Polypper, depression, stress … naturlig lindring med LifeWave

2
529

2013 og 2014 havde været nogle hårde år for familien. I 2013 mistede vi pludselig min farfar, og i 2014 skete det samme – blot med min morfar.

2015 bankede på lige om hjørnet. Et nyt år – en ny ”start”, tænkte og håbede vi.

Jeg havde over en længere periode haft nogle udfordringer med min mave. Så i forbindelse med min 35 års fødselsdag tænkte jeg: Det skader nok ikke at komme en tur til lægen og få lavet et helbredstjek. Samtidigt kunne jeg jo lige bringe på banen, at jeg havde nogle udfordringer med min mave.

Hos lægen fik jeg taget mit blodtryk og blodprøver, som der senere skulle komme svar på. Min læge sendte mig også til yderligere undersøgelser af min mave. Den 3. marts kl. 14 fik jeg fortaget en kikkert undersøgelse af min tyktarm og konstateret HOLD NU FAST – 32 polypper. 32, ja du læste rigtigt! Jeg var i chok.

Det er ikke til at beskrive, hvad det gjorde ved mig. Jeg blev bange, rigtig bange. Nok mere bange, end hvad jeg lige gav udtryk for. Der gik ikke ret mange dage, før jeg gik helt ned med stress. Som om det ikke var nok, fik jeg også en depression. Aldrig har jeg følt mig så utilstrækkelig.

Jeg fik en tid til at få fjernet polypper den 18. maj kl. 13. Det kunne godt være blevet før, men jeg have brug for lidt tid. Tid til at hjælpe mig selv og forberede mig på operationen.

Min kur med LifeWave plastre

Jeg startede med at bruge LifeWaves produkter for at hjælpe mig med min stress og depression. Jeg brugte Y-age Aeon på LV3 og Silent Nights på K27 (højre side), da jeg fra tidligere erfaringer vidste, at det ville skabe ro i min krop og give mig lidt mere overskud. Et overskud jeg bestemt havde brug for.

Samtidig tog jeg kontakt til en behandler, som også kendte til LifeWave, for at få hendes råd. Jeg ville gerne vide, om og hvordan jeg eventuelt kunne bruge produkterne til at hjælpe mine tarme. Hun kom frem til følgende punkter og produkter:

Jeg skulle bruge Energy Enhancer, som består at et sæt, et hvidt og et brunt plaster:

  • Dag 1: Det hvide plaster på højre B23 og det brune på B47
  • Dag 2: Det hvide plaster på højre ST13 og det brune på ST13
  • Dag 3: Det hvide plaster på højre P6 og det brune på TW5
  • Dag 4: Det hvide plaster på højre B47 og det brune på B23
  • Dag 5: Det hvide plaster på højre TW5 og det brune på P6

Når de 5 dage var gået startede jeg forfra.

SP6 Complete(SP6) og Y-age Glutathione (GLU) skulle jeg også bruge:

  • Dag 1: Sp6 Complete på venstre ST36 og GLU på højre SP16
  • Dag 2: Sp6 Complete på venstre SP16 og GLU på højre ST36

Jeg kørte disse to beskrivelser for at styrke og rense mine tarme. Jeg omlagde også min kost. Nu var det slut med hvedemel, sukker, mælkeprodukter fra en ko samt alt kød.

Grunden til jeg undlod disse fødevare var for at skåne mine tarme. Vi ved nok alle, at hvedemel og sukker ikke er særlig sundt, fordi kroppen ikke har noget at bruge det til. Kød og mælk derimod er meget hårdt for tarmen/kroppen og nedbryde, og mine tarme havde brug for ro, der var ingen grund til at sætte dem på overarbejde.

Jeg var parat til at gøre ALT for selv at få polypperne til at gå væk. Også selv om lægen udtrykkeligt havde fortalt mig, at de ikke kunne forsvinde uden operation.

Lægens dom – og lettelsens suk

Det blev langt om længe den 18. maj. Jeg mødte op til operation. En operation som denne forgår med lokalbedøvelse og med kikkert, så jeg kunne selv følge med og høre alt, hvad lægen og sygeplejersken sagde under selve indgrebet. En meget forundret læge måtte konstatere, at der KUN var 1 polyp.

Lægens egne ord: ”Hvis det ikke var mig selv, der havde lavet den forgående undersøgelse, ville jeg være overbevist om, at der måtte være en fejl i din journal. Det er ganske enkelt ikke muligt, at polypper kan forsvinde uden indgreb”.

En LETTELSE uden lige. Jeg havde vundet kampen mod mine 32 polypper.

I dag den 22. oktober – lidt mere end 5 måneder siden operationen, har jeg ingen problemer med min mave/tarme. Jeg er blevet meget mere bevist om, hvad stress og en depression kan gøre ved en, og hvilke små signaler jeg skal være opmærksom på for ikke at komme i samme situation igen.

Jeg er stadig lige så begejstret for LifeWaves produkter, som da jeg startede med at bruge dem. Jeg synes, at produkterne er ganske unikke. De er fantastiske, og de kan bruges til både store og små udfordringer.

2015 blev alligevel et godt år!

DEL
Tidligere artikelVinterklar? Undgå influenza trods nej til vaccine
Næste artikelTo Human LifeWave Event: Sammen kan vi skabe større livskvalitet!
I forbindelse med sit arbejde som selvstændig blomsterdekoratør, manglede Malene energi og overskud til at komme igennem dagen. Det er nemlig hårdt at stå op mellem kl. 3 og 4 om morgenen. Energien og overskuddet får hun i dag ved brug af LifeWaves produkter. LifeWaves produkter bliver også brugt til hunden Zimba. Malene er netværker og forhandler af LifeWave. Kontaktinfi: sandemands@gmail.com.

2 KOMMENTARER

  1. Vidunderlig historie. Igen og igen får vi bekræftet, hvilke magiske forandringer livet kan tilbyde, når vi vælger at hjælpe det på vej.Jeg er seriøst glad på dine vegne. Knus fra Steen…♥♥♥♥

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here