To Human LifeWave Event: Sammen kan vi skabe større livskvalitet!

0
181

Hvad hvis … vi alle deler vores symptomer, oplevelser, erfaringer og viden – kunne vi så skabe en sundere livsstil og bedre livskvalitet for alle? Ja, det tror jeg. Det er i hvert fald min vision med To Human konceptet.

Fotograf Camillahey.dkGennem det seneste år har jeg været meget optaget af, hvordan personlig branding, forretning og netværk kan gå op i en højere enhed. Med motion, sund kost og LifeWave produkter har jeg fået en sundere livsstil. Jeg har fået langt mere energi og sat mange nye projekter i søen.

Med baggrund i min egen historie, der startede med et ønske om forandring og blev kickstartet med LifeWave, byder jeg alle interesserede ind til en To Human Event dag den 29. november. Jeg håber, at du har lyst til at være med.

Lad os sammen boost vores LifeWave-forretning. Jeg vil i hvert fald gøre mit ved at fortælle om fortsættelsen af min rejse med LifeWave og opbyggelsen af To Human konceptet; hvordan en vision om bedre livskvalitet nu er ved at blive til en meningsfuld, visionær og økonomisk sund forretning. Jeg vil også rigtig gerne invitere flere ind i To Human universet og på bloggen og sparke til din personlige branding. Vil du være med til at dele alle dine erfaringer og viden – human to human?

Kom og netværk. Vær med til at starte To Human movement for bedre livskvalitet!

Program for To Human Event

• Human to human – visioner og mission
• Personlig branding – fremtidens markedsføring – To Human blog
• Netværk
• Skab en sund forretning baseret på netværk
• Debat human to human – nye veje
• Netværk
• Fælles debat
• To Human og fremtiden – hvad nu!

FRI ADGANG til alle, som har To Human LifeWave App og kan forevise den. Har du ikke To Human LifeWave App koster det 100 kr. i entre, som betales ved indgangen.

Tid og sted:
Den 29. november kl. 13.00-17.00
Kulturhuset Kilden, Nygårds plads 31, 2605 Brøndby

Tilmelding her
Af hensyn til planlægningen er det vigtigt, at du tilmelder dig senest den 25. november 2015.

Læs min historie om, hvordan det hele startede her

DEL
Tidligere artikelPolypper, depression, stress … naturlig lindring med LifeWave
Næste artikelRejsen med Alavida hudpleje er startet – peptalk og fem fantastiske erfaringer
I 2014 begyndte Jan Dibbern sin første rejse med LifeWave. Jan valgte at teste alle produkterne på egen krop. Han ændrede sin kost og fik lagt et målrettet træningsprogram. Det har ændret Jans liv 180 grader, og det har dannet grobunden for TOHUMAN konceptet med blog og app. Jan er stifter af TOHUMAN, hvor målet er at øge livskvaliteten og sundheden i befolkningen. To Human blog er et forum, et magasin og et vidensdelingscenter for LifeWave entusiaster - human to human. To Human app er et online guide, der step-by-step hjælper til brugen af dine LifeWave produkter på farten.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here