Av mit knæ. Sådan opnår du smertelindring med IceWave

0
441

Har du ondt i knæet? Så er du ikke alene. Antallet af folk, som oplever knæsmerter stiger. Ifølge Sundhed.dk har 30 procent af alle kvinder og 25 procent af alle mænd haft smerter i løbet af det seneste år. Det kan skyldes, at vi ser flere idrætsskader og en ensidig belastning af knæet.

For nylig taler jeg med Pers hustru Signe. I virkeligheden er det Signe, som jeg ringer for at hjælpe. Hun har været igennem en svær tid med stress i kroppen. Hun har netop brugt Y-age Aeon i nakken og synes, at plastrene har fået hende til at slappe mere af. Da vi taler videre spørger hun, om plastrene også kan hjælpe på hendes mands knæ, da Per har mange smerter og har døjet med knæet længe.

Ja, siger jeg. Jeg kan sandsynligvis minimere smerterne rigtig hurtigt med LifeWaves smerteplaster IceWave og Y-age Aeon-plaster. Det er som regel ved smertelindring, at folk, der prøver LifeWave-plastrene første gang finder ud af, hvad plastrene kan. Fordelen er, at man meget hurtigt kan mærke, når en smerte går fra 10 til 2-3 stykker på kort tid.

Aeon og IceWave giver Per smertelinding

Per og Signe kommer hjem til mig, så vi kan patche hans knæ. Først starter vi med at tage et termisk billede af knæet, og så går vi i gang med at patche. Først et Y-age Aeon i nakken, og derefter et brunt IceWave på indersiden af knæet og et hvidt IceWave smerteplaster på ydersiden af knæet.

Jeg siger, at han bør drikke en masse vand, da det er det, der får plastrenes energi til at virke. Så siger jeg, at vi skal tage et billede igen om ca. 10 minutter, hvor vi kan se, om der er sket noget.

Per får kort efter et fantastisk glimt i øjnene. Han sætter sig helt yderst på min spisebordsstol og løfter benet op i strakt ben fra gulvet. Det har han ikke kunnet gøre i mange år. Alt sammen sker allerede 1-2 minutter efter, jeg har patchet ham. Han er lettet.

Per og Signe har nu fået plastrene hjem, så de selv kan gå i gang. Jeg bliver aldrig træt af at hjælpe folk til at få en forståelse for, at kroppen skal i balance. Kroppen kan gøre meget selv i helingsprocessen, og det er lige nøjagtig det, som plastrene hjælper med.

Billedet viser, hvordan knæet så ud, inden vi patchede

Pers knæ før patching

Billedet viser, hvordan knæet ser ud 10 minutter efter, jeg har sat plastrene på.

Pers knæ efter 10 min patching

DEL
Tidligere artikelSilkeblød hud på arme og lår med Alavida
Næste artikelSoveplaster er ren selvforkælelse
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here