Sund livsstil og bedre livskvalitet – human to human

4
330

To Human er mission possible. En mission, som handler om at gøre det umulige muligt. Hvis man vil ændre noget, starter det altid hos en selv. Hos hver enkelt af os. Vi bør alle have mod. Tage stilling. Tage ansvar. Bagefter kan vi sammen gøre en forskel. To human ideen blev født i foråret 2015, hvor To Human LifeWave app så dagens lys. I august blev Blog.tohuman.dk åbnet. Nu følger Blog.tohuman.com. App’en har allerede været i hænderne på tusinder af brugere og kan nu fås via App Store, Google Play og Windows Store. Bloggen er allerede nået mere end 22.000 læsere siden medio august 2015, og godt  34.000 sider er blevet læst. Jeg er taknemmelig for indlæggene på Blog.tohuman.dk taler til så mange.

Mere og mere resistens

Flere og flere bliver resistente over for penicillin. Antibiotikaforbruget er stigende på verdensplan, og derfor ser vi stigende problemer med resistente bakterier. I de seneste 10-15 år har resistensudviklingen overhalet antibiotikaproduktionen. Vi ved fra beregninger, at det kan medføre en overdødelighed på 200-300 dødsfald om året herhjemme og endnu mere i udlandet, hvor der er mere resistensudvikling end i Danmark. Læs artikel her

Der er en evig kamp mellem mennesker og sygdom – nogle gange overvinder sygdommen folk. Jo mere penicillin vi bruger desto mere resistent bliver menneskeheden. Resistensudviklingen kan ikke vindes ved, at vi bruger endnu flere slags antibiotika eller mere af den. Tværtimod vokser Jan-Dibbern-ToHuman-stifterproblemerne med et øget forbrug af antibiotika.

Vi er nødt til at omstille vores måde at leve på. Det er ikke alene gjort med plaster. Men et plaster fra LifeWave hjælper. Det gør det hele langt lettere.

LifeWave er ikke bare en plasterklub

Vi er nødt til at finde andre måder at løse vores problemer på. Vi er også nødt til at starte, FØR problemerne opstår. Måske er vi også nødt til at ændre vores måde at leve på, så vi ikke bliver mere syge i takt med, at vi som befolkning bliver ældre.

Vi ved, hvad der virker og kan se, når der er noget, der ikke fungerer. Det er de færreste mennesker, der bliver raske af en diagnose. Vi skal ikke leve med sygdom, men leve med livet.

To Human er ikke bare en plasterklub. Vi ved, det vi gør, virker. Jeg er selv et eksempel på det. Jeg har på 480 dage ændret mit liv – læs mit indlæg her. Men det her er ikke kun min historie. Det er også jeres historie. Langt de fleste har en tilsvarende historie. Bloggen er de gode historier. Og der kommer hele tiden flere til. Derfor er Blog.tohuman.dk og Blog.tohuman.com en platform, som også er åben for dig.

Mobilitet skaber bevægelse. Mobile first gør, at vi kan nå hinanden lige meget, hvor vi befinder os i verdenen. To Human LifeWave app skaber livskvalitet on-the-go. Det er din støtte og hjælp – ikke bare via protokoller, men også via andres menneskers historier. To Human LifeWave app er de gode historier.

Gør en forskel – human to human

Helheden er mere end summen af delene. Hvad hvis … vi alle deler vores mod til at gå forrest, symptomer, oplevelser, erfaringer og viden ét sted – kunne vi så skabe en sundere livsstil og bedre livskvalitet for alle? Kunne vi skabe fundamentet for det holistiske menneske og gøre en forskel – human to human?

Vil du dele din historie?

DEL
Tidligere artikel10 gode råd til et godt nytårsforsæt
Næste artikelFå et godt liv med PCOS
I 2014 begyndte Jan Dibbern sin første rejse med LifeWave. Jan valgte at teste alle produkterne på egen krop. Han ændrede sin kost og fik lagt et målrettet træningsprogram. Det har ændret Jans liv 180 grader, og det har dannet grobunden for TOHUMAN konceptet med blog og app. Jan er stifter af TOHUMAN, hvor målet er at øge livskvaliteten og sundheden i befolkningen. To Human blog er et forum, et magasin og et vidensdelingscenter for LifeWave entusiaster - human to human. To Human app er et online guide, der step-by-step hjælper til brugen af dine LifeWave produkter på farten.

4 KOMMENTARER

 1. Tusind tak for et skriv fyldt med info, lys, glæde og håb. Et ekstremt vigtigt tema at forholde sig til, sådan som verden ser ud.
  Er derfor glad for at være blandt dem, som har fået lov at dele historier på denne sublime platform… Tak for dig og tak for den.
  Knus fra Steen.

 2. Lige i øjet..og lige mig. Jeg kan helt forbinde mig med dit budskab, Jan.
  Jo mere vi deler vore historier, vore livserfaringer, vore kampe og alle vore udfordringer med alt vi mennesker kæmper med gældende liv og lidelser/sygdom og vore veje mod et bedre liv og større sundhed, så er vor egen historie og kamp af meget stor værdi for alle dem der ønsker et liv med fravær af sygdomme, lidelser og andet..ofte fremkaldt af det såkaldte “moderne liv”, med alt hvad dette medfører.
  Derfor er det en gave, at vi nu har vor unikke platform – Human To Human. Menneske til Menneske. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at vi med denne platform, har fået et talerør der vil blive brugt af mange, der ønsker at komme i kontakt- Menneske til Menneske.
  Godt Nyt År til alle.

  • Hej Laila

   Tak for dit spørgsmål, som er relevant. Vi går lige igang med lidt ændringer, så det beskrives bedre og kan findes 🙂

   Indtil det er på plads, syntes jeg at du lige skriver til mig på jd@tohuman.com, så skal jeg nok hjælpe dig med at komme videre.

   Vh Jan

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here