Øget præstation på cyklen med LifeWave

0
279

Så er det igen tid til at skrive på bloggen. Det er ved at være længe siden, jeg har givet en update på, hvordan det går med at bruge LifeWave i forbindelse med min træning. Sommeren er højsæson for cykelsporten – både på landevejene og med Tour de France og Post Nord Danmark Rundt.

Jeg har været igennem meget på det seneste. Sommeren startede med en stor nedtur oven på mine skader. Jeg kørte DM den 26. juni, hvor jeg fik en hjælperrolle. Den skulle dog hurtigt knække mig. Løbet gik slet ikke, som jeg regnede med, da jeg ikke var på fuld styrke endnu. Der var kraftig sidevind og 12 mand, der kørt rundt foran i feltet, så det var en hård kamp at hjælpe med at skærme vinden for min “kaptajn”… Heldigvis er der kommer mere medvind.

Tim-Cronqvist-3.pladsStørre udholdenhed med Corsentials

Efter DM skulle der hård træning på menuen. Samtidig nåede jeg inden næste løb hele fire uger med Corsentials. Lørdag den 2. juli blev der kørt gadeløb i København lige uden for Zoologisk Have. Løbet er en god forberedelse på en hård træning frem mod august (lige nu), hvor jeg skal formtoppe. Jeg klarede løbet perfekt. Jeg kom med to andre i udbrud gennem stort set hele løbet og sluttede på tredjepladsen i mit andet A-løb gennemført. Det kunne jeg ikke have gjort uden min nye følgesvend Corsentials fra LifeWave.

LifeWaves produkter bliver brugt til at hjælpe på min restitution. Jeg sætter Carnosine på, hvor jeg har ondt som for eksempel på mine lår.  Jeg er også begyndt at drikke Corsentials med Theta One og Theta Activate, som hjælper mig med at blive mere frisk om morgenen. Jeg er mere udholdende på de lange tur med over fire timer på cyklen. Her kan jeg mærke, at jeg har mere energi længere, end jeg plejer at have, og at formen bliver bedre.

Min nye træner er i verdensklasse. Han forstår mine behov og hjælper mig til virkelig at fokusere på træningen. Samtidig har jeg god hjælp og støtte i min LifeWave-coach Egon Nielsen. Hele sommeren er derfor gået med hård træning og på at bruge Corsentials som et dagligt supplement.

3 råd til bedre sportsresultater

Jeg har fået tre gode råd fra Egon. Egon Nielsen er i øvrigt med bag udviklingen af TOHUMAN app og kvalitetssikringen af de mange protokoller, der i dag findes i app’en – og han blogger i øvrigt indimellem her på sitet.

Her er Egons tre råd:

  1. Carnosine for knæsmerter
    Tim har haft problemer med sit knæ efter et styrt og været til undersøgelser, hvor han har fået konstateret et “blåtmærke” på indersiden af knæet. Jeg anbefalede Carnosine-plastret om natten i en uge; et foran på knæet og et i knæhasen. Tim har ikke længe ondt i knæet.
  2. Corsentials dagligt til udholdenhed
    Som et yderlig tiltag til Tim’s træning og opbygning har jeg anbefalet Tim at bruge Corsentials hver dag. Tim har brugt produktet siden 1. juni, og gevinsten begynder at vise sig nu (mere frisk, mere udholdende og sikkert også andre ting, han ikke har opdaget endnu)
  3. Sportsprotokoller
    I sin træning op til løb anbefalede jeg, at Tim brugte protokollerne sportspræstation 1 & 2, som findes i TOHUMAN app. Det har han stadig til gode, men erfaringer viser også her på bloggen, at de fleste opnår rigtig god effekt.

DEL
Tidligere artikelTOHUMAN app redesignet og endnu mere brugervenlig til LifeWave-produkter
Næste artikelFra LifeWave skeptiker til LifeWave passioneret
Han har flere internationale mesterskaber bag sig. Han har været til EM i banecykling og er blevet udtaget til Trofeo Carlsberg med landsholdet. Derudover har han vundet store danske etapeløb og endagsløb. Cykelrytteren Tim Vang Cronqvist har kørt cykelløb i fire år (siden 2 års u15) Han er ekstremt målrettet for at nå de mål, han sætter. I 2015 testede han LifeWaves produkter, da de er kendte for at øge energi og udholdenhed for sportsudøvere. Også Tim opnåede god effekt af plastrene. To Human vil derfor gerne støtte Tim i at opnå bedre resultater som sponsor af LifeWave-produkter og To Human app. Tim har til gengæld lovet at fortælle om den effekt han opnår, samt hvordan han bruger To Human app som værktøj. Følg med her på Blog.tohuman.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here