10 gode råd til et godt nytårsforsæt

0
129

Fik du ikke læst alle de gode blogindlæg i 2015, så er her en samling af 10 gode råd på nytårsforsæt med LifeWave. Vi har fundet 8 gode råd, som kan give dig en god start på 2016 + 2 ekstra råd, der udspringer af to temaer, vi har haft oppe at vende på bloggen.

1. Kickstart 2016 – opnå bedre livskvalitet med LifeWave

Se hvordan vi (bloggerne her på sitet) hver især er kommet i gang med at få et bedre liv, livskvalitet og glæde i hverdagen. Jeg har ændret min tilværelse og mit liv på 480 dage. Det har været og er stadig en fantastisk rejse med LifeWave. På bare fire uger med LifeWave kom Mai-Britt Bækgaard i gang med sin rejse mod bedre livskvalitet. Også Jeanett Beate Jensen startede en ny rejse, da Kate kom ind i hendes salon med et plaster. Læs også Steen Leithoffs jagt på det gode liv.

Jan-dibbern-blog-to-human

2. Spænd livremmen ind. Tab dig i 2016

Knarkegård fik kickstartet sin kamp mod svær overvægt med LifeWave. Læs hvordan LifeWave har givet selvdisciplin, overskud og motivation til at hænge i og kæmpe en svær kamp mod de overflødige kilo.

3. Kom godt i gang. Træn effektivt i 2016

Drømmer du om mere energi og overskud og om at komme i form i 2016? Så læs personlig træner Michael Skjoldans 10 gode råd til at komme i gang.

Alavida-hudplejeserie

4. Plej din hud med fremtidens hudplejesystem Alavida

I september 2015 lancerede LifeWave en nye hudplejeserie med navnet Alavida. Serien har siden fået flotte anmeldelser. Læs blandt andet et indlæg med en mere dybdegående info om fremtidens hudplejesystem Alavida fra Steen Leithoff, der har en lang baggrund i den alternative verden og dyb indsigt i LifeWaves produkter. Aase Stokholm, der med 25 år i helsekostbranchen har meget stor erfaring med hudplejeprodukter uden parabener og parfume, er også fuld af begejstring for Alavida hudpleje fra LifeWave.

5. Få en krop i balance – forkæl dig selv med en detox-kur

Gør noget godt for kroppen, start året med en detox-kur. Læs Aase Stokholms anbefalinger. Hun har arbejdet i mere end 25 år i helsebranchen. Vores krop bliver bombarderet med mange unaturlige stoffer, og derfor stiger kroppens behov for udrensning. Derfor anbefaler Aase Stokholm en udrensning/detox-kur med LifeWave.

Sov-godt-Silent-nights

6. Sov godt – hver nat med Silent Nights

Dårlig søvn øger risikoen for overvægt, viser en undersøgelse. Derfor bør du sove minimum 7 timer hver nat og allerhelst 8,5 time. Hvis du er træt har du svært ved at holde fokus og får større hang til sukker og søde sager end normalt. Personlig træner Michael Skjoldan gav sit bedste råd til en god nattesøvn med Silent Nights.

7. Stressboom – stress af med LifeWave

Kinesiolog og stresskonsulent Kim Brems skrev indlægget om, hvordan man med LifeWave plastre kan lindre stress. Egon Nielsen skrev sin egen historie om, hvordan han har fået overskud i hverdagen med LifeWave. Også Aase Stokholm havde gode erfaringer, da et familiemedlem blev ramt af stress og skulle genfinde livskvaliteten i hverdagen.

Maveric-styrk-dit-testosteronniveau

8. Man(d) dig op. Styrk din vitalitet med Maveric (KUN for mænd)

Udskyd skavankerne, som kommer med alderen. Fysioterapeut og idrætslærer Kim Hody har skrevet et spændende indlæg, om hvordan man kan styrke mandens vitalitet, når han er 40+, 50+, 60+ og 70+.

9. Hjælp HPV-bivirkningsramte piger  med LifeWave

Hellebeth Hansen, der til daglig tilbyder alternativ behandling i Helsebrixen, har skrevet flere blogindlæg om, hvordan piger, der har bivirkninger af HPV-vaccinen Gardasil, har fået det bedre. Læs om Maria, der oplevede lindring på 14 dage. Læs også om, hvordan Kathrine i dag har fået livet tilbage efter 5 års mareridt på grund af HPV-vaccinen. I januar kan du læse Helle Thorius indlæg om, hvordan hun som mor oplevede de 5 år, hvor hele familien blev bragt i krise.

LifeWave-til-hunde

10. Få en glad hund – UDEN smerte

Malene Sandemand er en rigtig god ven af de firbenede. Malene Sandemand har en hel række af råd til, hvordan du kan hjælpe din hund til at blive smertefri med LifeWave-plastre. Hun har blandt andet et godt råd til, hvordan du gør din hund rolig nytårsaften i aften!

Sneak peak 2016 – nye bloggere

Glæd dig til 2016, hvor du allerede i januar kan møde Anita Hellner Andersen, der blogger om sygdommen PCOS, som 5-10 procent af alle kvinder i den fødedygtige alder lider af. Mød også Helle Thorius, der har gennemlevet fem års mareridt efter hendes datter fik HPV-vaccinen Gardasil. Mød spændende mennesker, få indsigt i deres historier, erfaringer og viden.

To-human-life-wave-app-udviklingen

NYT! NYT! To Human app i app stores

En glædelig nyhed er, at To Human app nu kan downloades direkte i din App Store.

App Store
Google Play
Windows Store

Så mangler jeg vist bare at sige: GODT NYTÅR! Jeg lover, at To Human blogteamet også bringer mange spændende og livsbekræftende historier  her på bloggen i 2016 – vil du være med?

DEL
Tidligere artikelHverdagens små mirakler med LifeWave Energy Enhancer
Næste artikelSund livsstil og bedre livskvalitet – human to human
I 2014 begyndte Jan Dibbern sin første rejse med LifeWave. Jan valgte at teste alle produkterne på egen krop. Han ændrede sin kost og fik lagt et målrettet træningsprogram. Det har ændret Jans liv 180 grader, og det har dannet grobunden for TOHUMAN konceptet med blog og app. Jan er stifter af TOHUMAN, hvor målet er at øge livskvaliteten og sundheden i befolkningen. To Human blog er et forum, et magasin og et vidensdelingscenter for LifeWave entusiaster - human to human. To Human app er et online guide, der step-by-step hjælper til brugen af dine LifeWave produkter på farten.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here