Smertefuldt sammenfald i ryggen væk på under 2 måneder

2
2897

Min mor har brækket ryggen 9 gange i sit liv. Hun har som mange kvinder knogleskørhed (osteoporose).

Min mor er kun 42 år, da hun stopper med at menstruere. Lægerne mener, at der er, fordi hun er gået så hurtigt i overgangsalderen, at hendes knogler afkalker hurtigere end normalt. Hun får derfor nogle hormonindsprøjtninger, der skal sætte hendes menstruationer i gang igen. Det er rigtig dejligt, at man ved at sætte gang i menstruationerne og give noget medicin, kan få knoglerne til at hele op og ikke brække hele tiden.

Smerter lindres med LifeWave

Men så i starten af 2014 får hun rigtig ondt i ryggen. Jeg er lige kommet i gang med LifeWave-plastrene, så vi begynder at plastre hende på ryggen med IceWave, som er smerteplastret i LifeWave. Vi sætter hvidt plastre til højre og brunt til venstre nede ved lænden, og så sætter vi en Y-age Aeon-plastret i nakken, som jeg har lært, man skal gøre for at hjælpe de andre plastre til at få større flow.

Min mor kravler ned ad trapperne om morgenen, når jeg starter i salonen (hun bor nemlig oven på min salon) for at få mig til at sætte plastre på hendes ryg. Hvis jeg har travlt fra morgenstunden beder hun mig indtrængende, om jeg ikke vil sætte plastrene på hende, inden jeg tager imod den første kunde.

Allerede når jeg har sat det sidste plaster på hendes ryg, er hun smertefri og kan hjælpe mig i salonen, med at vaske håndklæder og feje gulv op efter klipningerne. Hendes frivillige arbejde i min salon giver så meget livsglæde og holder hende i gang, så vi var lidt nervøse for, om hun nu skal til at ”gå hjemme” med en dårlig ryg.

Carnosine-LifewaveEfter ca. 14 dage er hun til scanning med ryggen på sygehuset, og derfra går der en måned, før hun får svar på scanningerne. Vi plastrer selvfølgelig på livet løs hver dag, så hun kan få smerterne væk. Vi begynder også at sætte Y-age Carnosine på efter protokol (de små hæfter der følger med), fordi Carnosine-plastret er med til at hele på celleplan, så vi mener, at det kan være godt for hendes heling i ryggen.

LifeWave-plastre og Panodil dagligt

Da der var gået en måned får hun endelig svar på, hvad de har fundet ud af ved scanningen af ryggen. Lægen siger til hende: ”Hvordan har du dog kunnet holde det ud?” Det viser sig nemlig, at hun har et sammenfald i ryggen.

Hun svarer lægen, at hun da har taget Panodil hver dag og ellers har klaret det med plastrene fra LifeWave. Lægen siger til hende, at hun skal regne med at være på stærk smertestillende medicin i ca. et år.

Efter kun to måneder er hendes ryg imidlertid så god, at vi ikke plastrer for det mere. Nu er det så, at hun fortæller sin læge lidt om disse plastre. Thomas hendes læge bliver også klippet hos mig, og han har fået materiale om LifeWave plastrene med hjem samt links til, hvor han kan læse mere om alle de tests, der er lavet på LifeWave plastrene.

Fra problemerne med sammenfaldet i ryggen starter til min mor har det godt igen går der kun 2 måneder. Det er langt hurtigere, end lægen forudsagde.

Som alle andre læger har min mors læge også været forundret. En læge tror som udgangspunkt ikke på at et plaster kan hjælpe, men han anerkender i dag brugen af LifeWave-plastrene, og har siden fortalt, at han oplever flere og flere, der bruger dem med glæde.

DEL
Tidligere artikelMaria har bivirkninger af HPV – i bedring på 14 dage
Næste artikelStressboom: LifeWave lindrer følelsen af stress
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

2 KOMMENTARER

  1. Ja det er altså fantastisk at hjælpe sine medmennesker, og især dem der står en nær.
    Rigtig god jul til dig og din familie også

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here