Kvalme – med TOHUMAN app er hjælpen lige ved hånden

0
358

Forleden aften gik kæresten og jeg en aftentur med vores hund Simba. Ud af det blå bliver jeg dårlig, får kvalme og føler virkelig, at jeg skal kaste op. Puha, det er ikke en særlig rar fornemmelse.

Mens vi går hjemad bliver jeg kun mere og mere utilpas, så da vi kommer hjem, sætter jeg mig på toilettet. Jeg har ondt af mig selv og spekulerer på, hvor jeg har det SÅ dårligt. Hvilket plaster kan mon hjælpe? Hvor skal jeg mon sætte det? Kan faktisk ikke lige overskue, hvordan jeg skal gribe det an i dag. Jeg overvejer kort at ringe til en kollega og spørge hende til råds, men jeg har det så skidt, at jeg ikke lige magter det.

KUN ét opslag på TOHUMAN APP

kvalme-energyenhancerKvalme-aeonTOHUMAN app for hulen. Jeg henter min telefon og skriver ’kvalme’ i søgefeltet. Vupti, dukker et forslag op. Y-age Aeon-plaster og et sæt Energy Enhancer. Jeg sætter fluks plastrene på og drikker et stort glas vand.

5 minutter og 3 plastre. Ja, det er virkelig alt, hvad der skal til. Jeg får det meget bedre og hopper glad og tilfreds ind under dynen – uden en spand under armen. Jeg får oven i købet en god nats søvn – uden forstyrrelser og uden kvalme.

LifeWave-guide med 400 forslag

TOHUMAN app er virkelig et godt redskab til LifeWaves plastre og produkter. Jeg har altid hjælpen lige ved hånden. I TOHUMAN app ligger mere end 400 forslag til, hvordan du kan sætte plastrene, og der kommer hele tiden nye forslag til løsninger på diverse udfordringer. Den er nem at slå op i og meget brugervenlig. Alt er forklaret med tekst og billeder, så alle kan være med.

Husk du altid du kan skrive til feedback@tohuman.com, hvis du har forslag du syntes mangler i app’en, eller anden feedback. Du kan selvfølgelig finde meget mere information om TOHUMAN. Det ligger alt sammen her.

Så bliver det altså ikke meget nemmere.

NB! Bemærk at LifeWave på deres officielle hjemmeside skriver, at gravide (og ammende kvinder) ikke bør benytte LifeWaves produkter. Læs her

DEL
Tidligere artikelFlotte ben uden blå mærker. Sådan gør du!
Næste artikelTOHUMAN, min absolut favoritapp – sharing is caring
I forbindelse med sit arbejde som selvstændig blomsterdekoratør, manglede Malene energi og overskud til at komme igennem dagen. Det er nemlig hårdt at stå op mellem kl. 3 og 4 om morgenen. Energien og overskuddet får hun i dag ved brug af LifeWaves produkter. LifeWaves produkter bliver også brugt til hunden Zimba. Malene er netværker og forhandler af LifeWave. Kontaktinfi: sandemands@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here