Sådan lindrer Helle smerter i kroppen med naturlige plastre

0
507

Vi var for nyligt til LifeWave event i København med CEO David Schmidt og LifeWave teamet. I år havde jeg for første gang en gæst med, som selv kunne høre og opleve David Schmidt fortælle om plastrene og de andre produkter.

Helle var meget hurtig og tilmeldte sig, da jeg spurgte mine Facebook-venner, hvem der ville med. Til nytår var jeg så heldig at komme i kontakt med Helle, da jeg slog et opslag op i en hundegruppe om LifeWave-plastrene. Helle fik tilsendt nogle plastre til hendes lille hund, der var rigtig bange for nytårsfyrværkeriet. Både Helle selv og hendes hund Sambo fik en dejlig rolig og afslappet nytårsaften – læs historien her. Efter den oplevelse har Helle været ligeså vild med plastrene som mig.

Forstrækning i tommelfingeren

Da vi tog på LifeWave event havde Helle et støttebind på hendes tommelfinger. Hun masserede tommelfingeren lidt, og jeg spurgte selvfølgelig, om jeg ikke lige skulle hjælpe hende med den. Hun havde lavet en forstrækning.

Jeg satte et Aeon i nakken på hende, et sæt IceWave ved tommelfingeren samt et glutathione-plaster til at tage hævelsen. Efter ca. 30-45 min. var smerten godt som væk nu. Jeg siger, at hun bare skal lade dem sidde på til næste morgen.

Øm skulder og fod

Helle siger så: ”Jeg kan vel sætte IceWave plastrene på min skulder i stedet? Den er temmelig øm”. ”Og når du siger, at glutathione-plasteret kan tage hævelse, kan jeg så ikke flytte det ned på min højre fod, for der har jeg fået fjernet noget af min knyst, og den hæver i dag?”

Øh jo det kunne hun godt. Så vi satte IceWave på skulderen efter urmetoden, og Glutathione-plasteret satte vi på K1 under foden på højre fod.

Vi tog et billede af foden, som var en del hævet, som I kan se her (billede 1), og så bad jeg hende sende et billede næste dag af, hvordan den så ud.

Allerede efter kort tid, sagde hun at det hjalp på skulderen, og nu spændte det heller ikke så meget i foden mere, så der skete noget.

Allerede da Helle kom hjem sendte hun mig billede af foden igen, med denne tekst (billede 2).

Næste dag fik jeg endnu en glad melding fra hende (billede 3).

Helle håber, at hun får økonomi til at købe en startpakke, så hun har sit eget husapotek til hverdagens små udfordringer. Hvor var det rart at kunne hjælpe.

DEL
Tidligere artikelSådan opnår du en kemifri livsstil – del 1
Næste artikelSådan passer du på din hud i solen – DEL 2
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here