Min intro til LifeWave: Et plaster i panden og spænding i maven

0
716

Hvordan kan plastre egentlig styrke ens krop? Jeg har adskillige gange set folk med de små runde plastre på  kroppen i træningscenteret, uden at jeg har tænkt ret meget over det. For nylig blev jeg så introduceret til LifeWave og har siden fået fortalt, at mange atleter og sportsfolk bruger plastrene med succes. Spændende!

For mig er de fantastisk, hvis plastrene kan give bedre udholdenhed, resultater, mere energi og alle de andre positive historier om plastrene – ikke mindst her på To Human. Hvorfor ikke bare prøve, tænker jeg, så kan jeg da selv mærke, om det gør en forskel for mig. Jeg er meget nysgerrig og føler mig privilegeret over at få to specialister fra BodyCheck, der virker kompetente og anbefaler LifeWaves produkter som et add on. I virkeligheden er jeg voldsomt nysgerrig efter at mærke effekten på egen krop. Jeg er fascineret af den holistiske tilgang, som både Jeannel og Jeespeer har. Det handler nemlig om, hvordan plastrene kan styrke mig optimalt i kombination med træning, kost og behandlinger. I kost, træning og behandling er LifeWave tænkt ind med fokus på at styrke mig.

Med udgangspunkt i sund skepsis har jeg selvfølgelig har jeg sagt ja til at teste plastre og produkter fra LifeWave, hvor jeg får rådgivning til de produkter, som vil dække mine behov. I “kløerne” på Jeespeer Dalgaard, der kombinerer body-sds-behandlinger med LifeWave-plastre herunder fokus på smertebehandling, mens Jeannel Dalgaard, der rådgiver om kost, også benytter LifeWave til blandt andet detox/udrensning m.m. er jeg i de bedste hænder.

Svømning-lifewaveDavid Schmidts første plastre til elitesportsudøvere

Efter at have gået med en spænding i maven er jeg glad for at komme i gang. Jeespeer og Jeannels intro introducerer mig til LifeWave-plastrene og produktpaletten som et supplement, som jeg skal i gang med at bruge. Jeannel er fantastisk og starter helt fra scratch. Hun giver mig en introduktion til LifeWaves stifter David Schmidt og hans passion, om hvordan han udviklede de første plastre til elitesportsudøvere. Det, at mange atleter og sportsfolk virkelig oplever markante og meget positive forandringer, trigger mig. Det er folk, som i forvejen træner meget, som går op i kost osv., og derfor må der da være noget at hente – også for mig. Kan jeg få effekt og bedre livskvalitet af To Human-eksperimentet, så håber jeg at kunne inspirere jer. Ja, tag endelig hvad I oplever, I kan bruge undervejs.

Historien om OL-svømmerne fanger også min interesse med det samme. Den rammer lige ned i min hverdag og i mit liv, hvor jeg har rigtig meget fokus på min træning, og hvordan jeg kan styrke og forme min krop. Det er rigtig rart at få den historie med, kan jeg mærke. Det er rart at få lidt mere vide om, hvordan plastrene virker – for lige her er jeg helt blank. Jeg er stadig ikke sikker på, at jeg helt forstår alt det med lysterapi og meridianbaner, men det behøver jeg heller ikke. Jeg er udstyret med To Human app og har Jeannel lige ved hånden, så lige nu skal jeg jo bare mærke efter.  Det er fantastisk, hvis de her plastre kan hjælpe mod mine skavanker i hverdagen, som jeg går og døjer med (stress, søvnbesvær, skader osv.). Og kan det mon styrke mig til træning? Jeg glæder mig så meget til at se de resultater, som specialisterne mener, at jeg vil opnå.

Et plaster i panden mod migræne

nadiafryd-lifewaveDet er lidt pudsigt – ja er det ikke – at jeg lige i dag får et begyndende migræneanfald til mit første møde med specialisterne i BodyCheck.

