Slem psoriasis i hovedbund forsvandt med plasterkur

5
1677

Jeg stifter bekendtskab med Lifewaves fototerapiplaster allerede i november 2012. Men det er faktisk først flere måneder senere, da min mor får et voldsomt udbrud af psoriasis i januar 2013, at jeg for alvor kommer i gang med at bruge plastrene.

Psoriasis-lwVi begynder at tale om alternative muligheder, efter min mor har været hos lægen og fået forskelligt medicin til at behandle sin psoriasis. Hun har blandt andet fået hormoncreme til at smøre sin hovedbund med. Min mors psoriasis har spredt sig forbi ørerne og langt ned i panden. Hovedbunden er på det tidspunkt så angrebet, at det er et blødende sår. Hun klør sig så meget, at der er hvidt af ”flager” fra sårene, hvor hun sidder. Det er meget voldsomt. Hun er bruger hormoncremen til hovedbunden, men er rigtig ked af, at hun begynder at tabe håret.

Jeg foreslår min mor at stoppe med hormoncreme og give plastrene en chance. Det er for mig samtidig en ultimativ test af, hvad disse små runde plastre måske kan udrette. Plastrene er kendt for ikke at have nogen bivirkninger. Derfor vælger vi at give dem en chance.

6 ugers plasterkur får huden til at hele

Vi starter med at bruge en 14-dags protokol med et skema over, hvor plastrene skal placeres i løbet af perioden. Skemaet indeholder en detaljeret protokol med plastrene fra Y-serien; Aeon, Glutathione og Carnosine med anvisninger dag for dag. Aeon for at afstresse kroppen, Glutathione for at booste immunforsvaret og Carnosine for at opbygge det, som er skadet. Samtidig skal min mor drikke rigeligt med vand.

Til at begynde med er jeg lidt tvivlende på, om det vil virke, da jeg jo ikke rigtig har nogen erfaringer med det. Men allerede efter de første 14 dage kan man se en forskel. Efter yderliggere to gange 14 dage – det vil sige, at hun så havde brugt plastrene i seks uger – kan man kun ane spor af de store sår, hun har haft. Vi aftaler, at hun skal holde en pause i 14 dage og derefter bruge plastrene i yderliggere 14 dage for at være helt sikker på, at kroppen har fået det boost, som den har haft brug for. Min mor stopper med at bruge plastrene efter de sidste 14 dage, og hendes symptomer på psoriasis er nu helt forsvundet.

Siden går der halvandet år, før hun igen får et udbrud. Denne gang kun et mindre udbrud af psoriasis. Heldigvis ved vi nu, hvad der skal til for at bremse generne. Min mor tager bare sit husapotek og plastrene frem og plastre efter samme 14-dages protokol i 14 dage, indtil symptomerne er væk.

Vi synes begge, at det har været helt fantastisk at se, hvordan der kan ske en bedring uge for uge. Det har naturligvis vækket min interesse og nysgerrighed endnu mere for, hvad plastrene kan bruges til. De erfaringer vil jeg skrive mere om her på To Human blog.

Det er nu to år siden, at min mor fik det slemme psoriasis-udbrud. Hun har nu været symptomfri siden juni 2014. Jeg har en rigtig glad mor, der jævnligt bruger LifeWave-plastre fra sit husapotek, men i dag til helt andre symptomer. Så det har bestemt været en øjenåbner for os begge.

Hvad er psoriasis?

Psoriasis er en meget almindelig hudsygdom. Huden bliver rød og fortykkede områder dækket af skæl. Man bliver typisk ramt i hårbunden, på albuer og knæ og den nederste del af ryggen.

Den opstår typisk i 10-30 års alderen og rammer to til tre procent af befolkningen. Psoriasis er arveligt. Det er en kronisk sygdom, men man kan sagtens have lange perioder uden udbrud.

 

5 KOMMENTARER

 1. Pragtfuldt læsning. Dejligt at vide, at der kan være hjælp at hente. Der er så mange mennesker, som har udfordringer netop med psoriasis. Glæder mig iøvrigt til at følge dig herinde også. –

  Ved jo, at du har en masse spændende ting at trække på, når du lader pennen flyde sin gang henover papiret eller rettere, når dine fingre danser herover tastaturet.. Knus fra Steen.

 2. Hej,

  Jeg har en god ven, som har både psoriasis og psoriasisgigt i både hænder og fødder. Vil den protokol, du beskriver, måske også kunne hjælpe hende? Hvordan kan jeg få adgang til den? Jeg er oprettet som forhandler, men er ikke rigtig kommet i gang med at bruge plastrene endnu.

  På forhånd tak,
  Kirsten

  • Hej Kirsten . Tak for din kommentar. Hvis du kan sende mig en mail til lh@lq4ever.com så kan jeg forklare nærmere og samtidig sende en vejledning i hvordan jeg placerede plastrene på min mor. Kh Linda Holmberg

 3. Hej Linda.
  Jeg er forhandler og bruger også både plastre og især Corsential til at afhjælpe min hårbundspsoriasis, også med god effekt, men jeg har aldrig prøvet en direkte protocol. Vil du også sende den til mig ? Så jeg kan komme til bunds med det. Tak.
  Janne KD

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here