Sådan opnår du optimal effekt med LifeWave

1
483

Jeg møder jævnligt mennesker, der fortæller, at de har afprøvet LifeWaves unikke plastre – uden effekt. Det er rigtig ærgerligt, for der skal ikke ret meget til, før de får en markant effekt som smertelindring, bedre søvn, mindre stress eller andet. Forklaringen kan være, at nogle menneskers energistrøm i kroppen ikke løber optimalt, at de er i mangel af vigtige mineraler eller simpelthen bare ikke drikker vand nok.

Jeg laver ofte test på dem og genopretter de ubalancer, der måtte være. Når jeg sætter plastrene på igen, så virker de. Det vigtige her er, at der også nogle råd, man selv kan følge for at opnå optimal effekt. Det kommer jeg tilbage til.

Hvordan virker plastrene?

Når plasteret sættes på kroppen eller nær kroppen (f.eks. på tøjet) aktiveres plasteret af den infrarøde varme, som kroppen udsender. Plastrene sender lysfrekvenser tilbage til kroppen. Disse frekvenser opfanger og genkender kroppen og derved aktiveres kroppens egne naturlige funktioner/processer.

De forskellige frekvenser af lys fra plastrene virker mod smerter, søvnproblemer, sukkertrang/overspisning, forbedring af sportspræstationer, hurtigere og bedre heling og optimering af immunforsvaret. LifeWave-plastrene kan ydermere forbedre organfunktioner, hud og celler, øge fedtforbrændingen og sidst, men ikke mindst dæmpe stress.

En hyppigt brugt forklaringsmetode er, at de virker ligesom solens stråler. Solen udsender lysfrekvenser (strålerne), når solstrålerne rammer kroppen, stimuleres kroppens egen dannelse af D-vitamin samt produktion af melanin (den antioxidant der gør os brune i huden).

Se denne lille video, der forklarer det på en enkel og forståelig måde:

Plastre uden bivirkninger og skadelig stoffer

Noget af det mest fantastiske ved plastrene er, at de ikke indeholder medicinske stoffer, og at indholdet er indkapslet. Plastrene indeholder kun organisk materiale, aminosyrer, vand og ilt. Derved er der ingen stoffer, som kommer ind i kroppen – kun lys. Der er heller ingen bivirkninger, som vi ellers kender fra medicin. Tværtimod så er der mange positive ”sidegevinster” ved at bruge plastrene, idet de optimere naturlige processer i kroppen. Kliniske test påviser også en forbedring på vitale organer og kirtler i kroppen.

Tre gode råd: Så virker plastrene mest optimalt

Teoretisk set virker LifeWave-plastrene på 9 ud af 10. Jeg har dog plastret mange hundrede mennesker samt dyr og kun p.t. mødt to personer, hvor plastrene ikke umiddelbart havde effekt.

1. Omvendt polaritet

Man siger lidt simplificeret, at venstre side af kroppen primært er negativt ladet, mens højre side er positivt ladet, når det gælder normal polaritet.

Der er 14 meridianbaner i kroppen, hvoraf de 12 af dem løber i begge sider af kroppen, og de sidste to findes henholdsvis på for- og bagsiden af kroppen. Meridianbanerne løber med skiftende polaritet (plus-minus-plus-minus …), så de skiftevis er opadrettet og nedadrettet. Når strømningerne i meridianbaner løber den forkerte vej, kaldes det omvendt polarisering.

Netop det kan være en forhindring for at få det fulde udbytte af plastrene. Jeg oplever det jævnligt hos mennesker, der har været ude for en ulykke, er stærkt medicinerede eller er påvirket af et traume.

Tilstanden kan rettes på flere måder. Den mest anvendte er, enten at slå håndkanterne sammen 20 til 30 gange eller at tappe med tre eller fire fingre mod den anden hånds håndkant. LifeWaves energiplaster Energy Enhancer kan også benyttes til at vende polariteten. For nogle får mennesker tager det dog noget tid at genoprette.

