Er du øm og har ondt? Så tjek mit første møde med body-sds

0
402

Har du indimellem ondt i nakke, skuldre eller andre steder? Har du behov for mere overskud i hverdagen? Så se lige her. Jeg har har været så heldig at være til min første body-sds behandling hos BodyCheck på Østerbro i København. Da jeg kommer i klinikken, møder jeg Jeespeer Dalgaard, der er body-sds behandler og ejer klinikken. Allerede fra start ryger jeg helt ned i gear. Jeespeer er rigtig god til at lytte og spørge ind. Jeg føler mig rigtig tryg og i gode hænder. Det betyder mindst ligeså meget for mig som selve behandlingen – særligt her første gang.

Jeespeer fortæller, at han sjældent laver de samme behandlinger. Det er meget individuelt, hvad folk døjer med, og hvor mange behandlinger der er behov for. Derfor kan behandlingerne også variere fra gang til gang. Nogle gange kombinerer han eksempelvis body-sds med LifeWave-plastre for at nedbringe inflammation eller lignende.

Jeg har en øm nakke og irritation i mit højre knæ – muligvis en varig skade. Jeg ved ikke rigtig, hvad man kan gøre ved det, så jeg fortæller ikke så meget til at starte med – måske også fordi jeg er lidt nysgerrig på, hvad Jeespeer finder frem til. Undervejs i behandlingen finder han de ømme områder – av for pokker. Jeg bliver ret overrasket, fordi han rammer så præcist alle steder.

”Inden behandlingen starter, forsøger jeg at pejle mig ind på, om Nadia har ondt eller har nogle symptomer, som jeg bør være opmærksom på. Allerede her ved jeg, hvor jeg skal forvente at finde noget – også andre steder på kroppen end de steder, der er udpeget. Årsagen er, at kroppen har nogle sammenhænge, som er kendte på forhånd. Derudover scanner jeg kroppen – det vil sige, at jeg går hele kroppen hurtigt igennem for at finde evt. andre spændinger. Ved at løsne disse kan jeg nogle gange lettere løsne op for fokuspunkterne.”

– Jeespeer Dalgaard, BodyCheck

Nadiafryd-hovedJeespeer kan mærke, at jeg har spændinger i nakken. Min nakke har fået en del tæsk fra ugens træning. Jeg er ved at lære at stå på hænder og har derfor lagt al min vægt på hovedet, når jeg øver mig i at komme op. Jeespeer kan mærke, hvor nakken er spændt, og at nakkehvirvlerne sidder skævt. Via pulserende massage, akutryk, ledbobiliserende og frigørende teknikker løsner han lige så stille op for spændingerne.

Vi taler også om min knæskade, som jeg har på højre knæ. Det “knaser”, når jeg sætter mig ned på hug. Min læge siger, at man ikke kan gøre noget ved det. Jeespeer vil gerne forsøge at arbejde med det og se, hvad han kan gøre. Han fortæller, at når kroppen får de rette betingelser, kan den hele sig selv. Det vil sige, at når vi løsner op for spændinger i knæet, omkring knæet samt andre steder, der har med begrænsningen at gøre, vil kroppen have mulighed for selv at regenere sig selv – sådan er det alle steder.

Det er en meget anderledes følelse at få body-sds behandling. Alle de rystelser og “knæk” (Jeesper kalder det pulseringer og ledbevægelser med frigørende effekt) blandt andet i min nakke er en lidt anderledes følelse, end jeg har prøvet før. Det kan ikke sammenlignes med massage eller noget andet, jeg har prøvet, men hold op, hvor er det skønt bagefter: Jeg føler mig helt afslappet i kroppen igen.

Føler mig helt afslappet efter body-sds

Nu er det er par dage siden. Behandlingen har i den grad løsnet op i hele kroppen. I dagene efter har jeg haft en rigtig god følelse i kroppen. Spændingerne er væk, og min nakke er helt fint igen. Det er rart, eftersom jeg jo har været lidt for ihærdig med at stå på hovedet. Mit knæ værker stadig og ’knaser’ lidt. Jeg kan mærke en lille bedring, men skal selvfølgelig ikke bare belaste det nu. Lægens dom er jo klar, men jeg tror, at hvis jeg fortsætter, så vil behandlingerne hjælpe mig over tid.

”Det er svært at vurdere, hvor mange behandlinger, der skal til for at afhjælpe Nadias knæ, da vi alle er forskellige. Måske skal der kombineres med flere ting. Der vil også være en rigtig godt at kombinere med f.eks. LifeWave-plastre og en god kost.”

– Jeespeer Dalgaard, BodyCheck

Kombinér body-sds og LifeWave og opnå større effekt

Jeespeer kombinerer også behandlingerne med LifeWave, når folk f.eks. har akutte problemer som smerter i nakken, skuldersmerter, ondt i ryggen. Har man akutte smerter, kan LifeWave-plastrene nedbringe inflammation og sætte gang i gennemstrømningen og udrensning af kroppen. Jeg er allerede ved at bruge plastrene for at udrense kroppen (detox-kur).

”Det var tydeligt, at problemet i nakken stammede fra en hvirvel, der sad forkert. I forhold til knæet er der behov for en længerevarende behandling, hvor der kombineres med plastre fra LifeWave osv. Vi er startet med en detox-kur med plastre. Herefter kan det være vi benytter andre protokoller inden for LifeWave i kombination med behandlingerne.”

– Jeespeer Dalgaard, BodyCheck

Body-sds kan give overskud i hverdagen

Hvis du ikke har prøvet en body-sds behandling før, så overvej lige muligheden, næste gang du har ondt i kroppen eller har brug for mere overskud i hverdagen. Body-sds er i den grad med til at løsne op for alle de spændinger, vi får i hverdagen, fordi vi er trætte, sover dårligt, og vi bruger kroppen forkert og for lidt. Ifølge Jeespeer sætter alle vores følelser som vrede og bekymringer sig i kroppen som spændinger. Det er også noget, som behandlingerne kan løsne op for.

“Rigtig mange har glæde af behandlingerne for at skabe mere overskud i livet. De fleste er pressede på forskellige måder i en hektisk hverdag, og netop her kan behandlingerne give mere plads og rum til at kapere presset.”

– Jeespeer Dalgaard, BodyCheck

Træner man lige så meget, som jeg selv gør, bør man nok tage til sådan en behandling et par gange om måneden, vil jeg tro. Det løsner virkelig op for de skavanker og skader, som man får. Lige nu glæder jeg mig bare til næste behandling.

”Det er meget individuelt, hvor mange body-sds behandlinger, folk har brug for. Nogle mennesker restituerer hurtigere end andre. Jeg forsøger altid at rådgive om et passende interval, der tager højde for både effekt og økonomi.”

– Jeespeer Dalgaard, BodyCheck

DEL
Tidligere artikel9 hverdagsberetninger, hvor LifeWave gør en forskel
Næste artikelLifeWave kan dæmpe ADHD-symptomer
Nadia Fryd har sagt ja til To Human eksperimentet, som går ud på at afprøve LifeWaves produkter. Nadia er en træningsnørd, der elsker udfordringer. Hun er meget nysgerrig på, hvad der vil ske både med hendes krop, energiniveau og psyke. Og så håber hun at du som læser kan finde inspiration i hendes rejse. Tag hvad du kan bruge, og lad resten ligge. Følg Nadia Fryd på Instagram 'nadiafryd'.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here