Anders var i 12 år afhængig af næsespray og allergimedicin. Han var chokeret, da han fandt en løsning

0
1178

Mange jeg møder forstår ikke, hvor vigtigt det er, at drikke vand. Det fandt Anders hurtigt ud af. Efter 12 år kan Anders trække vejret igennem næsen igen, og hans dufte- og smagssans er tilbage – helt uden hjælp fra læger og operationer.

Vand er som bekendt af de fleste, den vigtigste substans på jorden. Alt levende liv på jorden har brug for vand for at overleve. I nutidens hungren for sukker glemmer vi ofte, at det er vand, vi har brug for. Vi drikker ofte heller sodavand, øl, mælk og juice i stedet for rent vand.

En menneskekrop består af omkring 55-75% vand afhængig af kropsstørrelse og alder. Vores hjerne består af 85% vand. Vores blod af 95% vand. Huden, som er det største organ, består af 70% vand. Knogler består af ca. 22% vand. Hjertet består af ca. 77% vand. Vores nyrer af ca. 80% vand. Vores lever ca. 73%, og lungerne af 80% vand.

Alle biologiske reaktioner finder sted i kropsvæsken, og det er vigtigt for disse reaktioner, at der opretholdes en konstant koncentration af vand og salte også kaldet elektrolytter eller ioner.

Vand er en vigtig komponent i alle kroppens funktioner og transportere næring til alle celler og affaldsstoffer væk fra cellerne. Vand ”bruges” i kroppen, ved at regulere kroppens temperatur, når vi sveder, fordampning, og når vi udskiller affaldsstoffer via urin og afføring, ved vejrtrækning, og når vi fordøjer vores mad. Der er derfor ganske nødvendigt for kroppen, at vi opretholder en balanceret vand indtag flere gange om dagen.

Jeg plejer at sige til folk, som siger, at de ikke drikker vand, om de ikke kunne tænke sig at lave et forsøg og i en periode på et par måneder hælde det samme på deres planter, som de selv drikker. Tankevækkende nok har jeg endnu ikke mødt nogen, som vil gøre det. Inderst inde ved nok ALLE godt, at det er for dumt ikke at drikke vand. Alligevel gør vi ikke noget ved det.

10-15 minutter: Hurtig virkning af plastre

Da jeg første gang møder Anders Sølvstrøm er til et hyggeligt selskab hos en fælles ven.
For dem, der har fulgt med på min blog, ved nok godt jeg har umådeligt svært ved ikke at fortælle alle jeg møder om LifeWave-plastrene og alle fordelene. Anders spørger, om jeg tror, at produkterne kan hjælpe ham med at kunne trække vejret igennem næsen igen. Ja, om de måske kan hjælpe ham til at kunne smage og dufte igen.

Jeg bruger altid LifeWave-plastrene, når jeg er forkølet og snottet til at få det værste tryk af snot i bihuler og næse til at lette. Jeg har hørt om andre, der har brugt dem til at få sin duftesans tilbage, så jeg er med det samme meget positivt stemt for, at vi kan gøre et eller andet – i hvert fald måske afdæmpe den stoppede næse.

Jeg sætter et Glutathione-plaster i panden (det 3. Øje) på Anders og et sæt energiplastre på hver side af hans næse. Efter 10-15 minutter begynder han at kunne trække vejret igennem næsen igen. For at se hvor længe der går, før han bliver tilstoppet i næsten igen, prøver Anders efter en times tid at tage plastrene. Der går ikke længe, før han stopper til i næsen igen. På det tidspunkt har værtinden i huset ryddet af bordet, så plastrene er smidt ud, og vi prøver ikke mere i denne omgang.

Luft i næsten hele weekenden

Anders har de seneste 12 år været igennem 30-40 lokalbedøvelser og fået fjernet polypper i begge næsebor. Hver gang kun med den effekt, at han har fået lidt bedre luft i næsen i et par uger. Han har fået massevis af forskellige næsespray og allergimedicin – alt sammen uden nogen mærkbar virkning.

Næste gang jeg møder Anders, er da han og en flok andre venner kommer til Spanien og skal fejre en vens fødselsdag. Jeg taler med Anders på vejen i bilen fra Malaga til Marbella, hvor de skal bo. Anders vil meget gerne have hjælp igen. Denne gang er der en anden ven, der sætter plaster på Anders, og ja næsten hele weekenden har Anders et plaster i hovedet. Han har det fortrinligt.

Anders siger, at han gerne vil bestille nogen plastre. Det synes jeg selvfølgelig er en god ide, MEN jeg anbefaler ham dog samtidig, at han prøver i en periode på en uges tid, inden han går i gang med plastrene at drikke meget vand.

Anders skal på vandkur i en uge

Det gør jeg, fordi jeg nu har været sammen med Anders hele weekenden og har lagt mærke til, at han ikke drikker vand. Han bekræfter også over for mig, at han nok er meget dårlig til at drikke vand og kun gør det meget lidt ind i mellem.

Jeg vil gerne have, at folk ved, hvad der gør hvad. Når en person ikke drikker vand, ligger det mig mest på sinde, at det er det første de starter med at gøre. Ja rent faktisk er jeg meget overrasket over, at plastrene overhovedet kan virke på ham, men han må jo have sin væskebalance nogenlunde oppe alligevel.

Et par uger efter mit sidste møde med Anders bliver jeg ringet op af ham. Han er MEGET glad: ”Jeg vil bare takke dig mange gange og fortælle, hvor glad jeg er. Jeg har fået min lugte- og smagssans tilbage. Nu kan jeg trække vejret igennem næsen igen.”

”Har du brugt plastrene, eller er det bare ved at drikke vand?” spørger jeg: ”Jeg har drukket vand i en uge nu og har ikke brugt plastre endnu.”

Hold kroppen i balance med vand og plastre

Jeg har en anden ven, Joen, som har kureret sin egen græsallergi kun ved at drikke meget vand. Derfor er han i starten meget skepsis over, om det er plastrene, der hjælper på folks smerter, eller om det bare er, fordi de begyndte at drikke vand. Det var jeg også selv i starten, men det har jeg helt fået afkræftet med specielt smerteplastrene, som jo virker, lige når man finder det rigtige sted at sætte dem. Jeg plejer altid at bede folk om at drikke vand, allerede inden vi mødes, så jeg ved de er hydreret, når vi ses – man skal nemlig være hydreret, for at plastrene kan fungere.

Jeg har senere hen fundet ud af, at nogle mennesker drikker meget vand og stadig har allergier, men der kan plastrene som regel hjælpe, da de jo kan skabe mere energi i de energibaner, der har med de forskellige ting at gøre og ja, så er de med til at sætte balance i kroppen.

Fuldstændig ligesom vand også er – SÅ husk det nu alle sammen VAND er super vigtigt!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here