Sådan slap Ulla af med voldsom migræne

5
950

Mere end 500.000 danskere lider af migræne. Migræne ses oftere hos kvinder end mænd – ca. 25 procent er kvinderne mod 10 procent mænd. Mange oplever migræne første gang i puberteten og oplever det kulminerer i 40-50 års alderen.

Min veninde Ulla lider af voldsom migræne hver måned. Jeg har rigtig mange gange – gennem et par år tror jeg – tilbudt at sætte LifeWave fototerapiplaster på hende for at lindre migrænen. Nej tak, har hun altid sagt. Hun tror ikke rigtig på effekten af fototerapiplastrene, og jeg ved jo godt at hun synes det er lidt noget Hokuspokus. For noget tid siden er hun dog så smerteplaget, at hun er villige til at prøve alt. Historien synes jeg dog hun skal fortælle – for det er vel meget sjovere at høre hendes historie, end at jeg praler af endelig at have fået hende overbevist.

“Fototerapi – ren hokospokus … og dog”

”Førhen fik jeg migræne hver anden måned, som varede et ca. et døgn. Ja, jeg skriver FIK, for jeg har faktisk ikke haft et anfald i så lang tid, at jeg ikke kan huske, hvornår jeg havde sidst … eller jo, den dag jeg fik plaster på.

Min migræne startede nok, da jeg var omkring 18-20 år. Dengang fik jeg måske tre anfald om året. Da jeg var omkring 40 år, begyndte det at blive hyppigere.

Når jeg fik migræne startede det altid med en hovedpine lige i panden, som ofte blev så kraftig, at der kun var en ting at gøre: At ligge mig i et køligt mørkt rum med en klud over pande og øjne. Lyde kunne jeg slet ikke holde ud. De dage var jeg totalt ligeglad med alt omkring mig. Hele huset kunne brase sammen, og det ville rage mig en disse.

Den dag, hvor jeg kom til Linda, var jeg så smerteplaget, at jeg nok havde banket mit hovedet ind i betonvæggen, hvis jeg havde været alene hjemme.

Dagen starter med, at jeg vågner om morgenen med en voldsom hovedpine – sådan en som jeg ved vil udvikle sig til en ubehagelig migræne i løbet af dagen. Så jeg drikker en masse vand, sluger to Panodil og lukker alt lys ude af soveværelset. Men lige meget hjælper det. Det bliver kun værre.

Folk, der har prøvet et migræneanfald ved, hvad jeg mener! Jeg ligner en hængt kat, græder og er klar til at dø. Lige den her dag er det så slemt, at jeg skriver til Linda: Nu er jeg klar til at prøve dine hokuspokus-plaster. Sandheden er at jeg slet ikke tror på sådan noget, men når man er i et smertehelvede, er man jo ofte klar til hvad som helst.

Min datter får hjulpet mig ind i bilen og gemt bag et par solbriller, fordi jeg slet ikke kan tåle lyset. Da jeg ankommer sætter Linda plastre på forskellige steder og lader mig sidde for mig selv. Jeg husker stadig fornemmelsen af at kunne mærke, at smerten forsvinder lige så stille. Pludselig gør det ikke ondt i kæberne mere …

Efter 10 minutter får jeg et glas vand, og bare 5 minutter senere kan jeg både grine og smile. På det tidspunkt er der kun gået 40 minutter fra jeg har siddet derhjemme og haft det rigtig skidt. Ja ja, rent held, ville jeg nok selv have sagt tidligere. Nu er jeg ikke så sikker.

Siden har jeg ikke haft migræne. Jeg har haft en kraftig hovedpine – men tro mig det er noget helt andet! Så jeg er faktisk stadig dybt taknemmelig. Det har gjort livet meget sjovere, og jeg har helt klart fået mere livskvalitet.”

Jeg har sidenhen hjulpet Ulla med flere andre symptomer bl.a. en skulder og en arm, som bare gjorde ondt samt en springfinger.

Sådan anvendte vi LifeWaves plastre

Men hvad var det gå jeg gjorde, da jeg hjalp Ulla?

Jeg brugte Energi Enhancer, Glutathione og selvfølgelig et Y-age Aeon for at stresse af.

Jeg placerede først en Aeon i nakken. Derefter et Glutathione på siden af hver fod, et sæt Energy Enhancer lige over der, hvor øjenbrynene bukker og til sidst et sæt IceWave i tindingen.

Allerede da jeg placeret de to Glutathione-plastre på fødderne, begyndte Ulla at kunne mærke lindring. Det var meget tydeligt at se på hendes ansigtsudtryk: Hendes forpinte udtryk begyndte at lette, og hun så mere afslappet ud.

Hvad er migræne?

Migræne er en form for hovedpine, men der er stor forskel på almindelig hovedpine og migræne. Migræne er en kraftigere og pulserende (dunkende) hovedpine, som bliver værre ved fysisk aktivitet. Den varer mellem 4 og 72 timer. Når man har et anfald er man ofte følsom over for lys og lyd og oplever kvalme eller opkast. For mange er migræne invaliderende og personligt belastende.

DEL
Tidligere artikelWinFit update 3: I gang med body toning
Næste artikelFlotte negle og hænder? Se lige hvad Alavida kan
Lysterapi åbnede en helt ny verden, da Linda nu i 2012 kom til at arbejde med meridianbaner – akupunktur uden nåle. Siden har Linda brugt meget tid på at lære mere om alternative behandlinger bl.a. kranio-sakral terapi. Kontaktinfo: linda.holmberg@city.dk

5 KOMMENTARER

 1. Hej Linda
  Rigtig god historie, og vi kender jo nok alle nogen, der lider af migræne.
  Jeg har selv lidt af det og på mig hjalp det faktisk at sætte et SP6 på Venstre SP6, jeg har heller ikke haft migræne i lang lang tid nu :-D.

  Men når du skriver at i satte Glutatione på siden af hver fod, hvor præcist satte i dem så?, er det under knysten på ydersiden, eller hvor?

  MVH Jeanett

 2. Hej Linda,
  Tak for en god fortælling med brug af vore unikke plastre. Jeg har selv god erfaring med plastring for migræne. Dog bruger jeg gerne færre plastre – dels nemmere og dels mere økonomisk. Jeg prøver selv, at hold det på så få som muligt – måske kun 3 stk. Men ellers må man udvide antallet. Det gælder om at hjælpe.
  Som du skriver: Altid først VAND – uden vand, glem det! Herefter – ca fem min, på med Aeon i nakken. Jeg venter altid ca 20 min – Aeon tager nogle gange en pæn del. Herefter videre med hvad du tror på/fornemmer – har selv god erfaring med ICE Wave og Glutation i kombi på pande/tinding og med Glutation på hø LV 3..som evt. tages af igen når effekt er opnået. Evt stacking med Glutation på brun IW. Og mere VAND! Alle de migræne folk jeg kender, er dårlige vand drikkere.
  Mange hilsner,
  Kim

 3. Hej Linda,
  Endnu en gang tak for en go’ fortælling vedr. migræne.
  Som Jeanett skriver, er jeg også nysgerrig på hvilke punkter du bruger for Glutatione – på fødder.
  Er det punkter fra App eller nogle du selv har fundet frem til?
  Og har du erfaringer med Sp6 – som Jeanett også berører?
  Mange hilsner,
  Kim

 4. Hej Kim… Nej jeg har ikke brugt noget fra app’en jeg testede mig frem til placeringerne. Man kunne evt. prøve med SP6, men lige her var det Glutathion der skulle bruges. Kh Linda Og tak for ros

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here