Aaah. Slut med kløe i hårbunden

0
148

Jeg har i flere år døjet med kløe i hårbunden. Nogle gange mere end andre gange, men alligevel er det noget, som har drillet mig hver dag. Jeg kan ikke huske, hvornår det startede, men det har generet mig længe. Jeg har tit tænkt på, om folk tror jeg har lus, når jeg nu klør mig i håret. Tit klør jeg bare – uden jeg tænker over det, for det klør jo.

Jeg har prøvet en masse forskellige ting: Jeg har skiftet shampoo; købt nogle dyre hos min frisør og købt billige i discountbutikker. Lige meget har det hjulpet. De dyre shampooer ændrer det da en lille smule, men slet ikke noget, som løser problemet.

En dag generer min hårbund mig ekstra meget. Jeg synes, at jeg sidder med alle 10 fingre i håret for at klø hele tiden. Nu må jeg prøve noget helt andet. Jeg kommer derfor til at tænke på, at jeg har hjulpet så mange andre med deres udfordringer, så skal jeg vel også kunne fjerne min egen. Hvorfor har jeg dog ikke tænkt på det før? Så fat i telefonen med TOHUMAN app.

Min nye hårkur mod kløe: Carnosine og IceWave

Der må da være noget, jeg kan bruge. Jeg slår op under ordet ’kløe’ og finder: kløe, kløende hudallergi, kløende ører. Den sidste skal jeg jo nok ikke bruge. Så er der to tilbage, og der er jo ikke grund til at bruge flere plastre end nødvendigt, så jeg væger den første, som bare hedder kløe. Igen lidt nærig for jeg prøver først med Y-age Carnosine alene. Allerede inden får få timer kan jeg mærke en god forskel, og jeg lægger mærke til, at jeg slet ikke kløer så meget mere. Jeg prøver et par dage alene med Carnosine, men der er stadig noget kløe tilbage. Så tilføjer jeg IceWave og har nu brugt både IceWave og Carnosine, som TOHUMAN appen foreslår. Der er nu næsten ikke noget kløe tilbage – først hen under aften kan jeg mærke lidt. Jeg sætter mine plastre på tidligt om morgen, så jeg er sikker på, at kløen efter noget tid er helt væk.

Det er rigtig dejligt, at jeg ikke er generet og må klø mig hele tiden. Jeg er også sikker på, at min hovedbund har det meget bedre.

DEL
Tidligere artikelHar endelig opsagt mit medlem af nattisserklubben
Næste artikelJeg glæder mig helt vildt til LifeWave-event i København!
Anita Hellner blev introduceret til LifeWaves forunderlige verden i 2014. Lige siden har plastrene og de øvrige produkter været en trofast følgesvend. I 2014 ændrede Anita Hellner Andersens liv sig, da hun blev introduceret til LifeWave. Anita Hellner Andersen lider af PCOS – Poly Cystisk Ovarie Syndrom. Med LifeWave opnåede hun større livskvalitet. Siden er LifeWave ikke bare blevet en følgesvend i Anitas eget liv og i hendes mands, men også hos mange mennesker, som krydser hendes vej. Anita er forhandler af LifeWave og kan fortælle om, hvordan LifeWave har hjulpet til bedre livskvalitet og større sundhed. Kontakt: anitahellner@hotmail.com

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here