Soveplaster er ren selvforkælelse

0
211

Da jeg startede op med at bruge LifeWave produkter var det af en helt anden grund, end jeg bruger dem i dag. Jeg startede i bund og grund, fordi jeg gerne ville have mere energi. Jeg havde blandt andet hørt om energiplastrene og meget andet, som kunne give mig det boost jeg manglede; mere livskvalitet, og mere overskud. I starten var mit fokus uden tvivl på at få mere energi. Det varede dog ikke længe, før jeg også blev nysgerrig på, hvad de andre produkter kunne gøre for mig. Alligevel følte jeg mig bare ikke rigtig ramt i forhold til soveplastret Silent Nights.

LifeWave-kolleger rådede mig flere gange uafhængigt af hinanden til at prøve Silent Nights. Soveplastret virker ved at stabilisere vores søvnhormon melatonin. Hvis vi ikke producerer nok søvnhormon – altså melatonin – kommer vi ikke ned i den dybe fase 3 søvn.

Det var først, da en kær kollega gjorde mig opmærksom på en artikel, der handlede om søvn, og om hvad søvn gør ved vores krop på den lange bane, hvis vi ikke sover ordentligt, at jeg følte mig ramt: Den handlede om, hvordan jeg kunne være i risikozonen for livsstilssygdomme, fordi jeg vågnede om natten. Da jeg havde læst artiklen, gik jeg i gang med at prøve Silent Nights lige med det samme. Her kan du selv læse hvad mangel på søvn betyder for blandt andet hjernen og dermed for livskvaliteten – klik her

Sover hele natten med Silent Nights

Tænk at jeg kunne være så stædig, at jeg ikke have prøvet det – især fordi jeg jo havde plastrene liggende derhjemme. Jeg skulle jo i bund og grund blot åbne skuffen og tage det på. Men i min egen verden sov jeg jo godt. Derfor var det også en øjenåbner uden lige, da først jeg havde prøvet Silent Nights. Hold nu op en forskel. Pludselig sov jeg hele natten – og jeg vågnede ikke en gang for at skulle tisse.

Så nu forkæler jeg mig selv med Silent Nights, fordi min søvn og helbred er vigtig. For som jeg siger: ’Mit liv – mit ansvar”. Hvad du så gør, er dit valg og dit ansvar. Men for hulen, hvorfor være lige så dum og stædig som jeg var og ikke bare prøve.

Jeg kan skrive endnu flere fordele ved Silent Nights soveplastret – læs om det i mit næste indlæg, hvor jeg kommer ind på et andet stort problem, som forstyrrer nattesøvnen gevaldigt, og som jeg døjede med i 10 år indtil jeg begyndte at bruge Silent Nights.

Husk at forkæle dig selv. Det kan gøre en verden til forskel.

DEL
Tidligere artikelAv mit knæ. Sådan opnår du smertelindring med IceWave
Næste artikelHar endelig opsagt mit medlem af nattisserklubben
I forbindelse med sit arbejde som selvstændig blomsterdekoratør, manglede Malene energi og overskud til at komme igennem dagen. Det er nemlig hårdt at stå op mellem kl. 3 og 4 om morgenen. Energien og overskuddet får hun i dag ved brug af LifeWaves produkter. LifeWaves produkter bliver også brugt til hunden Zimba. Malene er netværker og forhandler af LifeWave. Kontaktinfi: sandemands@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here