Ondt i ryggen på grund af forskel i benlængde?

2
834

Kan en smule forskel i benlængden virkelig ødelægge livskvaliteten? I mit virke som kinesiolog og stresskonsulent er jeg igennem årene stødt på rigtig mange mennesker, som lider under et af de nok mest oversete problemer, vi mennesker lider under: Forskel i benlængde. Efter min vurdering er det noget, som rammer cirka hver tredje dansker. Det er både ung som gammel, der rammes.

Det kan lyde vildt, at en smule forskel i benlængden kan medføre en skæv ryg (skoliose), smerter i hofter og lænd, smerter i lår, ryg, nakke og skuldre. Men det er min oplevelse igen og igen, efter min uddannelse som kinesiolog for cirka 20 år siden. Jeg har selv været ramt af det i mere end 25 år. Jeg har de seneste 20 år behandlet mere end 200 personer med akupressur med videre. Mange er blevet smertefri efter 1 behandling – trods lange forløb andetsteds.

Y-age Aeon mod uens benlængde

For et par år siden holdt jeg et foredrag, hvor en række personer fik konstateret uens benlængde. En af dem fortalte, at han havde problemer Y-age-aeon-plastermed sine knogler i den højre fod (lige dér, hvor de fleste skal behandles for at få ens benlængde). Så jeg kunne altså ikke udføre den traditionelle akupressurbehandling.

Jeg fik en indskydelse om at forsøge med et LifeWave Y-age Aeon plaster. Det blev sat på og resten af behandlingen blev gennemført, og ved kontrolmålingen var benene lige lange, og personen tydeligt lettet. Endnu en ting som LifeWave plastre kan benyttes til. Så det har været måden, jeg har behandlet de fleste med uens benlængde siden. Du kan nu finde en protokol til at få rettet benlængde ud på To Human LifeWave App.

Mere velvære med Corsentials

For mig selv har Corsentials drik været det bedste produkt. Jeg har benyttet det stort set siden, det kom på markedet. Jeg oplever et forøget velvære i min krop, og jeg kan se, at jeg ved træning nemmere får øget min muskelmasse.

De fleste af de tydelige blå blodårer, der før kunne ses, er væk. Jeg holder mig slank – stort set uanset, hvor meget jeg spiser. Alt i alt en lang række glædelige gevinster for mig ved at nyde min morgendrik, en halv liter Corsentials.

Min aha-oplevelse med IceWave

Jeg vil slutte af med at fortælle om den første gang jeg satte LifeWave plastre på en anden end mig selv. Det står stadig tydeligt for mig.
Peter kunne ikke løfte den ene arm højere end cirka 90 grader.

Efter at have sat et sæt IceWave smerteplastre på – først et sted i ca. 20 sekunder og dernæst flyttet dem til et andet sted, kunne armen pludselig  løftes op i 180 grader. Næste dag får jeg et glædeligt opkald: Peter, jeg har hjulpet, har om morgenen – for første gang i fire år – kunnet samle sine arme bag ryggen til morgenyogaen.

Siden den dag har jeg været meget optaget af LifeWave og de fantastiske plastre og andre produkter.

DEL
Tidligere artikelDårlig søvn påvirker din fedtprocent
Næste artikelSådan får du en glad hund nytårsaften
Kim Brems har siden 2015 arbejdet med at finde ind bag stress og ind i den indre ro. Det er lykkedes ganske godt, så han nu udelukkende arbejder med mennesker/organisationer og guider dem i samme retning. Forud har Kim uddannelser som kinesiolog, stresskonsulent og NLP. Siden 2015 har Kim uddannet sig hos en række coaches, som er funderet i de såkaldte 3 principper. Læs mere på www.3pdk.org / www.3pgc.org. Kim Brems deler her på bloggen sine erfaringer – human to human. Kun på den måde kan vi alle opnå højere livskvalitet og større sundhed. Få mere at vide om Kim Brems på www.kimbrems.dk.

2 KOMMENTARER

  1. Hej Kim
    Jeg skal prøve dit forslag fra Tohuman app. med at hjælpe en med uens benlængde med AEON plasteret. Jeg har i den forbindelse et spørgsmål, lader du AEON plasteret sidde, når personen er færdig med at svinge armene, eller kan man bruge det i nakken efer?, og skal han svinge armene helt rundt, eller frem/tilbage

  2. Hej Jeanett. Aeon sættes på og bliver siddende på indtil det er “brændt ud”. Derefter udføres armsving.
    Det er helt vildt med de resultater der kommer med denne lille øvelse.
    Jeg har behandlet en del efter artiklen med samme gode resultat

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here