Hudpleje, der kan lidt mere end sædvanligt

1
436

Jeg bliver kontaktet af Anne i efteråret. Hun har hørt om LifeWave, været til et par intromøder og deltaget i det store LifeWave-event i København, hvor WinFit er lanceret. Nu er hun interesseret i at høre lidt mere.

Efter en god snak deltager hun i et af mine og en kollegas intromøder om WinFit og efterfølgende bestiller Anne en opstartspakke med forskellige plastre. Helt uselvisk er det ikke til hende selv, men forskellige familiemedlemmer, der skal hjælpes – men det er en helt anden historie.

Alavida innovativ hudpleje

I løbet af efteråret kommer der pludselig tilbud fra LifeWave på deres hudplejeserie Alavida. Det lyder spændende, tænker Anne. Hun er i forvejen rigtig glad for sine cremer/hudpleje (ja, ja, det har vi lige nået at vende – måske en kvindeting), men synes da, at nu er tiden inde til at prøve et af LifeWaves produkter af på sig selv.

Hun bestiller Alavida Trio hjem og modtager de lækre produkter:

Dagsnektar – en let nektar, hvor der både er fugt- og anti-aging i én. Nektaren har en let konsistens, som gør det uproblematisk at bruge i forhold til resten af den makeup, man ellers bruger.

Natcreme – også fugt- og anti-aging i én. Her er dog også fokus på gendannelse af huden.

Alavida-plastret – som aktiverer og understøtter de naturlige funktioner, som koglekirtlen (pinealkirtlen) udfører og styrker aktivitet i frontallapperne.

Her er altså tale om innovativ hudpleje, der arbejder udefra og ind samt indefra og ud. Det giver sig selv, at når man smører noget uden på huden, så vil det kunne påvirke hudens tilstand. Det, der er anderledes er det, plastret gør. De lysfrekvenser vores kroppe udsender, aktiverer LifeWave-plastrene, og alt efter sammensætningen af amonisyrer i plastret, så sendes en kode tilbage til kroppen med besked om at øge en naturlige proces i kroppen. Det svarer til en solskinsdag, hvor solens lys rammer os, og kroppen helt naturligt går i gang med at producerer D-vitamin.

Alavida plastret påvirker koglekirtlen – en lille kirtel midt i hjernen, der sættes i forbindelse med stort set alt det fysiske, der sker i kroppen og er indirekte ansvarlig for vores huds sundhed herunder reduktion af oxidativ stress og frie radikaler. Alavida-plastret inspirerer kroppen til selvheling og skaber en sund hud indefra.

Cremerne er lavet af 98,6 procent naturligt udvundne plantebaserede ingredienser, og plastret fungerer som øvrige plastre ved hjælp af energiterapi aktiveret af kroppens varme.

I pakken er nok til to måneders brug og en lille detalje, som jeg personligt finder lækker er, at nektar og creme er med pumpefunktion. Dejligt, at der er tænkt på hygiejnen her.

Har du lyst til at læse mere om Alavida, så klik ind på den officielle hjemmeside

vil du have mere viden om indhold i cremerne og plastrets virkemåde, så læs Steen Leithoffs indlæg

Sådan forsvinder eksem og blister

Efter et stykke tid taler jeg med Anne i anden anledning. Kort før vi skal til at sige på gensyn, siger Anne: ”Hov for resten…. ” og fortæller dette:

Gennem lang tid har hun døjet med eksem på ryggen, og når hun alligevel har været i gang med at teste Alavida på sig selv, så har hun smurt lidt af natcremen direkte på eksemen. Efter 4-5 dage er det forsvundet.

Men ikke nok med det – der er også en blist i munden, der gennem lang tid har været betændt, stor og generende. Det ved vi nok alle, hvor irriterende det er bare med en almindelig lille en af slagsen. Den er der stadig, men nu uden betændelse. Mon ikke den ender med at forsvinde helt?

Og så er der da lige en ting mere … Anne døjer med en brummen i højre øre. Allerede efter første nat forsvandt det.

Det kan jo kun efterlade en med stort smil på, når man hører sådan en historie – specielt når vi her i huset er rigtig glade for Alavida i forvejen. Både jeg og min store datter er fan.

Erfaringer fra Alavida brugere er generelt fantastiske. Udover gode resultater i forhold til hud (både udvendigt, som man ser og indvendigt med f.eks. blister), så er der flere fortællinger om reduktion af øresusen, tandpine, svimmelhed, øget koncentration, infantil autisme ændret markant og øget skarphed i hjernen. Så ingen tvivl om, at den lille koglekirtel får et ordentligt boost sammen med frontallapperne af den sidste usædvanlige komponent i denne Alavida hudpleje trio.

Plastret er i øvrigt uafhængigt testet af bl.a. Center of Biofield Sciences. Dr. Thornton Streeter er meget fascineret af teknologien bag plastret, som er nytænkning inden for hudpleje produkter:

“Det er en perfekt form for hudpleje, når vi inspirerer kroppen til at hele sig selv, og det er, hvad LifeWave gør med dette produkt. Jeg synes, at LifeWave har noget at være stolt af. Vi har testet det uafhængigt, og det er altid med topkarakter.”

 

 

 

DEL
Tidligere artikelVintertræt? 7 energiboostere til et sundt liv
Næste artikelHurtigt lindring af smerter fra artrose i tommelfingerled
Mai-Britt Bækgaard interesserer sig for kroppen, sundhed og at leve godt med kronisk sygdom. Mai-Britt har været 28 år i den finansielle verden med fokus på tal og fakta. Men det alternative har stor interesse, da Mai-Britt selv prøver at leve medicinfrit. Mai-Britt er forhandler af LifeWave. Hun er desuden BARS-behandler og passioneret omkring anti-inflammatorisk kost. Ligesom de fleste af os elsker at anbefale noget godt, vi har oplevet (en by, en café osv.), så elsker Mai-Britt at dele erfaringer og hjælpe andre til et sundere liv. Kontaktinfo: maibodydk@gmail.com og Facebook-siden MaiBody.

1 KOMMENTAR

  1. Hej Mai-Britt,
    En rigtig smuk historie om brugen af ALAVIDA cremer og det tilhørende plaster. Har ikke selv erfaringer med Alavida..men har hørt om mange gode resultater – måske vi skulle prøve i familien. Huden kan jo altid trænge – og ideen med at bruge cremen, ikke bare i ansigtet, men også alle andre steder på kroppen, er jo oplagt. Vil prøve på det eksem jeg har på den ene fod – noget jeg har reddet mig fra imprægneringen fra et par nye sportssko!
    Tak for et godt indlæg!
    Kh Kim

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here