9 hverdagsberetninger, hvor LifeWave gør en forskel

1
398

Jeg glædes konstant over, hvordan vi kan hjælpe mennesker til at hjælpe dem selv ved at bruge lysterapien fra plastrene. Jeg kunne godt tænke mig at sætte spot på nogle af de ting, som dette unikke ‘husapotek’ kan bidrage med for at lindre forskellige udfordringer i hverdagen, som mange af os oplever på et eller andet tidspunkt i livet.

Jeg har hjulpet hundredvis af mennesker, og dette er blot et lille udsnit af en lang række hverdagshistorier med mennesker ,jeg har mødt. Det fortæller samtidig, hvor mange almindelige problemstillinger, produkterne kan lindre. Læs om hvordan de med fordel har benyttet sig af plastrene fra LifeWave.

Jeg vil dog lige igen slå et slag for, at disse unikke plastre IKKE erstatter lægen og sund fornuft, men de er rigtig gode at bruge til at støtte op om en given problemstilling, så vi bliver hurtigere friske.

Akne og rødme halveret på 7 dage

Akne er en helt almindelig hudlidelse, som rammer næsten alle unge mennesker i teenageårene. Nogle bliver rigtig hårdt ramt. Det giver et dårligt selvværd og mange frustrationer, fordi de har svært ved at afhjælpe det. For noget tid siden møder jeg en ung mand på 17 år, som er blevet henvist til mig. Han er meget plaget af akne på ryggen og i ansigtet og håber på, at jeg kan hjælpe ham. Jeg anbefaler, at han skal bruge Alavida-plastret fra den nye hudplejeserie fra LifeWave. Jeg vælger Alavida-plastret, fordi netop det plaster opbygger huden indefra og ud. Og sikke en forandring. Der går kun en uge, før den skønneste mail tikker ind fra en meget glad mor og søn: Efter kun 7 dages brug af Alavida-plasteret er rødmen og udbruddene mere end halveret. Det er en kæmpe forandring for hendes søn.

Migræneanfald væk med SP6

Mange kvinder lider af migræne i forbindelse med menstruation. For noget tid siden møder jeg en kvinde på 36 år, der lider så frygteligt af migræne hver måned, at det ‘koster’ tre sygedage fra arbejde, hvor hun må ligge i et rum uden lys og lyd. Det er naturligvis et stort problem både for hende, manden og deres tre børn – for ikke at tale om hendes arbejdsgiver. Jeg giver hende SP6 Complete-plasteret bag øret, fordi migrænen er hormonelt betinget. Siden har hun ikke haft migræne – og dermed heller inden sygedage.

hofeber-allergi

Invalideret af græsallergi – nu kan dreng rulle sig i græsset

Det anslås at ca. en million danskere lider af høfeber. Jeg har afhjulpet flere med det problem, men vil gerne fremhæve en venindes barnebarn – en 10-årige dreng* med høfeber, hvor det virkelig har gjort en fantastisk forskel. Jeg giver ham Y-age Aeon på navle og i panden efter en anvisning, som opfinderen og stifteren af LifeWave, David Schmidt, engang har delt på en konference. Drengen ruller sig bagefter i græsset, som man skal ifølge protokollen – uden at få det dårligt. Siden har han ikke oplevet problemer, i modsætning til før, hvor han var syg hele den periode, hvor græsset blomstrer. Det har gjort en kæmpe forskel – en ting er, at han ikke længere oplever at blive slået helt ud og være dårlig, men det er jo heller ikke særligt sjovt ikke at kunne spille fodbold og rende runde udenfor med de andre drenge.

*Det skal her siges, at LifeWave kun anbefaler brugen af produkterne til voksne over 18 år. I dette tilfælde så forældrene dog ingen anden udvej en at prøve en alternativ vej, fordi græsallergien var ekstremt invaliderende, og fordi LifeWaves plastre ikke har nogen bivirkninger eller indeholder nogen form for stoffer, der kan være skadelige for kroppen.

