Sådan bruger mine to teenagere LifeWaves produkter

0
313

Som forældre vil vi jo gerne det bedste for vores børn og unge. Lige fra de kommer til verden, skal vi træffe en masse valg for dem og gøre dem flyveklar til selv stille og roligt at tage over og ansvar for deres liv.

Vi vælger, hvilken mad de skal spise, hvilke fritidsinteresser de skal gå til, om de skal vaccineres osv. Alle valg træffer vi ud fra de bedste intentioner om at give dem det bedste.

Som voksne udvikler vi os også løbende og lærer nye ting – og det helt fantastiske ved valg er, at man kan vælge om, hvis en ny tilegnet viden gør, at det tidligere valg ikke længere føles optimalt eller rigtigt.

Hvis du tidligere har læst nogle af mine indlæg, så ved du, at jeg har Mathias på snart 15 år og Frederikke på snart 18 år. Vi har altid spist fornuftigt og sørget for at dyrke motion – uden at det har været fanatisk. Vi har 7-9-13 været forskånet for sygdom. Vi har derfor haft minimalt brug af sundhedssystemet (undtagen når det gælder min gigt – læs mit tidligere indlæg. Vi har klaret os med lidt allergimedicin til høfeberen samt smertestillende til hovedpine, menstruationssmerter eller lignende. Mine børn har begge fulgt vaccinationsprogrammer, men har også prøvet alternative behandlinger.

Da Frederikke i 2014 får udfordringer med skulderen, hører vi om produkterne fra LifeWave for første gang. Smertestillende er ikke nok til at lindre Frederikkes smerter. Heldigvis er det sted, hvor jeg havde booket massagetid, utrolige imødekommende og tager hende ind til en akuttid, hvor hun bliver plastret med smerteplastret IceWave fra LifeWave m.v. med overraskende stor effekt. Alt dette er beskrevet i mit tidligere indlæg her.

Alt det kan LifeWave-plastrene bruges til

Pludselig står jeg med en masse ny viden. Effekten af plastrene er fascinerende, og jeg må derfor vide mere om, hvordan man med plasterteknologien har kombineret gammel viden fra akupunktur/akupressur med den nyeste nanoteknologi. Jeg begynder at interessere mig rigtig meget for LifeWave, og mine store børn oplever hurtigt, hvordan vores husapotek bliver skiftet ud herhjemme. Nu er ’førstehjælpskassen’ til lindring af hovedpiner og smerter m.m. fyldt med plastre.

Som mor er det så skønt at opleve, hvordan de efter snart et par år selv tænker plastrene ind i hverdagen før almindelig medicin.

  • Når de får hovedpine, eller Frederikke har menstruationssmerter, så er det smerteplastret IceWave, de finder frem, ligesom de bruger Y-age Aeon, der dæmper stress m.v.
  • Når nattesøvnen har svært ved at indfinde sig, så hentes et Silent Night soveplaster
  • Når høfeberen raser, så er det energiplastret Energy Enhancer, der afhjælper vejrtrækning, kløe og løbende næse sammen med Glutathione-plastret fra Y-age serien, som bliver sat på kroppen.
  • Når eksamenspres sniger sig ind på dem, så kommer Aeon, stressplastret i spil sammen med Energy Enhancer, energiplastret.

Alavida perfekt til teenagehud

De fleste unge mennesker udfordres også med uren hud i større eller mindre omfang. Her kan man bruge Y-age serien Gluthatione og Carnosine. Her i huset opdager Frederikke, at jeg havde købt Alavida hudpleje trio efter lanceringen sidste år. Hun har altid været meget flittig med at pleje sin hud og er naturligvis interesseret i at prøve Alavida, som har en flot emballage, skøn duft og består af helt naturlige ingredienser.

Jeg fornemmer, at plastrene og cremerne forsvinder lige så stille og ender derfor med at forære hende resterne. Hun er rigtig glad, da Alavida hurtigt har positiv effekt på de få bumser, hun har i ansigtet. Derudover har hun en del bittesmå ar på overarmene. De stammer fra år tilbage, hvor der er kommet talgknopper, som hun kradsede af om aftenen. Det opdagede jeg desværre først alt for sent, og der kom mange små sår. Armene bliver ikke smurt med cremerne – de bruges udelukkende i ansigtet, hvor de arbejder udefra og ind. Men Alavida-plastret, som hun sætter i panden hver nat arbejder indefra og ud – og det kan ses.

Hun er så begejstret, at hun nu har investeret i sin egen hudplejetrio – og ja, det er en større udskrivning for et ungt menneske, men effekten er hun vild med. Se mere om Alavida her:

https://www.youtube.com/watch?v=_iMZ90iHdL8

Det er sjovt at opleve, hvordan det efterhånden er blevet en naturlig del af deres hverdag også – og hvordan de tilbyder deres venner hjælp med deres udfordringer. Selvom plastrene ligger frit tilgængelige her i hjemmet, så lærer jeg dem samtidigt, at det er vigtigt, at deres venners forældre først siger o.k. – da de jo også skal træffe valg på deres børn og unges vegne, indtil de en dag selv er flyvefærdige.

DEL
Tidligere artikelMatrix beskytter dig og dine børn mod mobilstråler
Næste artikelBlærebetændelse gå væk – læs hvad Bodil gjorde
Mai-Britt Bækgaard interesserer sig for kroppen, sundhed og at leve godt med kronisk sygdom. Mai-Britt har været 28 år i den finansielle verden med fokus på tal og fakta. Men det alternative har stor interesse, da Mai-Britt selv prøver at leve medicinfrit. Mai-Britt er forhandler af LifeWave. Hun er desuden BARS-behandler og passioneret omkring anti-inflammatorisk kost. Ligesom de fleste af os elsker at anbefale noget godt, vi har oplevet (en by, en café osv.), så elsker Mai-Britt at dele erfaringer og hjælpe andre til et sundere liv. Kontaktinfo: maibodydk@gmail.com og Facebook-siden MaiBody.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here