Sådan kan du lindre hoste og få feberen til at falde

1
633

For nylig kommer min mand hjem fra job og har det rigtig skidt. Han har høj feber. Han ville ikke have noget at spise, bare en halv kop kaffe og så i seng. Klokken er kun 18:15. Han har prøvet det før. Indimellem får han sådan en voldsom tur. Så skal han sove en hel del timer i træk, og pludselig er han frisk igen – men ikke den her gang.

I løbet af natten begynder han at hoste. Det bliver værre hen over natten. Feberen raser stadig, og han har det rigtig skidt.

Da jeg kommer hjem fra job dagen efter, har han det stadig lige så dårligt. Feberen er stadig høj. Han hoster så meget, at man skulle tro, at hans lunger snart vender vrangen ud. Han har astma, så cocktailen af høj feber og kraftig hoste er ikke speciel god, da vejrtrækningen bliver meget overfladisk. Det gør også, at han blev utrolig træt og sover hele tiden.

Feberfri på en halv time

Jeg hiver min TOHUMAN app frem og søger på ’feber’. Jeg tager bare det første forslag: IceWave på LU9 (ved håndled) og Glutathione på LI4 (det bløde mellem tommel og pegefinger). I løbet af ca. en halv time forsvinder feberen helt, og han får det lidt bedre.

Markant lindring af hoste

Jeg gør det samme for at afhjælpe hosten. Frem med TOHUMAN app og søger på ’hoste’. Igen tager jeg det første forslag. Det viser Energy Enhancer på LU1 (lige under kravebenet) og Glutathione på CV22 (ved halshullet). Det hjælper, og hosten forsvinder næsten. Den bliver mindre voldsom, og han hoster ikke lige så tit.

Begge dele gør, at han ikke er helt så skidt tilpas og ikke føler sig så træt.

Smertelindring ved ribben efter hoste

Når han hoster, er det så voldsomt, at han får meget ondt ved bunden af ribbenene – formentlig på grund af lungerne er ømme. Jeg har her sat IceWave-plastre på hver side og et Carnosine-plaster midt i mellem. Det tager toppen. Så prøver jeg at jeg ændre det til brun IceWave på den ene side, brun Energy Enhancer på den anden side og Carnosine og SP6 i midten. Det virker lidt bedre, så plastrene går lov til at blive siddende.

Efter en tur til lægen får min mand konstateret lungebetændelse og får udskrevet en penicillin-kur. Heldigvis har vi allerede kunnet mindske feberen og hosten betydeligt og dermed også det ubehag, der er ved at have høj feber, og når man hoster.

DEL
Tidligere artikelOn air med LifeWave: 4 gode råd til flyrejsen!
Næste artikelAv min tand – og så lige før skiferien!
Anita Hellner blev introduceret til LifeWaves forunderlige verden i 2014. Lige siden har plastrene og de øvrige produkter været en trofast følgesvend. I 2014 ændrede Anita Hellner Andersens liv sig, da hun blev introduceret til LifeWave. Anita Hellner Andersen lider af PCOS – Poly Cystisk Ovarie Syndrom. Med LifeWave opnåede hun større livskvalitet. Siden er LifeWave ikke bare blevet en følgesvend i Anitas eget liv og i hendes mands, men også hos mange mennesker, som krydser hendes vej. Anita er forhandler af LifeWave og kan fortælle om, hvordan LifeWave har hjulpet til bedre livskvalitet og større sundhed. Kontakt: anitahellner@hotmail.com

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here