Av min tand – og så lige før skiferien!

2
205

Det er fredag aften og ikke nok med, at det er starten på weekenden – det er også start på vinterferie, hvor vi skal afsted for at stå på ski. Pludselig står kæresten og gurgler mund, og jeg må spørge, om han har fået ondt i halsen eller …?

Det har han ikke, men der er en kindtand, der driller. Fredag morgen var alt ellers i skønneste orden, men ved frokosttid var det begyndt at jage i den. Nu er der en dunken, og det gør ondt.

På med smerteplastret

Vi skal ikke noget fredag aften, så jeg serverer et stort glas vand og finder smerteplastret IceWave frem. De fungerer sammen parvis: Det brunlige sættes på smerter og det hvide ganske tæt ved. Da der kan være noget betændelse undervejs, sætter jeg Glutathione oven på det brune.

Efter kort tid kan han mærke, der sker noget. Det føles anderledes – på den gode måde.

Lørdag morgen er det meget bedre, så han tager plastrene af, da vi skal ud i det smukke vintersolskin. Efter en dejlig travetur hygger vi indenfor, og jeg opdager pludselig, at han har plastrene på igen. Han ved fra tidligere, at han som oftest har glæde af plastrene i længere tid end de 12-24 timer, som er den normale effektperiode. Så han har da bare gemt dem fra i morges og har trykket dem på igen. LifeWave anbefaler ikke, at plastrene genbruges, men det er den enkeltes ansvar at følge forskrifterne.

Glutathione på om natten

Resten af lørdagen sidder plastrene på, og lørdag aften er han glad. Han har det meget bedre. Smerterne er stort set væk. Inden det er sengetid kommer der et friskt Glutathione-plaster på, men ingen IceWave, da han ikke længere har smerter. I stedet vælger jeg at sætte Carnosine oven på Glutathione, da Carnosine er super til at genopbygge celler og dæmpe mindre smerter.

Og hvorfor er det, at han skal drikke vand?

Plastrene indeholder en blanding af aminosyrer, vand og ilt – og intet trænger ind i kroppen. De virker ved, at den givne sammensætning af ingredienser sender en ”ordre” til kroppen om en specifik reaktion. Ligesom et alfabet – alt efter hvordan bogstaverne sammensættes, så dannes forskellige ord.

Plastrene virker primært via kroppens meridianbaner ,og det er vigtigt, at der er godt flow i disse, så du opnår den optimale virkning. Tænk hvordan din blomsterbuket har det, hvis ikke du skrifter vandet i vasen. Det lugter fælt, og blomsterne holder ikke længe, vel. Så ind med frisk vand i kroppen, så plastrene kan få lov at hjælpe medstort og småt.

Har du tandpine – så husk også at tjekke TOHUMAN app. Held og lykke med at lindre smerten.

DEL
Tidligere artikelSådan kan du lindre hoste og få feberen til at falde
Næste artikelFodboldskade: Sådan lindrer du smerterne på bare 5 minutter
Mai-Britt Bækgaard interesserer sig for kroppen, sundhed og at leve godt med kronisk sygdom. Mai-Britt har været 28 år i den finansielle verden med fokus på tal og fakta. Men det alternative har stor interesse, da Mai-Britt selv prøver at leve medicinfrit. Mai-Britt er forhandler af LifeWave. Hun er desuden BARS-behandler og passioneret omkring anti-inflammatorisk kost. Ligesom de fleste af os elsker at anbefale noget godt, vi har oplevet (en by, en café osv.), så elsker Mai-Britt at dele erfaringer og hjælpe andre til et sundere liv. Kontaktinfo: maibodydk@gmail.com og Facebook-siden MaiBody.

2 KOMMENTARER

  1. Kære Mai-Britt,
    Tak for den fine historie om hvordan du hjælper din mand med tandpinen. Dejligt, at vi har fået fokus på, hvordan vi ganske let og med få plastre kan afhjælpe, lindre og helt fjerne disse udfordringer. Og som du skriver sammen med TOHUMAN app’en og vores plastre, har vi alle muligheder for at hjælpe os selv og andre. Go’ læsning! Håber du fik en god skiferie – uden skader!
    Kh, Kim

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here