Fuld af begejstring for Alavida hudpleje fra LifeWave

2
266

I den forgangne weekend, ved det store LifeWave Event den 18. og 19. september i København, blev sløret løftet for den nye Skin Care Trio med det smukke navn ALAVIDA, som betyder to life.

Skønheden kommer også indefra, så denne kombination af moderne teknologi, som styrker huden indefra, og naturlige produkter i høj kvalitet, som styrker huden udefra, er uden tvivl banebrydende. Større sundhed for din hud. Indefra og ud – udefra og ind. Min begejstring vil ingen ende tage.

Jeg har ganske vist ikke selv afprøvet produkterne endnu, men flere af de personer, jeg kender, har fået lov at teste systemet i seks uger, og de FØR- og EFTER-billeder, som er lagt frem, efterlader ingen tvivl om, at vi med Alavida hudplejeserien fra LifeWave har fået noget fuldstændig unikt.

Ny hudplejeserie fra LifeWave skiller sig ud fra mængden

Med min baggrund i helsekostbranchen har jeg god erfaring og viden om indholdsstoffer med mere i hudplejeprodukter og ved, hvor vigtigt det er at holde kroppen sund – også fordi det indre afspejler det ydre, og mit umiddelbare indtryk er, at Alavida skiller sig ud fra alt andet, jeg har set.

Med alderen mindskes elasticiteten i huden ligesom evnen til at reparere Alavida-hudpleje-lifewavesig selv gør det. Færre antioxidanter produceres, og flere frie radikaler får plads. Alavida plaster er med til at reducere oxidativt stress og hjælper med at bevare antioxidanter i kroppen, så brugen af Alavida plaster, samtidig med Alavida nektar og Alavida creme, sikrer regeneration og sund hud. Alavida plaster anvendes bedst om natten, hvor kroppen reparerer og opbygger sig selv.

Har du tænkt på, at minimum 70 procent af det, vi påfører huden, trænger ind i kroppen? Det er tankevækkende. Påfør aldrig noget på huden, som du ikke ønsker at indtage.

Alavida nektar og Alavida creme indeholder 98,6 % naturligt udvundne indholdsstoffer, og både Alavida ansigtsnektar til brug om dagen og Alavida ansigtscreme til brug om natten har en formidabel god indtrængningsevne. Let og alligevel meget fugtgivende og fugtbevarende, så en meget hurtig effekt ses og mærkes. Superfood til huden, kan man sige, hvor en ophobning af uønskede stoffer i kroppen mindskes.

Der omsættes årligt for milliarder i hudplejeprodukter, men kun få tænker på, at der skal være en kombination af indre og ydre pleje for at få optimalt udbytte af skønheden og velværet.

Jeg kan slet ikke vente til pakken med Alavida kommer

Alavida Trioen fra LifeWave består af tre innovative produkter. Når de anvendes samtidigt, opstår der umiddelbart meget synlige resultater. En smuk kombination af natur og videnskab.

Vi bliver ældre end nogensinde før, så hvorfor ikke ældes med balance, sundhed, skønhed og livskvalitet. Jeg glæder mig rigtig meget til, at jeg modtager mine Alavida hudplejeprodukter. Mit FØR-billede er taget.

Hvis du gerne vil læse mere om Alavida fra LifeWaves officielle site om produktet, så tjek sitet her.

DEL
Tidligere artikelSå starter jagten på det gode liv med LifeWave
Næste artikelEr network marketing noget for dig?
Aase Stokholm har næsten 25 års erfaring fra helsebranchen. Med LifeWave oplever hun nogle helt særlige muligheder for at hjælpe rigtig mange mennesker til at hjælpe sig selv og opnå bedre livskvalitet. Aase har været forhandler af LifeWave siden 2012. Kontaktinfo: aasestokholm@pilmark.dk

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here