TOHUMAN app redesignet og endnu mere brugervenlig til LifeWave-produkter

0
108

Glæd jer til et endnu bedre og meget mere brugervenligt værktøj til dine LifeWave-produkter. Nu har vi i TOHUMAN-teamet lyttet til både brugerne og udviklerne. Det er der kommet en helt ny redesignet app ud af.

I løbet af de næste 14 dage bliver den nye TOHUMAN app frigivet til iOS, Android og Windows. Der er blandt andet to spændende nyheder, en ny og forbedret søgefunktion, mulighed for favoritter og et katalog med info om LifeWave-produkter.

Nyhederne stopper imidlertid ikke her. I kan glæde jer til nye protokoller hver 14. dag, som bliver opdateret helt automatisk. Har du eller dit team protokoller som ikke er i app’en er I meget velkommen til at sende forslagene til feedback@tohuman.com.

Hjælp os med at anmelde TOHUMAN app

Bruger du allerede TOHUMAN app og er glad for den, så hjælp os meget gerne med at anmelde app’en. Vi drømmer om at få endnu flere positive anmeldelser på enten App Store eller Google Play. Anmeldelserne betyder rigtig meget for, hvor synlig app’en er i de forskellige stores. Så hvis du kan lide app’en og synes det er et godt værktøj, så hjælp andre med at finde frem til den. Jo flere som bruger TOHUMAN app desto mere kan vi udvikle på værktøjet.

På forhånd tak. Nedenfor er listet nogle af de nyheder og ændringer, du kan opleve i TOHUMAN app.

Jan Dibbern

To spændende nyheder i TOHUMAN app

Lav en liste med dine favoritter
Vi har tilføjet en helt ny og super god funktion til dig som bruger app’en meget. Nu kan du nemlig tilføje dine favoritter. Du skal blot markere et symptom og/eller forslag til dine favoritter. Det gør du ved at markere en lille stjerne. Nu behøver du ikke længere at søge efter symptomet og forslaget til, hvad du skal gøre. Med favoritter kan du på et øjeblik få adgang til alle dine favoritter.

14-T

Katalog om LifeWave-produkter
TOHUMAN app beskriver nu alle LifeWave-produkter. Kan du ikke huske alle LifeWaves produkter behøver du nu ikke længere at søge andre steder. I app’en findes nu et katalog med beskrivelser af plastre og øvrige produkter fra LifeWave.

7

Disse ændringer gør TOHUMAN app endnu bedre

Nemt at navigere i den nye app
Generelt er app’en blevet meget mere brugervenlig. En særlig ny feature, vi er stolte af, er en ny feature/knap i bunden af app’en, som gør det nemt at navigere hurtigt mellem sektionerne i app’en. Knappen er ALTID synlig og hjælper brugerne til hurtigt at navigere til de mest almindelige og nyttige/mest brugte sektioner i appen.

Ny, forbedret og lynhurtig søgefunktion
Sidebaren med bogstavsnavigationen er nu væk. I stedet har vi lavet et søgefelt i topbaren, hvor du kan søge. Det går lynhurtigt. Årsagen til, at du ikke skal vente på at app’en loader, er at alle symptomer er indlæst fra start, da den nye motor bag app’en kan håndtere store lister uden det påvirker performance.

Vi har desuden tilføjet knappen ’opdater’, hvis man ønsker at opdatere listen med symptomer. Samtidig er designet blevet mere brugervenligt.

Intuitiv navigation i symptomer og forslag
Et redesign af symptomlisten gør navigationen mere intuitiv. Visningen af forslag er redesignet, så det er mere intuitivt for brugeren. Nu vises alle trin med symptomer i en separat skærm. Navigationen mellem hvert trin kan stadig foretages ved at swipe mellem siderne. Bullets/prikker nederst på siden er ændret til at vise tal i bunden, når du swiper frem eller tilbage. Det gør det hurtigere at orientere sig, om hvor man er.

Navigationen er i det hele taget blevet nemmere. Man behøver ikke længere at klikke sig gennem alle trin af et forslag for at komme videre.

Vi har desuden gjort det nemt at dele og lave anmeldelser under hvert symptom. Funktionaliteten er også blevet mere synlig for nye brugere.

12

Nemt at gå til brugeranmeldelser
For at se anmeldelser behøver man ikke længere navigere til det sidste skærmbillede. Et link fra både symptomlisten og forslagene gør det nemlig nemt at komme frem til alle anmeldelser. Linket viser også antallet af anmeldelser. Knappen, hvor man kan lave en anmeldelse, er flyttet til topbaren.

15

Nemt og hurtig login
I dag skal du logge in med din mail, og i næste trin skal du indtaste din adgangskode. Nu behøver du ikke gå gennem en trin for trin-tilladelse. Du skal blot indtaste dine login-oplysninger på samme skærmbillede, og så logger du automatisk på.

Nemt at registrere dit abonnement
Registreringsprocessen er blevet ændret. Tidligere var det ikke så logisk, når man skulle registrere sit abonnement i appen. På login-siden har vi nu lavet et link nederst, som vil guide brugeren direkte til registreringssiden. Efter registreringen vil du blive bedt om at betale abonnementsafgift.

Et link nederst på skærmen i app’en vil føre tilbage til login-skærmen

Glemt password!
Har du glemt dit password. Så har vi nu gjort det mere brugervenlig at få nulstillet adgangskoden. 1) Find siden ’Glemt password’. 2) Indtast din mail og du vil få en mail med en kode, så du kan nulstille din adgangskode.

Når du skal forny dit abonnement
Hvis dit abonnement udløber, vil du IKKE være logget ind på TOHUMAN app. I stedet vil du blive bedt om at forny dit abonnement. Vi har tilføjet en anden mulighed, der ikke tidligere var til stede, hvor du kan logge ind med forskellige konti.

DEL
Tidligere artikelFå glade fødder med Alavida – slut med revnede hæle
Næste artikelØget præstation på cyklen med LifeWave
I 2014 begyndte Jan Dibbern sin første rejse med LifeWave. Jan valgte at teste alle produkterne på egen krop. Han ændrede sin kost og fik lagt et målrettet træningsprogram. Det har ændret Jans liv 180 grader, og det har dannet grobunden for TOHUMAN konceptet med blog og app. Jan er stifter af TOHUMAN, hvor målet er at øge livskvaliteten og sundheden i befolkningen. To Human blog er et forum, et magasin og et vidensdelingscenter for LifeWave entusiaster - human to human. To Human app er et online guide, der step-by-step hjælper til brugen af dine LifeWave produkter på farten.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here