Koncertplaster giver energi og ingen smerte

1
122

Nu sidder du måske og ryster på hovedet. Seriøst et koncert plaster – hvad skal det nu gøre godt for?

LifeWave er for mig en af livets små glæder. Efterhånden som jeg har fået mere og mere erfaring med at bruge LifeWaves produkter, er jeg blevet mere nysgerrig på, hvad produkterne kan. Jeg er bestemt ikke bange for at eksperimentere – jeg synes snarere, det er rigtig sjovt.

I mit arbejde som blomsterdekoratør er jeg vant til at være på benene i mange timer om dagen. Det er bestemt ikke et job, hvor jeg sidder ned, selv om jeg også må køre ud til mine kunder. Det er ikke nogen udfordring for mig at gå eller stå i forbindelse med mit arbejde. Jeg står også sjældent helt stille.

Går jeg til koncert er det dog noget helt andet. Jeg bliver træt og får ondt i lænden, bliver træt i mine ben og utroligt spændt i mine skuldre. Det er trods for, at jeg altså heller ikke står helt stille til en koncert.

Den 22. juni skulle jeg til koncert i parken og høre Bruce Springsteen. Allerede ved tanken om, hvordan min krop vil få det i de efterfølgende dage, frustrerer for mig på forhånd. Så denne gang besluttede jeg mig for at eksperimentere med LifeWave-plastrene.

Energiplaster fra LifeWave i skoene

Energiplastret Energy Enhancer giver øger energi og styrke, fleksibelt, udholdenhed samt øger forbrændingen. Det er også kendt for at skabe større flow. Jeg havde brug for styrke, udholdenhed og flow i mine ben, i min lænd og skuldre. Så Energy Enhancer var vidst lige, hvad jeg havde brug for.

Jeg satte et sæt Energy Enhancer-plaster på lænden (Energy Enhancer og IceWave kommer som sæt – et brunt og et hvidt plaster, så man kan kende forskel på, hvilket der er positivt og negativt), der hvor smerten og trætheden normalt ville opstå. Jeg tog et sæt Energy Enhancer mere og satte i mine sko.

Under fødderne har vi et punkt, som er en stor motorvej til hele kroppen, og det kunne måske hjælpe mig med trætheden og ømhed i ben og skuldre. Grunden til, at jeg sætter dem i skoene, er, at jeg synes, at de sidder dårligt under fødderne, fordi punktet udvides, hver gang jeg tager et skridt og lægger vægt på foden. Jo du hørte rigtig, jeg sætter dem i skoene. Måske tænker du: Skal de ikke sidde på kroppen for at virke? Svaret er nej. Plastrene aktiveres, så snart de kommer i kontakt med kroppen, eller rammes af kroppens varmeudstråling. Det er det, der aktiverer plastrene. Så har du plastrene i lommen uden på en t-shirt – ja så virker plastrene altså.

Husk på der er ingenting, der trænger ind i kroppen. Når plastrene kommer i kontakt med kroppen eller kroppens varmeudstråling aktiveres plastrene, og små lysladninger udlades. Du kan sammenligne det med, når solen skinner på din krop: Kroppen genkender solens lysfrekvens og begynder at danne D-vitamin. Det er fuldstændig det samme, som sker med LifeWave-plastrene. LifeWave-plastrene stabiliserer og skaber helt enkelt en naturlig balance i kroppen. Se eventuelt videoen her om teknologien i forhold til lys.

INGEN øm lænd eller trætte ben

Normalt mærker jeg trætheden i min lænd. Det afløses af smerte nærmest, inden koncerten er gået i gang. For jeg er jo naturligvis kommet i god tid for at få en god plads. Benene og skulderne er først en udfordring mod slutningen. Men IKKE den 22. juni, da Bruce Springsteen spillede op til dans i parken. Hverken i lænd, ben eller skuldre var der tegn på træthed, smerter eller ømhed – heller ikke dagen efter.

Jeg glæder mig allerede til nye koncerter i fremtiden, som jeg kan nyde på en helt ny måde. Rigtig god sommer – nyd koncerterne derude.

DEL
Tidligere artikelSlem psoriasis i hovedbund forsvandt med plasterkur
Næste artikelFå glade fødder med Alavida – slut med revnede hæle
I forbindelse med sit arbejde som selvstændig blomsterdekoratør, manglede Malene energi og overskud til at komme igennem dagen. Det er nemlig hårdt at stå op mellem kl. 3 og 4 om morgenen. Energien og overskuddet får hun i dag ved brug af LifeWaves produkter. LifeWaves produkter bliver også brugt til hunden Zimba. Malene er netværker og forhandler af LifeWave. Kontaktinfi: sandemands@gmail.com.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here