Vinterklar? Undgå influenza trods nej til vaccine

0
126

Efteråret er over os. Og hvad så? Hvordan gør du dig klar til vinteren? Er du en af dem, som overvejer influenzavaccine?

Ligesom bilen skal gøres vinterklar og have vinterdæk på, bør vi tænke over, hvordan vi kommer godt igennem vinteren. Det er de færreste af os, der har lyst til at få influenza eller blive ramt af sygdom igen og igen gennem vinteren. Mange bliver hårdt ramt – ikke mindst børnefamilier.

Influenza-vaccine-alternativDet er naturligvis dit helt eget valg, hvad du vil gøre, men med mange års arbejde med alternative metoder, mener  jeg, der er flere alternative  og mere naturlige veje til at gå den mørke tid styrket i møde. I Helsebrixen ser jeg folk, der normalt aldrig er syge pludseligt blive syge, efter de har fået influenzavaccinen. Som du måske så i mit forrige indlæg om HPV-vaccine, så er jeg absolut ikke tilhænger af vacciner. Jeg anbefaler at styrke kroppen på andre måder. Måder som jeg finder sundere og mere naturligt for kroppen.

Boost kroppen med LifeWave-plastre

Skal du virkelig give din krop et boost til efteråret og vinteren, så er et godt råd at bruge LifeWave-plastrene. Brug eksempelvis Y-age Glutatione og Y-age Carnosine for at holde influenzaen væk. Jeg bruger Y-age Glutathione, hvis jeg bare mærker den mindste kildren i halsen. Gluthathioneplasteret hæver niveauet i blodet, og det er med til styrke immunforsvaret.

Når en forkølelse eller influenza rammer, er det nogle gange kroppens reaktion på, at det går for stærkt, eller at man er stresset. Når først influenza eller forkølelse har ramt dig, så anbefaler vi i Helsebrixen 3A-terapi – en særlig helseteknik, der påfører huden ioner med atmosfærisk luft. Det kan få selv en forkølelse til at forsvinde.

Nogen gange, hvis jeg har haft mange ting om ørerne og ikke har passet på mig selv, kan der godt komme en lille bacille forbi og begynde at virke, så tager jeg selv et Y-age Glutatione-plaster på halsen og energiplastret Energy Enhancer på lungepunkterne, så holder bacillerne sig væk. Hvis de alligevel har bidt sig fast, ligger jeg mig for at få 3A-terapi i hovedet, så er det væk samme dag.

Der er masser af alternative muligheder. Influenzavaccinen er ikke den eneste løsning – husk det.

Syg efter HPV-vaccine? Infomøde i november

Jeg er generelt imod vacciner – og ser i disse år desværre mange unge piger blive invaliderede af HPV-vaccinen. Jeg tror ikke på, at det er sundt at sprøjte den slags ind i kroppen, og min mission er derfor blevet at gøre noget for de piger og deres pårørende, som er blevet ramt hårdt af sygdom.

I oktober var Helsebrixen på messe i Hvidovre medborgerhus og Bolig – Mad – Designmessen i Forum i København. Det var en fantastisk spændende messe, hvor mange mennesker gerne vil i gang med en livsstilsændring.

Vi havde også lagt an til, at der kom en del unge piger med HPV-vaccineskader. De kom også. I hvert fald et par stykker og en mor til en pige, der har skader som følge af HPV-vaccinen Gardasil. For de af jer, som ikke nåede at besøge os, har vi nu planlagt at holde et informationsmøde den 11. november 2015 klokken 18.30, hvor vi vil fortælle, hvordan Helsebrixen kan afhjælpe symptomerne på skader fra HPV-vaccinen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here