Jeg har haft en travl morgen. Jeg har slet ikke fået den optimale mængde morgenmad, som jeg plejer, og så har jeg heller ikke fået ekstra mad og vand med i tasken. Pludselig får jeg flimmer for øjnene, småkvalme og hovedpine. Åh, nej, tænker jeg. Orker det bare ikke.  Jeg har ikke lyst til at virke fraværende, så jeg siger det til Jeannel, og så udvikler det hele sig pludseligt. Vi begynder at tale om, at LifeWave eventuelt  kan hjælpe mig med at få stabiliseret mit system. Hvordan og med hvad ved jeg ikke helt endnu, men det bliver ret interessant at høre om, for min høje forbrænding har altid været et problem for mig. Mit blodsukker svinger sygt hurtigt, og derfor bliver jeg hurtigt dårlig, hvis ikke jeg får noget at spise sådan ret ofte i løbet af dagen. Det er en enorm belastning i en travl hverdag.

Jeannel sætter et plaster i panden på mig (3. øje). Ja, lige midt i panden! Jeg smiler lidt, da hun sætter det på lige der. Hun forklarer, at plastret kan skabe nogle energier, der kan hjælpe lidt på min migræne.

Jeg får lige lov at puste ud et øjeblik og drikker hurtigt en masse vand. Der går ikke så lang tid før, min migræne aftager. Den aftager rimelig hurtigt, efter jeg får plasteret i panden. Det samme gælder flimmeren for mine øjne. Jeg får det bedre, og jeg kan hurtigt koncentrere mig om vores møde igen.

Da vi har Aeon lige ved hånden, er det det Nadia får i panden. Aeon er et godt plaster, da det kan løse næsten alle problemer. Normalt har jeg protokoller og forskellige opslagsværktøjer til rådighed for at finde de punkter, der anbefales til en given situation, men styrken ved plastrene er, at de virker næsten bare, de kommer på kroppen. Så for at vise Nadia, at det ikke er raketvidenskab, sætter vi det i panden, der hvor det gør ondt til at starte med. Da Nadia skal gå, flytter jeg det om i nakken.

– Jeannel Dalgaard, sundhedscoach

En uges detox-kur med LifeWave

Jeg bliver på vores møde udstyret med plastrene og skal nu i gang med min første udrensning/detox. Jeg venter bare spændt på, om der mon sker noget de næste uger. Er faktisk voldsomt nysgerrig. Mon jeg kan mærke noget!?

  Nadia starter med 5 dages detox, hvor hun hver dag skal bruge 5 forskellige plastre. Med en detox-kur får kroppen mulighed for at komme af med affaldsstoffer, forurening, tungmetaller, nikotin, medicinrester og andre giftstoffer. Selvom Nadias udgangspunkt er godt, så udsættes vi alle dagligt for bl.a. forurening og tungmetaller. Samtidig er Nadia tidligere ryger, og her er detox-protokollen også rigtig god. Den åbner kroppen op og giver det bedste grundlag for det videre arbejde.

– Jeannel Dalgaard, sundhedscoach

Næste gang kan du læse om

  1. Min første body-sds-behandling i forløbet

I de kommende indlæg kan du læse om:

  1. En uges detox/udrensning med LifeWave
  2. Hvordan jeg skal bruge LifeWave-plastrene for at styrke mit mål
  3. Min oplevelse af To Human app

 

To Human-eksperimentet! Sund krop på 12 uger

FB-cover-1c

#lifewave  #bodysds  #tohumanapp  #rawfood  #livingfood
Følg også Nadia Fryd på Instagram

To Human-eksperimentet er sponsoreret af To Human

DEL
Tidligere artikelDerfor bør LifeWave altid ligge i tasken
Næste artikelAllergiske reaktioner: Alle nødder er ikke ens!
Nadia Fryd har sagt ja til To Human eksperimentet, som går ud på at afprøve LifeWaves produkter. Nadia er en træningsnørd, der elsker udfordringer. Hun er meget nysgerrig på, hvad der vil ske både med hendes krop, energiniveau og psyke. Og så håber hun at du som læser kan finde inspiration i hendes rejse. Tag hvad du kan bruge, og lad resten ligge. Følg Nadia Fryd på Instagram 'nadiafryd'.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here