Huskeråd: Alavida lindrer kløe og udslæt fra brændenælder

1
395

Foråret er kommet, og for nylig har vores have fået en overhaling, som ingen har set komme. Min kæreste Anders og jeg er fulde af energi og kører brænde op til huset. Vi får fjernet en gammel brændestabel og renset op under den. Alle græskanter omkring bede og fliser bliver rettet til. Ukrudt og andet utøj mellem fliserne og i bedene bliver fjernet. Hold nu op, det bliver flot. Virkelig skønt at være kommet i gang i haven. Vi er klar til at indtage den og nyde foråret og sommeren udenfor.

Anders har taget riven og er gået ned i den anden ende af haven, mens jeg lige vil have fjerne noget ukrudt i det sidste bed. Da jeg får fjernet en gammel balje og klippet nogle stauder ned, ser jeg i bunden noget af en brændenælde. Den er ikke særlig høj – endnu. Men den er allerede meget bred.

Jeg gør mig færdig i det bed, jeg er i gang med. Jeg tager derefter min knæpude, grensaks og kniv og går til det bagerste hjørne af haven, braendenaelder-alavidahvor der plejer at være brændenælder. Jo, den er god nok. De er begyndt at komme op allerede – flere steder. Jeg lægger mig på knæ på min pude og starter fra en ende af. Jeg må hurtigt tilkalde kæresten til forstærkning. Nogle af rødderne er simpelthen så store og kraftige, at jeg ikke har kræfter til at komme dem til livs. Fedt med en stærk mand ved hånden, der ikke er bange for at tage fat. På et tidspunkt skal jeg læne mig ind og have fat i nogle nye skud under hækken. Av, hvor de stikker gennem mine handsker. Jeg låner den ene af min kærestes handsker, da de er tykkere end mine egne og ikke brænder igennem. Men de er for store til, at jeg kan arbejde med dem på, så han får dem snart igen. Vi får ryddet alle brændenælderne og beslutter os for, at det må være nok for i dag. Jeg kan også mærke, at mine fingre, hænder og arme er begyndt at brænde.

Alavida natcreme på hænder og arme

Da vi kommer ind igen, får jeg noget af et chok, da jeg ser mine hænder. Både hænder og underarme er ild røde og hævede. Det stikker og brænder.

Jeg tager mine plastre fra LifeWave frem for at finde noget, som kan lindre. Jeg kan ikke helt beslutte mig for, om jeg skal prøve med Y-age Carnosine eller Y-age Glutathione, så jeg lægger den ene på højre hånd og den anden på venstre. Efter fem minutter er der desværre ikke nogen mærkbar effekt af plastrene. Hmm, tænker jeg, hvad kan jeg så prøve? Har jeg virkelig fundet et sted, hvor LifeWaves produkter ikke har tilstrækkelig effekt?

Ikke helt tilfreds pakker jeg plastene væk. Jeg går ud på toilettet, og hvad skurer mit øje: Alavida – LifeWaves nye hudplejeserie. Ja, hvorfor ikke tænker jeg. Jeg tager Alavida natcreme og smører mine hænder ind i det. Lige til at starte med er det ikke særlig behageligt, fordi det er ubehageligt at gnide hænderne sammen. Alavida natcreme får det også til at svie en smule. Men der går kun fem minutter, før både svie, ubehag og rødmen forsvinden. Hævelsen er også begyndt at aftage, og 30 minutter senere har jeg hverken synlige eller usynlige spor efter kampen mod brændenælderne.

Den nye Alavida hudplejeserie har jeg faktisk haft rigtig stor glæde af. Læs mit tidligere indlæg om hot spot.

 

 

DEL
Tidligere artikelIceWave giver rigtig god smertelindring
Næste artikelSådan opnår du optimal effekt med LifeWave
I forbindelse med sit arbejde som selvstændig blomsterdekoratør, manglede Malene energi og overskud til at komme igennem dagen. Det er nemlig hårdt at stå op mellem kl. 3 og 4 om morgenen. Energien og overskuddet får hun i dag ved brug af LifeWaves produkter. LifeWaves produkter bliver også brugt til hunden Zimba. Malene er netværker og forhandler af LifeWave. Kontaktinfi: sandemands@gmail.com.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here