Stressboom: LifeWave lindrer følelsen af stress

2
358

Stress er noget de fleste kender til. Mange har haft det i en eller anden grad. Rigtig mange har daglige symptomer. Med den måde vores verden er sat sammen, vil endnu flere blive ramt.

I 2013 besvarede cirka 150.000 af deltagerne i undersøgelsen “Danskernes sundhed – den nationale sundhedsprofil” på spørgsmål om stress. Små 23 procent af deltagerne svarede, at de havde haft et højt stressniveau, inden for 4 uger før besvarelsen og i henhold til en såkaldt PSS-skala.

Altså cirka hver 4. deltager havde oplevet et højt stressniveau for nylig. Der er noget fundamentalt galt i Danmark, når så mange føler sig ramt af et højt stressniveau.

Plaster kan lindre stress

Stress kan have mange årsager blandt andet kemi – altså hvad du spiser og drikker, og hvad du optager gennem huden og indånder. De fleste forbinder dog stress med det mentale; hvordan du håndterer dine tanker i forskellige livssituationer.

Og hvor kommer LifeWave så ind i spillet? Jo, LifeWave har lavet et stressplaster.

Lad mig lige slå det fast med det samme: Selvom LifeWaves stressplaster Y-age Aeon virker fantastisk, så fjerner det ikke stress. Det lindrer og gør rigtig meget godt, men mere om det senere.

LifeWave har udført mere end 70 kliniske studier i de 10 år, firmaet har eksisteret. Fem af dem er udført på stressplasteret. Et studie viser, at 60 procent af deltagerne opnåede en nedsættelse af deres aktuelle stressniveau. Et markant resultat. Se yderligere om både plaster og videnskab på LifeWaves officielle site eller her på blog.tohuman.dk.

3 succeshistorier med Aeon

Jeg har oplevet mange mennesker, som har fået det bedre straks efter at have fået et Y-age Aeon-plaster på.

Y-age-aeon-plasterEn fortalte mig, at i det øjeblik han fik sat et plaster i nakken, var det som om, at den jernring, han følte sad om hovedet på ham, opløstes med et brag. Han følte det som om, hele hans krop kom til at slappe af. En anden var fuldkommen bleg i ansigtet. Vedkommende havde diagnosen stress. 30 sekunder efter at der var sat et plaster i nakken, kom der en mere normal hudfarve i ansigtet igen og et smil på læben. En tredje – en studerende – mærkede straks, at han blev mere afslappet, rolig og klar til eksamensræset.

Jeg har mange flere eksempler på folk, som har oplevet god lindring ved brug af Aeon-plastret. Folk med en diagnose på stress vil jeg dog fortsat opfordre til at søge professionel hjælp.

Stress i fremtiden

Som nævnt i indledningen, er der gået noget galt i vores måde at opleve verden på, når så mange bliver syge og får stress.

Hvad nu, hvis der er noget, vi har fuldkommen misforstået. Mange siger, at jeg er ked af det, fordi han/hun sagde … Mange søger at opnå andres anerkendelse. Andre føler det som om, at der er noget uden for os, som påvirker os i en grad, så vi ikke er glade og tilfredse.

Hvad nu, hvis det er vores egne tanker, som skaber de situationer, vi oplever, og dermed de følelser, det bringer med ? Hvad vil det betyde for dig med den viden?

For mere end 40 år siden afdækkede en skotte ved navn Sydney Banks, tre enkle principper, som ligger bag vores oplevelser. Det har betydet en stor ændring i mange menneskers liv at blive introduceret til disse enkle principper. Du kan se mere på 3PGC – Three Principles Global Community – som er en non-profit organisation, der står for udbredelsen af budskabet. Der er ikke plads lige her til at gå i dybden med dette, men måske kan der komme mere i et senere indlæg på bloggen.

For at runde af, vil jeg sige, at jeg benytter Aeon-plasteret stort set hver dag. I kombination med et af de to plastre, som styrker produktionen af anti-oxidanterne Glutathione og Carnosine. Det virker rigtig godt for mig, også i forhold til effekten af anti-aging.

DEL
Tidligere artikelSmertefuldt sammenfald i ryggen væk på under 2 måneder
Næste artikelSådan forsinker du din mands forfald
Kim Brems har siden 2015 arbejdet med at finde ind bag stress og ind i den indre ro. Det er lykkedes ganske godt, så han nu udelukkende arbejder med mennesker/organisationer og guider dem i samme retning. Forud har Kim uddannelser som kinesiolog, stresskonsulent og NLP. Siden 2015 har Kim uddannet sig hos en række coaches, som er funderet i de såkaldte 3 principper. Læs mere på www.3pdk.org / www.3pgc.org. Kim Brems deler her på bloggen sine erfaringer – human to human. Kun på den måde kan vi alle opnå højere livskvalitet og større sundhed. Få mere at vide om Kim Brems på www.kimbrems.dk.

2 KOMMENTARER

 1. Super skriv kære Kim.
  Stress er ganske enkelt undervurderet – så det er smadder godt, at du sætte fokus på det.
  For mit eget vedkommende, så er netop Aeon et plaster, som jeg bruger 29-30 dage ud af 31…

  Jeg føler mig ganske enkelt “nøgen” uden……. Brugen af det har reduceret mine kiropraktor regninger betydeligt, da mine besøg dertil er mindsket ganske betragteligt.

  Aeon kunne være den perfekte julegave!
  Knus fra Steen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here