Få glade fødder med Alavida – slut med revnede hæle

0
569

Av, av for pokker, hvor kan det dog gøre ond med sådan en revnet hæl.

Jeg er en af dem, hvis hæle revner for et godt ord. Jeg behøver ikke en gang at gå i sandaler. Næ nej, det er som nok at have bare tæer i skoene. Det til trods for at jeg har lavet dejlige fodbade, filet, høvlet og smurt fødderne ind i creme igen og igen og igen. 2-3 dage med bare tær i skoene eller sandaler, så er jeg med garanti blevet “belønnet” med en revnet hæl. Øv.

Hvis du aldrig har prøvet at have en revnet hæl, så er det måske svært at sætte sig ind i, hvad den store udfordring ved det er. Men tro mig, det gør sindssygt ondt. Det er ikke bare en gang imellem – det er skam hver gang du går, altså lægger vægt på dine fødder.

LifeWaves no. 1 hudplejeserie

En aften efter jeg har været i bad og ordnet fødder, står jeg som så mange gange før og river mig selv i håret af frustration over, at jeg igen-igen har en revnet hæl. Men så slår det mig pludseligt, at jeg må prøve med hudplejeserien Alavida – et af LifeWaves super fede produkter.

Hudpleje-fødderJeg har lige taget hul på et nyt sæt (Alavida købes det som et sæt) bestående af en ansigtsnektar, natcreme og et Alavida-plaster – også kaldet Alavida trio. Jeg har imidlertid ekstra ansigtsnektar fra et tidligere sæt, så jeg tager Alavida-cremen eller nektaren med op i soveværelset sammen med noget helt almindeligt plaster. Jeg kommer en ordentligt klat Alavida i revnen på min hæl og plaster uden på, så det hele ikke blev tørt af i sengetøjet. Nu da jeg er i gang smører jeg også Alavida-creme på resten af mine fødder. Efter to dage med Alavida dagcreme og plaster om natten er revnen helt væk.

Jeg har efterfølgende smurt mine fødder med Alavida dagcreme hver anden dag og har ikke haft strømper på i 14 dage, og det helt uden en eneste revne på min hæl.

Jeg er vild med Alavida. Læs i øvrigt mine andre dejlige Alavida råd om bl.a. lindring af kløe fra brændenælder – her, og hvordan Alavida vandt over Hot Spot på min hund Simba – her

What NOT to love ❤️

P.s. Alavida hudplejeserie er i øvrigt helt UDEN kemi (parabener og alt det der). Du kan finde over 20 indlæg her på sitet, hvor Alavida er omtalt, samt en beskrivelse af Alavida-produkterne under fanebladet Fakta om LifeWave.

DEL
Tidligere artikelKoncertplaster giver energi og ingen smerte
Næste artikelTOHUMAN app redesignet og endnu mere brugervenlig til LifeWave-produkter
I forbindelse med sit arbejde som selvstændig blomsterdekoratør, manglede Malene energi og overskud til at komme igennem dagen. Det er nemlig hårdt at stå op mellem kl. 3 og 4 om morgenen. Energien og overskuddet får hun i dag ved brug af LifeWaves produkter. LifeWaves produkter bliver også brugt til hunden Zimba. Malene er netværker og forhandler af LifeWave. Kontaktinfi: sandemands@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here