, at LifeWave har udviklet Energy Enhancer, som i den grad kan adresse dette tema.

Men lad os vende tilbage til, hvad der sker konkret. Sagen er nemlig den, at et bestemt stof, der forkortes ”ATP” = adenosintrifosfat, har hovedrollen i forbindelse med energiproduktionen. ”ATP” spaltes eller, om du vil, nedbrydes til ”ADP” = adenosindifosfat. Se eventuel denne video, som giver en god visuel forståelse af denne vitale proces.

Energy Enhancer – det optimale testplaster

I det ovenstående har vi set på, hvordan vi med hjælp af Energy Enhancer får boostet vores energiproduktion rent praktisk. Nu skifter vi så fokus og tager fat på sidegevinster ved brugen.

Tidligere omtalte jeg, at plastrene er elektrisk ladet. Det er vores krop også. Således er stort set alle plus i deres højre side og negativ i deres venstre side. Det er i den sammenhæng vigtigt at vide, at man kan bruge Energy Enhancer til at få bekræftet denne ”polarisering” af kroppen. Rent praktisk kan vi en lave muskeltest.

1. Det sker typisk ved, at en person holder sin arm ud i vandret tilstand – og gør armen stærk. Dernæst laver vi et blidt tryk i nedadgående retning, og personen laver modstand.

2. Dernæst placeret Energy Enhancer over hver fod, således, at Tan er på højre side og Hvid på venstre. Vi gentager muskeltesten. Vedkommende bliver typisk slap eller mindre stærk i en eller anden grad. (Husk, at det er vigtigt, at personer oplever det – ikke at vi kan se det).

3. Vi bytter om på plastrene. Laver testen igen. Her er personen så ofte stærkere en ved forsøg nummer 1.

Vi kan vælge at lave denne muskeltest for få afklaret omtalte polarisering. Hvis det så viser sig, at testpersonen bliver hammer stærk ved nr. 1, og slap ved svar nr. 2, så tyder det på, at personen, er det vi kalder omvendt polariseret. Vi kan så vælge at bruge Tan i højre side og hvid i venstre. (Nogle gør et stort nummer ud af – at få vendt polariseringen – men det vælger jeg at lade ligge for nu).

Hyppigt oplevet virkninger ved Energy Enhancer

Mange oplever, at de ved brugen af Energy Enhancer har en bedre fleksibilitet, en bedre koncentration og en forbedret balanceevne. Energy Enhancer kan også byde på en ”lindring” af smerter, hvor vi ellers naturligt ville tænke i brugen af IceWave. Det vil jeg i det følge beskrive tydeligere.

Vores energi cirkulerer altså rundt i kroppen via de omtalte meridianbaner. Når alt er godt, er der balance eller et skønt naturligt ”flow”. Når vi så kommer ud af balance (og bliver, hvad lægerne kalder syge), så sker der enten en ophobning af energi eller et dræn af energi. Her er derfor tale om en blokering i systemet. For eksempel kan personer beskrive hovedpine/migræne på to måder.

1. Mit hoved er ved at eksplodere … av, av = læs; energi er hobet op og et energiovertryk er dannet.

2. Mit hoved føles fyldt med krampesmerter … av, av = læs energi underskud/vacuum.

Ved brugen af Energy Enhancer opløses denne blokering typisk inden for kort tid. (Der kan godt gå et par timer). Dette er ofte situationen ved ”gamle” smerter.

En afsluttende bemærkning

Personligt bruger jeg ofte Energy Enhancer på TB15. Det er faktisk mit yndlingssted for brugen af Energy Enhancer. Det virker super godt i kombination med Y-Age Aeon på GV14.

Stay tuned …

DEL
Tidligere artikelFør og efter: 4 uger med LifeWave
Næste artikelFuld af begejstring for Alavida hudpleje fra LifeWave
Steen Leithoff er foredragsholder, inspirator, coach og hjælper andre med at realisere deres målsætninger som certificeret Goal Mapping Practitioner. Steen Leithoff har desuden en fortid, som vidensformidler i helsekostbranchen med speciale i essentielle fedtsyrer og antioxidanter. Steen er i LifeWave regi kendt for sine peptalks om Theta Nutrition. Kontaktinfo: www.steensforedrag.dk.

2 KOMMENTARER

 1. At have Steen med holdet indenfor Tohuman konceptet er bare en kæmpe gevinst for os alle, idet han viden om produkterne vil skabe en bedre forståelse for os, som allerede bruger dem, men også for andre som for første gang høre om LifeWave. Det unikke med LifeWare er at det naturligt aktivere kroppen til at gøre noget og efterlader ingenting i kroppen andet end en rigtig god følelse og fornemmelse i kroppen . Jeg har siden min start anvendt Energy Enhancer og har følt effekten både under træning og som en naturlig energikilde. Dette plaster er et af de mest effektive, så det kan kun anbefales og sammen med Tohuman App har du lige de informationer med hånden, så du akal bruge for at udnytte kroppen og LifeWave produkterne optimalt.
  Glæder mig til Steen’s forsatte vidensdeling på blog tohuman.

  Lad energien flyde i kroppen naturligt 🙂 Tak Steen

  Jan

  • Tak for din opbyggelige kommentar kære Jan…
   Pragtfuldt, at nogen betragter mig, som en gevinst.
   Jeg glæder mig således til den forsatte rejse i vidensuniverset inden for LifeWave, og hvor turen ellers bringer mig hen.
   Jeg har en masse spændende ting, som jeg glæder mig til at dele hen af vejen. Det handler om emner, som er direkte relateret LifeWave produkterne, men også emner, som er mere indirekte og bevæger sig over i den personlige udvikling.
   Knus fra Steen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here