TOHUMAN, min absolut favoritapp – sharing is caring

1
112

En fantastisk enkel og brugervenlig app – intet mindre. Nu har jeg i halvandet år haft TOHUMAN app på min smartphone og kan kun anbefale den til andre. Har du den ikke endnu? Så ønsk dig den i julegave af familien, eller forær den til dig selv som en nytårsgave for 2017. Det er nemlig ikke bare en app – TOHUMAN er et koncept, som handler om at opnå bedre livskvalitet med et par klik på din smartphone. Det handler om at få os til at dele vores erfaringer og viden med hinanden.

Jeg har rigtig mange apps på min telefon. Jeg har downloadet mindst lige så mange, som jeg har slettet igen. Men TOHUMAN app har fået status som en af mine favoritter på min startskærm. Jeg har brugt TOHUMAN app rigtig mange gange og skrevet om den hjælp, jeg har fået i flere indlæg her på bloggen.

Nemt og hurtigt LifeWave-leksikon

App’en er et lille LifeWave-leksikon, som du har lige ved hånden – på arbejdet, i skole, på ferie og hjemme i sofaen … Den har efterhånden mere end 400 forslag til, hvordan du kan benytte LifeWaves produkter. Kender du ikke alle produkter, kan du i app’en også få information om produkterne.

Der findes meget spændende materiale om LifeWaves produkter. Men ofte er det en jungle med tusindvis af løsningsforslag og forklaringer om akupunkturpunkter osv. Der er imidlertid intet materiale, der er så enkelt lavet som TOHUMAN app. Du behøver ikke vide noget om LifeWaves produkter, akupunkturpunkter, meridianbaner eller lignende. Alle forslag er beskrevet meget enkelt med en fotoguide til, hvor du placerer og hvordan du bruger de enkelte LifeWave-plastre i en bestemt situation. Har du f.eks. migræne, kvalme eller smerter i nakken kan du på et øjeblik slå op i appen og hurtigt hente hjælp. Ja, prøv selv og se om der er noget du ikke kan finde. Den er helt uundværlig.

En ildsjæl med visioner

Appen har intet med firmaet LifeWave at gøre. Nej, historien er faktisk meget bedre. TOHUMAN app er skabt af Jan Dibbern, der pludselig får en vanvittig ide. Han synes, at der mangler et værktøj, som er nemt at slå op i, når vi er på farten. Så han kaster ’naturligvis’ (det vil du sige, hvis du kender Jan) alle ressourcer ind på at udvikle app’en. TOHUMAN app er altså resultatet af en drøm og en skør ide om at gøre en forskel. Og nej, TOHUMAN app skal da ikke kun være på dansk. Jan har nu lavet den klar på otte sprog i en og samme app – ja, du har simpelthen en LifeWave-parlør til din næste ferie i Italien, Frankrig, Portugal, USA …

I 2015 tog Jan skridtet videre. Han ville ikke bare dele løsningsforslag og erfaringer i en app. Han ville også lave et magasin med viden og erfaringer. Det er i dag blevet til Blog.tohuman.dk, som har udgivet godt 150 blogindlæg om LifeWave – ja, det her indlæg er et af dem ligesom en stribe andre erfaringer, jeg her deler med jer.

Du er vigtig for app’ens fremtid

Siden starten er alt overskuddet fra app’en gået til at videreudvikle TOHUMAN-universet. Så betal glad for din app – dit lille bidrag er med til at gøre en forskel.

Husk på du som bruger også kan være med til at gøre TOHUMAN appen endnu bedre og endnu mere attraktiv for dig at bruge. Har du forslag til nye udfordringer, selvfølgelig også løsningen, kan du altid sende det til feedback@tohuman.com

Sharing is caring – TOHUMAN handler om at dele det bedste med hinanden. Derfor blogger jeg bl.a. om alle mine fantastiske LifeWave øjeblikke her på TOHUMAN blog. Jeg håber også du fremover vil dele dine, både i app’en og som kommentarer her på bloggen.

God fornøjelse!

TOHUMAN app kan hentes på App Store, Google Play og Windows Store og vil med den nye opdateret version kunne bruges på stort set alle smartphones og tablets.

DEL
Tidligere artikelKvalme – med TOHUMAN app er hjælpen lige ved hånden
Næste artikelWinFit update 3: I gang med body toning
I forbindelse med sit arbejde som selvstændig blomsterdekoratør, manglede Malene energi og overskud til at komme igennem dagen. Det er nemlig hårdt at stå op mellem kl. 3 og 4 om morgenen. Energien og overskuddet får hun i dag ved brug af LifeWaves produkter. LifeWaves produkter bliver også brugt til hunden Zimba. Malene er netværker og forhandler af LifeWave. Kontaktinfi: sandemands@gmail.com.

1 KOMMENTAR

  1. Jeg må give dig ret Malene. Tohuman app. er et absolut uundværligt hjælpe værktøj til ALLE, der har Lifewave plastrene, den gør livet så meget nemmere, end noget andet værktøj vi har :-).
    Hilsen Jeanett

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here