Silkeblød hud på arme og lår med Alavida

0
291

Hvem drømmer ikke om lækker silkeblød hud? Jeg tror ikke, at jeg underdriver, hvis jeg siger: ALLE kvinder – og mændene er jo heller ikke kede af det.

For mig har min hud på mine overarme og lår altid været et stort irritationsmoment for mig. Huden på mine overarme og lår har altid – så langt jeg kan huske tilbage i mine teenageår – været meget knoppede. Det føles nærmest som om, jeg har kuldegysninger – en masse bitte små knopper. Om sommeren, når det er dejlig varmt, og jeg får meget sol bliver det lidt bedre, MEN de har altid været der – trods diverse cremer, trods kostomlægning og trods adskillige peelingkure. Lige meget har det hjulpet. Og hvad gør man så? Til sidst accepterer man bare, at knopperne er der og bruger ikke energi på dem. Sådan har det været i flere år.

Føler mig feminin og lækker med Alavida creme

Jeg tror, at jeg har nævnt det tidligere, men jeg har brugt Alavida, LifeWaves hudplejetrio, siden det i oktober 2015 kom på markedet. Jeg har drømt om at få lækre silkebløde lår, men ikke troet på det. Men Alavida trioen fra LifeWave er så meget mere end “bare” en ansigtscreme. For dig, der ikke lige kender Alavida, så består trioen af en ansigtsdagcreme, ansigtsnatcreme og et plaster, som bruges om natten. Nu sidder du måske og tænker, hvordan i alverden får man bløde lår af at smøre en creme i ansigtet.  Ja, det kan jeg godt forstå. Cremerne arbejder udefra og ind, hvor plastret arbejder indefra og ud. Plastret reducerer oksidativt stress samt frie radikaler og hjælper med at bevare antioxidanter i kroppen. Det er simpelthen plastret, som har gjort arbejdet.

Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at det er det, der har givet mig lækre silkeblød hud på lårene – for hvad hulen skulle det ellers være. Ikke nok med at jeg har fået lækre lår. Jeg har også haft tre fedtknuder. Dem har jeg tidligere prøvet at plastre væk med Y-age Glutathione og Y-age Carnosine – dog uden held. Tidligere var to af fedtknuderne lidt større end en ært, og den tredje var dobbelt så stor som en ært. Den ene er nu pist væk, hvor de to andre er reduceret til 1/3 del af størrelsen. Mine arme er også blevet meget pænere, der er dog stadig lidt knopper tilbage, men slet ikke sammenligneligt med, hvordan de så ud tidligere.

Alavida har gjort, at jeg føler mig mere feminin og lækker på en naturlig måde

Naturlig hudcreme – UDEN parabener

LifeWave udtaler selv: “Hvad vi har kommet i, er lige så vigtigt som det, vi har udeladt.” Alavida er 98,6 procent naturligt. Alavida indeholder INGEN parabener, sulfater, phtalater, syntetiske og kunstige dufte, urinstoffer, kunstige farver eller farvestoffer.

Se eventuelt videoen nedenfor og få større forståelse for, hvordan cremerne og plastrene arbejder med kroppen, samt mere viden om indholdet i Alavida.

Som du selv kan læse her, er jeg vild med Alavida-trioen fra LifeWave. Jeg værdsætter virkelig Alavida. Det fremgår også af mine andre artikler som jeg har lavet (du kan se alle tidligere indlæg her, hvoraf langt de fleste handler om Alavida). For ikke at nævne, hvad det har gjort ved mine negle og nattesøvn. Det er to helt andre fortællinger. Dem må du have til gode lidt endnu.

DEL
Tidligere artikelPlasterterapi hjælper hest til at støtte på benet
Næste artikelAv mit knæ. Sådan opnår du smertelindring med IceWave
I forbindelse med sit arbejde som selvstændig blomsterdekoratør, manglede Malene energi og overskud til at komme igennem dagen. Det er nemlig hårdt at stå op mellem kl. 3 og 4 om morgenen. Energien og overskuddet får hun i dag ved brug af LifeWaves produkter. LifeWaves produkter bliver også brugt til hunden Zimba. Malene er netværker og forhandler af LifeWave. Kontaktinfi: sandemands@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here