Fremtidens sundhed: Vi skal ha’ god hukommelse og fysik – hele livet

0
161
Foto: Priscilla du Preez, Unsplash

Jeg har netop været i København i tre dage for at lære en masse om, hvad LifeWave har i støbeskeen – og ikke mindst hvad opfinderen bag LifeWave, David Schmidt, går og pusler med.

Hvert år kommer David Schmidt til Danmark. Han laver en imponerende event, hvor han fuld af begejstring fortæller om forskningen og ideerne bag LifeWave-produkterne.

David Schmidt fortæller, hvordan man kan få kroppen til at regenere stamceller hurtigere, end de nedbrydes. Han ønsker at hjælpe os til at leve længere og bedre. Han forsker også i at få kroppen til at bevare hukommelsen og opnå bedre fysik i alderdommen.

David Schmidt betragter aldring, som en sygdom, fordi han mener, det er muligt at behandle den. Han forsker i, hvorfor nogle dyrearter og plantearter er udødelige, eller i hvert fald lever i flere tusinde år, medmindre de bliver spist af andre dyr eller på anden måde slået ihjel.

Fantastisk forskning i fremtidens sundhed

David Schmidt fortæller på konferencen, at han for år tilbage har talt med en professor om, hvordan en fladorm reagerer. Hvis du skærer hovedet af en fladorm, vokser der et nyt hoved ud på bare 17 dage. Vildt ikke! Det interessante er, hvis man kan få stamceller til at regenerere hurtigere, så hovedet på en fladorm vokser ud 2 dage hurtigere – altså på 15 dage i stedet for 17 dage – så vil man nå en milepæl i forskningen. Ja, det var faktisk noget professoren sagde til David Schmidt ved det første møde.

Ifølge David Schmidt kunne han allerede på næste møde med professoren – overraskende nok – fortælle, at han rent faktisk kunne få fladormens hoved til at vokse ud på KUN 8 DAGE – det var altså 9 dage hurtigere!

Vi er selvfølgelig alle vildt benovet over, hvad David Schmidt med forskningen formår at præstere. Men nu bliver det endnu mere vildt. For siden har David Schmidt og forskerteamet formået at reducere tiden for, hvor hurtigt fladormens hoved vokser ud fra 8 – 7 – 6 – 5 – 4 – 3 til 2 dage! 2 dage, det er vildt.

Nu kan det da næsten ikke blive vildere, tænker man så. Men sørme jo. For i dag kan fladormens hoved vokse ud på kun 16 ½ time.

Det er imponerende, hvordan David Schmidt og hele det team af forskere, han samarbejder med, har gang i noget stort.

NYHED! Ny plantebaseret Omega 3 olie

Hvordan kan David Schmidt så bruge alt denne forskning til, at vi kan leve længere og leve bedre?

Jo ældre vi bliver, desto sværere bliver det for kroppen at udskille affaldsstoffer og blodgennemstrømningen til hjernen svinder. Men her kan David Schmidts forskning måske allerede nu hjælpe os godt på vej.

Omega 3 og DHA er nogle af de vigtigste stoffer for hjernen i forhold til at bevare vores kognitive funktion. Når vi bliver omkring 25-30 år begynder vores kognitive funktionsniveau i hjernen at falde. Hvad kan vi så gøre ved det? Vi kan f.eks. tilføre Omega 3. Der findes allerede rigtig mange forskellige Omega 3-olier på markedet. Generelt for dem er, at de er lavet på fiskeolie. Det gør, at veganere ikke kan spise det. Derfor har David lavet en Omega 3-olie, som er plantebaseret, og som kan spises af veganere. Den nye og forbedrede Omega3 olie hedder Theta Pure Premium.

Theta Pure Premium er en ren og naturlig kilde til Omega 3 DHA og EPA, som bidrager til vedligeholdelsen af normal hjernefunktion, normalt syn og normal hjertefunktion. Den indeholder også D-vitamin, som bidrager til vedligeholdelsen af normal knogle- og muskelfunktion. David anbefaler desuden Theta Pure Premium, hvis man lider af osteoporose.

Mange spændende nyheder på vej

Jeg kunne her skrive meget mere om alt det, David har fortalt i denne spændende weekend, men jeg er bange for, at jeg ikke kan gengive alle hans fantastiske studier på den måde, han virkelig fortjener.

Ud over at høre om ældning af hjernen fortalte han også om forskningen i, hvordan man kan kurere Parkinsons. David Schmidt fortalte, at forskerteamet har fået en Parkinsons-patient op af kørestolen og at patienten har fået normal tale på kun 3-4 uger ved at komme i trykkammer, hvor man har tvinger ilt ud til stamcellerne og forbedrer blodgennemstrømningen.

Han sagde faktisk ordret: ”You are not stucked with the brain you got. You can actually do something about it.” (Du er ikke ‘låst fast’/’hænger på’ den hjerne, du har. Du kan rent faktisk gøre noget ved det = kort sagt forskningen giver os nye muligheder).

Vi fik en meget kort sneak peak om, at David lige nu er ved at opfinde iltmættet vand, så vi kan hjælpe vores stamcellers regeneration uden at skulle finde en behandler, der kan komme os i trykkammer for at blive ”forynget”.

Men det er noget af det, der endnu ikke er frigivet, og der er ingen tidsfrist på, hvornår det kommer, så vi kan prøve det på os selv hjemme i stuen. Han har allerede nu fået stabiliseret 200-600 ppm oxygen i vand, så man kan tabe sig, reparere kroppen hurtigere og øge antallet af stamceller.

Allerede nu har David Schmidt over 100 patenter, og mange er undervejs også – så det er bare med at være tålmodig og vente.

Vil du følge med i fremtidens sundhed, og høre mere om, hvordan du allerede i dag kan hjælpe din krop godt på vej uden brug af piller, så tag fat i mig og lad mig hjælpe dig i gang.

Du må også gerne sende en besked via Facebook Messenger. Hvis du sender mig en besked, så skriv meget gerne, hvad det drejer sig om, så godkender jeg. Jeg godkender kun beskeder, hvor det fremgår, hvad henvendelsen drejer sig om, så jeg ved, at det er en ’reel’ henvendelse og ikke skadelig virus.

DEL
Tidligere artikel3. sunde vane: Drop forarbejdet kød
Næste artikelRyd op i kemi i kroppen og kom af med dine allergier
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here