Derfor bør LifeWave altid ligge i tasken

0
217

Her i Helsebrixen bruger mange af mine klienter plastrene fra LifeWave. Men mange ved ikke altid, hvor meget disse små plastre egentlig kan gøre. Derfor opfordrer jeg næsten dagligt folk, der kommer her, eller som jeg taler med i telefonen, til at overveje plastrene før andre alternativer. For kan de opnå fordele med plastrene fra LifeWave på en naturlig måde og lindre smerte, sove bedre og opleve, at de generelt føler sig mere friske og har mere energi m.m., så er det jo en optimal løsning.

Jeg har selv enormt stor glæde af LifeWave og vil rigtig gerne dele ud af min viden. Jeg elsker min plasterkasse, som altid er med mig. For tænk, hvis jeg kan være med til at øge livskvaliteten, lindre smerter og symptomer m.m. Derfor forsøger jeg altid at hjælpe – eksempelvis, hvis mine klienter melder afbud på grund af forkølelse. Det har efterhånden betydet, at mange af mine klienter ofte vender tilbage for at fortælle mig, at de ikke er forkølet særligt længe, og at de hurtigere kommer igennem en influenza.

Sådan lindrer LifeWave smerter hver dag

På en enkelt uge i Helsebrixen tror jeg, at jeg nævner LifeWave hver eneste dag i en eller anden sammenhæng – ofte flere gange. I løbet af de seneste dage har jeg fået to opkald fra mine klienter. Begge har plastre liggende derhjemme, så jeg anbefaler dem altid at bruge “husapoteket”. Lige i øjeblikket er der jo mange, som hoster, og i den situation anbefaler jeg at bruge Energy Enhancer. Mange bliver overrasket over, at deres hoste går væk så hurtigt.

Mandag kommer Gitte, som har ondt i sit knæ. Hun har trænet her længe, men knæet værker indimellem. Hun har fået at vide, at hun skal tage 3 x 2 piller om dagen, men hendes smerter fortager sig stadig ikke. Jeg giver hende et sæt IceWave smerteplaster på samt et Y-age Aeon, som afstresser cellerne og kan være med til at tage lidt inflammation. Jeg fortæller, at hun skal prøve at bruge plastrene om natten. Det virker på Gitte. Hun kan hurtigt mærke, at det lindrer, og samtidig oplever hun, at hun kan skrue ned for pillerne, fordi lindringen af smerte er så stor.

Tirsdag kommer Dorthe Hansen. Hun er lige startet i Helsebrixen og har rigtig ondt i nakken. Smerterne er som stråler ned i ryggen, og hun kan ikke dreje hovedet til venstre. Hun har også rigtig ondt i knæet, som er blevet opereret. Ja, det er faktisk et nyt knæ for 3. gang! Jeg spørger til hendes smerte fra 1 til 10, hvor 10 er værst. Hun siger, at den ligger på 7. Så jeg sætter et Aeon i nakken på hende. I løbet af 10 minutter oplever hun så stor en smertelindring, at hun ikke længere har smerter. Dorthe selv er meget overrasket og forundret. Hun skal vide mere om de her plastre, siger hun, og har allerede meldt sig til det kommendeLifewave-plasterpakke LifeWave-intromøde om plastrene.

Malthe på 18 år er ishockeyspiller og er kommet i Helsebrixen over længere tid. Han skal genoptræne sit knæ, efter at han har fået nyt korsbånd. Siden operationen er der gået 14 dage, og han går i dag, som intet er hændt. Kun tre dage efter operationen begynder han at træne igen. Han starter samtidig med Corsentials og Glutathione-plastrene for at udrense og genopbygge kroppen. Der bliver også brugt IceWave smerteplastre flittigt. I Helsebrixen får Malthe også behandling med 3A-ionterapi efter narkosen, da narkose er en hård omgang for kroppen. Malthe bruger også soveplastre, da det er besværligt at sove med en skinne. Det gør det svært at falde i søvn, og han vågner for meget om natten. Silent Nights hjælper ham til at sove bedre og være mere frisk om dagen. Nu er stingene tager ud. Malthe kløer på igen, så han kan nå tilbage i form. Han har fået at vide, at der vil gå et år, før han kan spille ishockey igen. Men med den bedring Malthe er i nu, så tvivler jeg stærk på, at der vil gå så lang tid.

Er der noget af sige til, at jeg elsker min plasterkasse!

DEL
Tidligere artikelSå klar! 12 spændende uger med bl.a. LifeWave og body-sds
Næste artikelMin intro til LifeWave: Et plaster i panden og spænding i maven
Hellebeth Hansen hjælper folk med at forbinde kroppen/sindet og ånden ved hjælp af motion, blodtypekost, samtaler og behandling. Hellebeth har motionscentret Helsebrixen, der via en alternativ tilgang sætter fokus på, at motion, livsstil og kost kan være rart, nemt og let at ændre med de rigtige tanker. Kontaktinfo: www.helsebrixen.dk eller helsebrixen@yahoo.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here