2. Vitaminer og mineraler kan påvirke plastrenes effekt

Vitaminer og mineraler er vigtige for kroppens funktioner. Især zink, magnesium og saltmangel kan påvirke plastrenes effekt. Jeg vil også råde dig til at bruge Himalayasalt.

Ifølge Institute of Biophysical Research, Las Vegas, Nevada, USA, indeholder Himalaya salt 84 forskellige slags mineraler og sporstoffer, som vores celler har brug for blandt andet natrium, kalium, kalcium og magnesium, som alle har stor betydning for vores stofskifte på celleniveau.

Vand er altafgørende for, at menneskekroppen fungerer optimalt. Vand er det ledende element i meridianbanerne, og derfor er hydrering en vigtig faktor for plastrenes effekt på det enkelte menneske. Derfor er det vigtigt at drikke meget vand, når man bruger plastrene.

Væskeomsætningen kan variere betydeligt både fra dag til dag og fra person til person afhængig af blandt andet fysisk aktivitet og klima.

En simpel regel er cirka tre procent af din vægt, svarer til det normale daglige behov. Juster dit væskeindtag i forhold til faktorer såsom varmt eller fugtigt vejr, motion og fysisk aktivitet, feber, diarré eller opkastning, graviditet og/eller amning. Men husk også, at overdreven væskeindtag skyller vigtige vitaminer og mineraler ud af din krop!

3. Sådan opbevarer du plastrene

Til sidst vil jeg lige kort give et godt råd til opbevaring af plastrene. Så undgår du også her at gå glip af effekten.

Det er bedst, at opbevare plastrene i en lille visitkort holder, sølvpapir eller lignende, hvis man har dem med sig. Plastrene kan aktiveres af mobilstråling, varme, mikrobølgeovne m.m. Derfor bør de ikke opbevares i lommen, nær telefonen eller ovenpå mikrobølgeovnen, da du så risikerer, at de mister effekten og dermed ”ikke” virker.

Jeg håber, at dette hjælper til, at du også for optimal effekt af dine plastre. Alle kan bruge og påsætte dem ved bare at følge de anviste punkter i den medfølgende brochure til plastrene.

Søg mere viden om LifeWave her

Ønsker du at vide og få mere erfaring med brugen af plastrene, så afholdes der mange intromøder og kurser rundt om i landet. Man kan også downloade To Human app – en mobilguide, hvor man kan slå op i en symptomliste og hente en række forslag og fotoguides, som andre har brugt med god effekt på en given problemstilling. App’en indeholder over 400 protokoller, og der kommer hele tiden nye til. Så her kan man virkelig gå på opdagelse uden at kende ret meget til meridianbaner m.m.

LifeWave har også lavet en hjemmeside med nogle basisvideoer om plastrene, hvor opfinderen David Schmidt selv demonstrerer, hvordan og hvor man sætter plastrene. Videoerne er dog p.t. kun på amerikansk. Se dem her

 

DEL
Tidligere artikelHuskeråd: Alavida lindrer kløe og udslæt fra brændenælder
Næste artikelIceWave klarer forstuvet tå
Der er ingen tvivl om, at alternativ behandling har ændret Annette Hammerichs liv. Da hun blev ramt af en borrelia-infektion, fik LifeWave-produkter sammen med homøopatisk medicin hende på højkant igen. Senest har hun fortalt om hendes valg og fravalg i forbindelse med en kræftdiagnose. Annette Hammerich arbejder bl.a. med energiterapi og kinesiologi på mennesker og dyr. Mød hende her på bloggen, hvor hun også vil fortælle om alternativ behandling og LifeWave. Kontaktinfo: +(45) 4264 7770 eller ah@touch4health.dk. Besøg www.touch4health.dk.

1 KOMMENTAR

  1. Hovedan kan man lave en test på sig selv?
    Jeg er lidt i tvivl hvor vidt plastrene aeon hjælper mig ☺️

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here