Slut med snorken. Par får ro i soveværelset med Silent Nights

Vi har nok alle sammen oplevet at ligge ved siden af en, der snorker, og hvor forstyrrende og irriterende det kan være. Rigtig mange danskere har problemer med snorken, fordi det forstyrrer søvnen – ikke bare for en selv, men også ens partner. Denne mand har en så højlydt snorken, at det påvirker hustruen så meget, at hun faktisk ikke kan sove. Snorken ødelægger deres nattesøvn ofte, og det har efterhånden vokset sig til et stort problem. Manden får soveplastret Silent Nights i panden samt Y-age Aeon på næseryggen. Og hvad sker der så! Første nat kan hustruen ikke sove, fordi den rungende stilhed er uvant. Hun bliver bekymret, fordi hun ikke kan høre ham. Det varer dog kun lige indtil, at hun opdager, at han bare sover fremragende. Siden har de begge sovet godt – hver nat.

Kvinde får markant bedring i gigtramt krop med Corsentials

8 ud af 10 har slidgigt ifølge Netdoktor.dk, når de er fyldt 50 år. Jeg har forsøgt at hjælpe en af de kvinder, som er ramt. Jeg sætter hende på ernæringstilskuddet Corsentials fra LifeWave i tre måneder. Hun får det væsentligt bedre i hendes gigtramte krop. Hun har ikke spist smertestillende medicin siden, og det er nu et helt år siden hun startede med at benytte LifeWaves produkter.

Slut med smertestillende – Glutathione reducerer menstruationssmerter voldsomt

Mange kvinder har menstruationssmerter, og nogle har det i så voldsom grad – hver eneste måned – at de må blive hjemme. Jeg møder en ung pige, der har alvorlige smerter i forbindelse med hendes cyklus, og derfor har taget hele otte Panodil om dagen i 3-4 dage hver måned. Målet ved at prøve LifeWave er at lindre smerterne, så hun ikke er så invalideret. Samtidig synes hun selv og hendes forældre, at hun spiser alt for mange piller hver gang for at dæmme op for smerten. Vi sætter Gluthatione-plasteret på maven af hende. Det alene reducerer hendes smerter så meget, at hun nu slipper for at indtage de mange smertestillende piller.

Energiplaster vækker sovende lillefinger efter 2 år

Det her er en speciel historie. Det er lige før den kan trække overskrifter i flere aviser, for det har også været en særlig oplevelse for mig. Jeg møder en 70-årig kvinde med en lillefinger, som har sovet i over to år. Hendes egen læge, speciallæger og hospitaler kan hverken hjælpe eller forklare årsagen. Jeg giver hende LifeWaves plaster Energy Enhancer på. Inden for kort tid vågner lillefingeren, og den er fortsat i fuld vigør i dag – 12 måneder senere. Et lille problem. Ja, men ikke desto mindre en god historie om hvordan de små plastre kan aktivere noget i kroppen.

Smerter i ribben lindres med IceWave smerteplaster

En ung kvinde, som jeg møder, har haft smerter i ribbenene i adskillige måneder og er blevet undersøgt på kryds og tværs af alverdens læger. Hun kommer på besøg hos mig – efter anbefaling fra hendes egen læge. Jeg sætter IceWave smerteplaster på hende. Det lindrer omgående hendes smerter til hendes egen store forundring.

LifeWave – hjælp til selvhjælp

Dette er blot få af uendelig mange beretninger med mennesker, som jeg har mødt, hvor jeg har hjulpet dem, og hvor brugen af LifeWave har gjort en stor forskel. LifeWave-plastrene kan benyttes af alle. De er effektive og nemme at anvende og er helt uden kemi og bivirkninger.

Jeg glæder mig dagligt over at kunne hjælpe så mange til et bedre helbred og mere livskvalitet. Hvis du selv har en god historie, så del den meget gerne i kommentarfeltet under bloggen. Det kunne være sjovt at se, hvor mange gode råd vi kan samle.

DEL
Tidligere artikelMarkant lindring af hoftesmerter med LifeWave
Næste artikelEr du øm og har ondt? Så tjek mit første møde med body-sds
Der er ingen tvivl om, at alternativ behandling har ændret Annette Hammerichs liv. Da hun blev ramt af en borrelia-infektion, fik LifeWave-produkter sammen med homøopatisk medicin hende på højkant igen. Senest har hun fortalt om hendes valg og fravalg i forbindelse med en kræftdiagnose. Annette Hammerich arbejder bl.a. med energiterapi og kinesiologi på mennesker og dyr. Mød hende her på bloggen, hvor hun også vil fortælle om alternativ behandling og LifeWave. Kontaktinfo: +(45) 4264 7770 eller ah@touch4health.dk. Besøg www.touch4health.dk.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here