LifeWave-event i København – kan ikke vente …

0
142

Jeg GLÆDER mig til LifeWave-eventen den 17. september. Tænk en gang, at et lille land som Danmark skal være værtsland for lancering af endnu et nyt produkt fra LifeWave. Ja, jeg skriver endnu en gang, for det er ikke første gang. Personligt synes jeg, det er hamrende sejt, at Danmark er med i første række og bliver prioriteret så høj hos LifeWave. Vi er jo seriøst kun et lille frimærke på verdenskortet …

Winfit – nyt spændende fedttabskoncept

Jeg GLÆDER mig til LifeWaves lancering af WinFit – et ny banebrydende fedttabskoncept. Hold nu op det bliver spændende, når LifeWave løfter sløret for WinFit. Det er nogle super interessante udtalelser, der er kommet – er du nysgerrig, så tjek LifeWaves kampagneside.

winfit-lifewave-eventHvad kommer det nye produkt til at have af betydning for mig rent personligt? Ja fem kilo ville da ikke være dårligt at tabe. For ikke at tale om at få større muskelmasse samt en fastere hud. For jeg må da nok indrømme, at med to virksomheder i støbeskeen, så er det ikke lige min træning, der har størst fokus. Faktisk er det ikke særlig højt prioritet i min dagligdag. Jeg skal helt sikkert teste WinFit på egen krop: Mig i en slankere, strammere og mere muskuløs udgave. Den tanke er jeg meget vild med. Jeg kan slet ikke vente med at få det nye produkt ind af døren og komme i gang.

Fedme og overvægt er et generelt stigende problem – ikke kun i Danmark, men i store dele af verden. For slet ikke at tale om de mange følgesygdomme, som kommer af overvægt: Risikoen for type 2-diabetes, hjerte-kar-sygdom, slidgigt i knæ, hofter og andre led på grund af overbelastning … Hertil kommer de personlige konsekvenser som dårligt selvværd og nedsat livskvalitet. Prøv at tænk på, hvad det har af merudgifter for det danske sundhedssystem?

Tænk en gang, hvis LifeWaves nye produkt kan hjælpe dig? Eller måske en du kender? Eller en hel række af mennesker. Derfor glæder jeg mig. LifeWave rammer lige ned i et vigtigt samfundsproblem. Bare tjek disse links:

Fedmeepidemi sætter ny rekord
Folkesundhedsrapporten om Overvægt og fedme

LifeWave = business – livsstil – livskvalitet

Jeg GLÆDER mig super meget til gensynet med mine fantastiske LifeWave-kolleger. I network marketing siger vi altid business and pleasure. Det er en fornøjelse at være omgivet af så mange skønne, positive mennesker, som virkelig forstår, hvorfor LifeWave ikke bare er ren forretning, men også en ny livsstil. Alle med tre ting for øje: Business, bedre livsstil og større livskvalitet. Det er vildt inspirerende.

Jeg og mange andre – tør jeg roligt sige – aner ikke, hvad det er for en fantastisk rejse, de bevæger sig ud på, når de starter med at arbejde med network marketing. Det handler ikke kun om at tjene penge. Det handler om meget mere. Det er en personlig udviklingsrejse af dimensioner. Og det er lige meget, hvilket plan du arbejder med det på. Nogen ønsker blot at tjene til forbrug af egne produkter, mens andre ønsker lidt ekstra lommepenge –  måske en ferie. Andre igen arbejder fuldtid med network marketing. Det er helt op til en selv og ens eget ambitionsniveau. Om du arbejder med network marketing på den ene eller anden eller tredje måde, så sker der virkelig noget med den personlige udvikling.

For mig personligt, afspejler det sig ikke kun i min network marketingsforretning, men så sandelig også i mit blomsterfirma og i mit privat liv. Den udvikling ville jeg personligt ikke have været for uden.

LifeWave er business, velvære, livskvalitet, wellness og meget, meget mere.

 

DEL
Tidligere artikelJeg glæder mig helt vildt til LifeWave-event i København!
Næste artikelLifeWave gjorde det igen!
I forbindelse med sit arbejde som selvstændig blomsterdekoratør, manglede Malene energi og overskud til at komme igennem dagen. Det er nemlig hårdt at stå op mellem kl. 3 og 4 om morgenen. Energien og overskuddet får hun i dag ved brug af LifeWaves produkter. LifeWaves produkter bliver også brugt til hunden Zimba. Malene er netværker og forhandler af LifeWave. Kontaktinfi: sandemands@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here