Har endelig opsagt mit medlem af nattisserklubben

0
253

Har du ligesom jeg selv haft et uopsigeligt medlemskab af nattisserklubben gennem mange år? Ja, ja sidder du måske at tænker: Det sker for os alle, når vi kommer op i den alder. Det må vi bare acceptere. Seriøst!

Jeg er 36 år og har nok mere eller mindre haft uopsigeligt medlemskab af nattisserklubben de seneste 10 år. Det er muligt, at du har valgt at acceptere dit medlemskab. Det gjorde jeg faktisk selv til en start. Hver nat vågnede jeg, fordi jeg skulle op for at tisse og hoppede da bare ind under dynen igen uden at tænke nærmere over det. Men nu er jeg blevet meget klogere.

nattisseri-silentnightsMåske husker du, at jeg sidste gang skrev om LifeWaves soveplaster Silent Nights – læs mere her. I starten var jeg stædig og kunne ikke rigtig se, hvorfor det var et plaster for mig, for jeg sov jo fantastisk. Men da jeg tog tyren ved hornene var sandheden jo en anden: Afbrudt søvn er ikke god søvn, og hver nat blev min søvn afbrudt, for jeg vågnede ved, at jeg skulle tisse.

Det er fuldstændigt lige meget, hvordan din søvn afbrydes. Om det er den lille, der græder, fordi han eller hun har tabt sutten, fordi du er tørstig, skal op for at tisse, eller noget helt andet. Det er ikke alt afbrudt søvn, du kan gøre noget ved, for selvfølgelig skal den lille have sutten, hvis han eller hun græder. Men nej, natten skal ikke bruges på at stå op for at drikke vand, tisse eller noget helt tredje. Du skal bruge natten på at sove. Det er utroligt vigtigt for både dig og mig, at vi får vores søvn. Søvn er både vigtigt for vores krop, almene helbred samt humør. Derfor er det også et problem, hvis man vågner om natten for at tisse og ikke kan falde i søvn igen.

Undgå toiletbesøg om natten med soveplaster

Ikke nok med at soveplastret Silent Nights fra LifeWave har givet mig et godt helbred på den lange bane, så har jeg også opnået en uafbrudt nattesøvn. Ikke mere nattetisseri til mig. Mit medlemskab er opsagt.

I takt med at man bruger Silent Nights stiger vores naturlig produktion af melatonin. Det nedsætter vores produktion af urin. Kroppen er simpelthen så smart, at vi blot skal lære at lytte til den.

Så her er endnu en grund til at bruge Silent Nights. Stop nu med at være lig så stædig, som jeg var. Hvad er det værste der kan ske?

  • Du sover helt fantastisk
  • Du kan ikke mærke noget

Er det så slemt?

Jeg vil lige tilføje, at har du sovet dårligt i årevis, kan du ikke forvente at mærke forskel på en enkelt nat med Silent Nights. Du er nødt til at give det lidt mere tid. Din naturlige produktion af melatonin skal jo lige nå at stabilisere sig. Er du stadig ikke tilfreds efter 30 dage, så tilbyder LifeWave faktisk 30 dages returret.

5 fortrukne placeringer til Silent Nights

Silent-Nights-placeringerPå billede her kan du se en af siderne i den lille folder, der følger med hver gang du bestiller produkter fra LifeWave. Til hvert plaster hører en lille folder, der har samme farve som pakken på plastret. Silent Nights har 5 fortrukne placeringer. Hvad der er din fortrukne placering finder du ud af ved at prøve dig frem.

Start eventuelt med 1 punkt på foden, hvis du ikke har nogen mærkbar effekt efter 1-3 dage, vil jeg anbefale dig at prøve punkt 2 i tindingen osv., indtil du har den ønskede effekt. Men husk det kan tage tid, hvis du har sovet dårligt i mange år.

Personligt fortrækker jeg punktet på foden, i panden og i højre tinding. Jeg veksler mellem de tre punkter – bruger du samme punkt over en længere perioder, kan du opleve en dalende effekt. Dette skyldes punktet bliver “træt”, så det en rigtig god idé at skifte mellem to-tre forskellige punkter.

Så mangler jeg bare at sige: God nat og sov godt til vi ses igen.

 

DEL
Tidligere artikelSoveplaster er ren selvforkælelse
Næste artikelAaah. Slut med kløe i hårbunden
I forbindelse med sit arbejde som selvstændig blomsterdekoratør, manglede Malene energi og overskud til at komme igennem dagen. Det er nemlig hårdt at stå op mellem kl. 3 og 4 om morgenen. Energien og overskuddet får hun i dag ved brug af LifeWaves produkter. LifeWaves produkter bliver også brugt til hunden Zimba. Malene er netværker og forhandler af LifeWave. Kontaktinfi: sandemands@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here