Jeg glæder mig helt vildt til LifeWave-event i København!

1
126

Nu er det to år siden jeg første gang stiftede bekendtskab med LifeWave og LifeWaves fantastiske produkter. Det har i den grad gjort en forskel for mig. Ikke bare i forhold til at bruge produkterne, men også den personlige rejse, det har sendt mig på. LifeWave har vakt min nysgerrighed på, hvordan kroppen fungerer, og jeg kan slet ikke lade være med hele tiden at tænke: ”Hvad er ellers muligt?”

Jeg er fascineret af, hvordan det er lykkedes David Schmidt og LifeWave at bringe gammel viden ind i den moderne verden – som jeg plejer at sige ”akupunktur og akupressur i en nanoteknologisk udgave”. Det gør det nemt for dig og mig både at bruge det og opnå fordele fra oldgamle lærdomme – og slippe for en masse kemi i kroppen.

Fantastisk event med Alavida launch

Da LifeWave i starten af 2015 besøgte LifeWave København. Jeg havde ingen idé om, hvad der ventede forude, men kunne blot konstatere at dem, der tidligere havde deltaget i LifeWave events var vildt begejstrede. Det var i den grad en spændende dag. Jeg var helt høj af begejstring, da jeg kørte hjem.

David Schmidt var på scenen, og den mand kan virkelig fortælle, forklare og dele tips ud til, hvordan produkterne bruges optimalt. På eventen blev det offentliggjort, at de ville komme igen i efteråret 2015, og at der ville være store nyheder – så jeg røg hjem og købte en billet, så snart det var muligt.

Endelig blev det efterår og afsted til event igen. Ja, forventninger blev indfriet til fulde. Spændende dage, hvor Alavida hudpleje trio blev lanceret – en dagsserum, en natcreme og et plaster til om natten) – læs mere her på bloggen.

Hold da op, hvor kan teamet bag LifeWave sætte scenen. Jeg blev imponeret over, hvordan David Schmidt og teamet bag LifeWave forstår tænke ud af boksen. Bevares, de kommer med hele den amerikanske stemning, som med danske øjne er lidt voldsom – men så kan man jo smile og tænke, at det jo er dejligt at være i et rum fyldt med positive mennesker. Det giver god energi. Som en grand finale blev det offentliggjort, at de kommer igen i efteråret 2016.

Jeg bestilte sidste år Alavida hudplejeserien og fik testet den af på mig selv. Jeg er altid lidt skeptisk over noget nyt, men jeg ikke skuffet. Tværtimod! Efter 30 dage kunne jeg se en forskel i hudens farve, udstråling og en reduktion af … ja, rynker.

Jeg nyder både duften, konsistensen og visheden om, at produkterne er ”rene” – og helt UDEN kemi. Jeg synes dog bare, at indholdet svandt hurtigere end forventet, men der var en forklaring. Min datter på 17 år var også blevet fan – uden jeg helt havde opdaget det. Nu har hun selv valgt at investere i Alavida – læs her.

WinFit – nyt medlem af LifeWave-familien!

winfit-launch-lifewaveNu er det sørme blevet efterår, og jeg glæder mig vildt. Jeg købte jo naturligvis en billet straks efter sidste års event. Jeg glæder jeg til den 17. september, hvor jeg igen skal bruge dagen sammen med LifeWave fra USA samt en masse glade brugere og distributører fra ind- og udland.

Ja, der er flere nyheder på vej. I den seneste tid er der løbende blevet lagt teasere ud, så vi gætter løs på, hvad det mon venter os denne gang. LifeWave har dog allerede åbnet lidt op for årets store overraskelse – så vi er allerede blevet forkælet med viden om, at det et Bedre Krop System, der er på vej. Og ikke nok med det … nu er navnet offentliggjort: Winfit er det nye familiemedlem – en banebrydende fedttabs-teknologi.

Et helt nyt fedttabs- og kropsformende system, hvor man uden piller, diæt og begrænsninger opnår et tab af kropsfedt og centimeter på kroppen samtidig med at muskeltoningen øges sammen med energien og den generelle wellness. Det lyder helt vildt – og når man læser testpersonernes anmeldelser, så bliver jeg rigtig nysgerrig.

Hold op der er længe til den 17. september lige nu. Men jeg er klar på dagen og skal suge viden til mig. Naturligvis skal jeg bagefter teste det på mig selv. Kan slet ikke vente.
Er du også nysgerrig? Bare rolig – jeg lover at dele min dag med jer her på bloggen kort efter.

DEL
Tidligere artikelAaah. Slut med kløe i hårbunden
Næste artikelLifeWave-event i København – kan ikke vente …
Mai-Britt Bækgaard interesserer sig for kroppen, sundhed og at leve godt med kronisk sygdom. Mai-Britt har været 28 år i den finansielle verden med fokus på tal og fakta. Men det alternative har stor interesse, da Mai-Britt selv prøver at leve medicinfrit. Mai-Britt er forhandler af LifeWave. Hun er desuden BARS-behandler og passioneret omkring anti-inflammatorisk kost. Ligesom de fleste af os elsker at anbefale noget godt, vi har oplevet (en by, en café osv.), så elsker Mai-Britt at dele erfaringer og hjælpe andre til et sundere liv. Kontaktinfo: maibodydk@gmail.com og Facebook-siden MaiBody.

1 KOMMENTAR

  1. Super skriv kære Mai-Britt. Ja, vi er en masser som glæder os til gensynet med LifeWave-ledelsen. Ikke mindst til at høre flere detaljer om dette nye koncept vedrørende fedttabsteknologien. Det bliver så spændende … Weeeeiiiiii

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here