Matrix beskytter dig og dine børn mod mobilstråler

0
200

Jeg har det nok som de fleste. Jeg bruger min mobil til alt – både til at ringe, skrive og spille på, gå på Facebook, tjekke mails og til at holde styr på mine aftaler i kalenderen (både privat og i min salon).

Når jeg ikke lige kigger på mobilen, så ligger den som regel i min lomme. Ja, det gør den på langt de fleste børn og voksne i dag. Den er næsten uundværlig.

Jeg har hørt meget om Matrix fra LifeWave, som er et produkt fra LifeWave, der nedsætter din eksponering af stråling fra mobilen med op til 99 procent. Helt praktisk sætter man en lille plade ind ind bag telefonens cover. Jeg har egentlig tænkt: ”Det har jeg da ikke brug for, for jeg kan da ikke mærke nogen stråler fra min mobil.”

Matrix til hele familien

En dag sidder jeg imidlertid og spiller på min mobil, hvor det begynder at ”summe” i min hånd. I starten tænker jeg ikke synderligt over det, men da det sker hver dag i en periode, begynder jeg at tænke, at jeg skal prøve Matrix fra LifeWave. I januar 2015 kommer der som dumpende ned fra himlen et tilbud på Matrix hos LifeWave. Jeg tænker, at hvis jeg bliver udsat for stråling, så bliver mine børn det garanteret også. Så jeg køber Matrix til alle telefoner i huset, både min, mandens og børnenes.

Det mest fantastiske er altså, at jeg har absolut ikke mærket noget til nogen ”summen”, efter jeg lagde den plade ind bag coveret på min telefon, og så holder den til evig tid. Det er en engangsinvestering (hvis jeg vel og mærke ikke skifter telefonmærke). Matrixen kan nemlig overflyttes til ny telefon, når jeg får det.

Se her en film om mobilstråling:

I min verden er det den bedste gave jeg kunne give mine børn. Det er vigtigt for mig at de er sunde og raske. I disse år bliver vi udsat for mobilstråling mere end nogensinde tidligere – også vores børn. Så tak til LifeWaves sundhedsteknologi. Det er verdensklasse.

DEL
Tidligere artikelAv min hæl – sådan opnår jeg lindring med LifeWave
Næste artikelSådan bruger mine to teenagere LifeWaves produkter
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here