Derfor er lys vigtig i forståelsen af LifeWaves plasterteknologi

0
167

Blog.tohuman.dk stiller en masse viden til rådighed for mennesker, som søger råd og vejledning. Jeg er selv meget glad for, at jeg her har fået mulighed for at formidle viden eller oplevelser af, hvordan LifeWave er blevet et ”lyspunkt” i både mit og andre folks liv. LifeWave-plastre er baseret på lysterapi. Efter en masse samtaler om plastrene med andre finder jeg det i dag naturligt at tale om lys og lysterapi. Den erfaring og viden ønsker jeg hermed at formidle videre.

Kigger vi på verdenen i dag, virker det som om, at der kommer mere og mere ”mørke” forstået som ”lidelse og smerte”, og som de personlige udfordringer vi oplever som mennesker, når vi bliver udfordret fysisk såvel som psykisk. Vi stresser rundt og kæmper ofte for at få tid nok, penge nok, bedre helbred, mere energi … alt sammen noget, som sætter spor i kroppen.

Mange mennesker, der kommer til at stifte bekendtskab med LifeWaves unikke produkter, oplever, hvordan ”lyset” fortrænger ”mørket”. Med blot ni typer af plastre fra LifeWave, så vil de fleste opleve at opnå lindring af en eller måske flere udfordringer samt en højere livskvalitet.

Dr. Steve Haltiwanger om lysterapi

Solen er fundamental for livet på jorden. Den er vores ultimative kilde til energi. Solen skinner på jorden. Planterne higer efter lyset. Takket være deres indhold af grønkorn og dermed deres evne til at lave fotosyntese, så binder planterne energi i deres organisme. Denne energi er reelt set solenergi/sollys. Når vi som menneske skal have energi, er vi nødt til at spise mad. Maden kan f.eks. være planter. Planter bliver fordøjet i vores mavetarmsystem. Herefter frigøres energien og løser de mange opgaver, som nu er at løse i forbindelse med kroppens funktion.

Trænger vi dybere ned forståelsen eller teknikken om, hvordan dette sker – så ender vi med et slutfacit, som hedder lys. Alle de forskellige biologiske processer er i bund og grund ”lyssignaler” lidt a la elektriske spændinger eller impulser, som får processer til at afvikles.

Det er med udgangspunkt i denne grundlæggende forståelse, at det er meget naturligt at kalde LifeWaves plastre for lysterapi. Når plastrene sættes på huden, vil den varmeudstråling, som huden giver, aktiverer plastrenes indhold, der således svarer igen med at sende lys retur til huden. Her formidles dette lys så videre i kroppens system. Blandt andet via vores meridianer. Dr. Steve Haltiwanger, som er tilknyttet LifeWave, kalder det ‘Bio-foto-modulation’. Hør Steven Haltiwanger fortælle om det i dette videoklip. Spol frem til 7.10 og stop, når det skifter til et andet emne

Lys som central kilde i LifeWaves grundfilosofi

Efterhånden som videnskaben udvikler sig, bliver vi pressede til at udvide vores virkelighedsopfattelse i samme takt. Jeg vil derfor gerne presse ”citronen” lidt mere og komme med et input til de læsere, som er holistisk indstillede.

Ud fra denne forståelse af lys, så er der ikke langt vej til at tænke på begrebet aura. Det dækker nemlig den udstråling, som særligt psykisk sensitive mennesker ser omkring kroppen. Den ses som et lysende felt omkring kroppen, men også gennemtrængende kroppen. Vi har set denne forståelse afbilledet gennem historien via malerier, hvor portrætter omkring deres hoved er vist med en slags ”glorie”. Teknisk set kan vi nu se de mest grove frekvenser i denne ”aura” – nemlig det, som kaldes det æteriske område.
Via en særlig fotografisk teknik opfundet af Kirlian er det muligt at vise det elektriske felt, som gennemstråler vores fysiske materie. Vi kan opleve en snert af det, når vi ser de termografiske apparater og deres optagelser af kroppen varmeudstråling.

Se den officielle video fra LifeWave, som handler og forklar om lys og plastrene. En pragtfuld video med dansk tale, som giver en let forståelse af LifeWaves basisprodukter og akupunkturplastrenes virkemåde. Den giver samtidig en meget god forklaring på, hvorfor ”lys” er så centralt.

DEL
Tidligere artikelIceWave klarer forstuvet tå
Næste artikelSådan kan du finde vejen til en tilværelse med mindre stress
Steen Leithoff er foredragsholder, inspirator, coach og hjælper andre med at realisere deres målsætninger som certificeret Goal Mapping Practitioner. Steen Leithoff har desuden en fortid, som vidensformidler i helsekostbranchen med speciale i essentielle fedtsyrer og antioxidanter. Steen er i LifeWave regi kendt for sine peptalks om Theta Nutrition. Kontaktinfo: www.steensforedrag.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here