Allergiske reaktioner: Alle nødder er ikke ens!

0
377

Den 7. februar 2016 lavede jeg et blogindlæg omkring nøddeallergi -for at være helt præcis hasselnødder. Du kan læse det omtalte blogindlæg her.

Mandag den 15. marts 2016 holder jeg introaften omkring LifeWave-produkterne hos min kære veninde Dorte. Søde Dorte har disket op med lækkerier blandt andet jordnødder ristet i honning og sesam. Hold nu op, hvor det smager dejligt. Jeg tøver ikke det fjerneste. Jeg guffer dem i mig, for de er altså bare gode. Men jeg skal lige love for, at der er kontant afregning ved kasse 1. Næste morgen har jeg hævet overlæbe i højre side, som udvikler sig til et stort grimt sår, der normalt er ca. 14 dage om at hele op igen. Og som om det ikke er nok, gør det også temmelig ondt og er ikke særligt charmerende.

Efter mødet hos Dorte får jeg en pose af de lækre nødder med hjem. De har så bare ligget og grinet af mig i en skuffe ude i køkkenet. Det kan ikke være rigtigt. Nu har jeg spist hasselnødder flere gange uden problemer, hvorfor kan jeg så ikke spise jordnødder? Ahhh. Det slår mig pludseligt. Det jo ikke den samme nød. Det jo to helt forskellige nødder, og jeg har jo kun brugt LifeWave-plastrene mod hasselnødder.

Aeon på navlen og i panden

Plastrene må på banen igen. Jeg sætter et Y-age Aeon plaster på navlen samt et i panden (3. øje). Jeg venter ca. 10 minutter, og så prøver jeg at spise de lækre jordnødder ristet i honning og sesam. Jubii, der sker ingenting. Heller ikke dagen efter, eller dagen efter igen. Jeg har efterfølgende spist flere af de lækre omtalte jordnødder ristet i honning med sesam, og der er stadig ingenting sket – og det er nu helt uden LifeWave-plastrene på.

Jeg er ikke den store nøddespiser. Måske fordi jeg aldrig har kunnet spise dem uden at skulle hævede læber, sår og smerter. Og jeg bliver det nok heller ikke rigtig, for der er også mange nødder, jeg faktisk ikke rigtig bryder mig om. Men alligevel, så er der altså nogle nødder, jeg nødigt vil undvære. Det er også rart ikke at skulle være på vakt hele tiden – f.eks. når der er en kage på bordet.

allergier-lifewave

Allergisæsonen venter lige om lidt

Vi går en tid i møde med pollen, græs, birk og mange andre ting, som giver allergiske reaktioner hos rigtig mange. Mit bedste råd til dig med allergi, der ønsker at prøve det her af, er derfor: Husk at alle allergier skal plastres.

  1. Gå ud og find det, du ikke kan tåle af pollen, eller få en til at gøre det for dig. Kom det i en pose.
  2. Sæt plastrene på som beskrevet ovenfor. Vent ca. 10 minutter.
  3. Tag poserne med de forskellige pollen, du ikke kan tåle, og hold dem i skødet eller op mod brystet. Du behøver ikke åbne poserne. Sid gerne med dem i minimum 30 minutter, og gerne så længe så muligt. Fjern selvfølgelig poserne, hvis du oplever den mindste form for ubehag, eller hvis du på nogen måde reagerer på den pollen, der er i poserne (Gør det derfor ikke, mens du sover).

pollen-allergi-lifewave

Husk at allergi er en alvorlig sag for nogle mennesker – langt mere alvorlig, end det er for mig, for der sker jo ikke noget ved, at mine læber hæver, bliver til sår og gør ondt. Nogen har det langt værre, og i nogle tilfælde lukker luftvejene helt til, og man kan blive kvalt. Her vil jeg naturligvis på det kraftigste fraråde dig at prøve mit forslag. Jeg håber, at du kan slippe af med nogle af de allergier og gener, der måske spænder ben for dig i din hverdag.

DEL
Tidligere artikelMin intro til LifeWave: Et plaster i panden og spænding i maven
Næste artikelLifeWave afhjælper hælspore på KUN to dage
I forbindelse med sit arbejde som selvstændig blomsterdekoratør, manglede Malene energi og overskud til at komme igennem dagen. Det er nemlig hårdt at stå op mellem kl. 3 og 4 om morgenen. Energien og overskuddet får hun i dag ved brug af LifeWaves produkter. LifeWaves produkter bliver også brugt til hunden Zimba. Malene er netværker og forhandler af LifeWave. Kontaktinfi: sandemands@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here