Av min hæl – sådan opnår jeg lindring med LifeWave

1
359

Jeg har tidligere skrevet om en dårlig hæl, som lægerne ikke helt kunne blive enige om, hvad skyldes. En mente hælspore og en anden betændelse i hælpuden uden dog at være sikre. De råd, jeg har fået af lægerne som f.eks. at lægge et lille blødt indlæg i skoene og investere i gode stødabsorberende sko har ikke gjort nogen forskel. Smerterne er de samme.

Jeg starter derfor med Energy Enhancer og Y-age Aeon. Det hjælper meget, men jeg kan stadig mærke en lille smule, for når jeg fjerner plastrene, kommer smerten tilbage. Så jeg begynder at sætte spørgsmåltegn ved, om jeg måske skal ændre taktik. Prøver det som Jeanett Beate Jensen skiver om i et andet indlæg omkring hælespore, hvor der bruges IceWave og Aeon, men det giver ikke en bedre smertelindring. Ændringen fra Energy Enhancer til IceWave er ikke det rigtige, da min smerte ikke bliver lindret i samme grad som når jeg bruger Energy Enhancer.

Jeg vil jo gerne have den helt væk. Så jeg beslutter mig for at prøve en selvtest igen. Det kan jo være, at den kan fortælle mig, hvad jeg skal ændre. Jeg finder ud af, at jeg skal beholde Y-age Aeon, men også skal bruge SP6 Complete. Det passer fint, da jeg jo bruge begge fast: Y-age Aeon i forbindelse med, at jeg drikker Theta One og SP6 Complete i forbindelse med min PCOS – se mit tidligere indlæg om dette. Så i stedet for at sætte plastrene hvor jeg plejer, sætter jeg både Y-age Aeon og SP6 Complete under hælen. Jeg tænker egentlig ikke så meget over tiden, da jeg jo bare sætter dem der i stedet for, hvor jeg plejer.

God effekt med SP6

I min menstruationsperiode bruger jeg ikke SP6 Complete, og her kommer jeg pludselig til at tænke på, at nu når jeg ikke skal sætte SP6 Complete under hælen, har jeg da også glemt Y-age Aeon. Men det er jo et dejligt tegn, for jeg opdager, at det ikke gør ondt mere.

Nu er det ligegyldigt, hvad årsagen har været. Jeg ved, hvad jeg skal gøre, hvis den kommer igen. Dette viser, at der er hjælp at hente hos LifeWave. Det viser også, at man nogle gange skal prøve sig lidt frem, og at man ikke nødvendigvis skal bruge de samme plastre hele vejen fra start til slut. Smerter ændrer sig, så derfor bør vi nogle gange ændre taktik.

Jeg ville ikke undvære disse små skønne plastre. For det er en kæmpe lettelse at jeg ikke længere har ondt. LifeWave har godt nok hjulpet mig og mange andre rigtig mange gange efterhånden.

DEL
Tidligere artikelJette fjernede stor væskeansamling med LifeWave plastre
Næste artikelMatrix beskytter dig og dine børn mod mobilstråler
Anita Hellner blev introduceret til LifeWaves forunderlige verden i 2014. Lige siden har plastrene og de øvrige produkter været en trofast følgesvend. I 2014 ændrede Anita Hellner Andersens liv sig, da hun blev introduceret til LifeWave. Anita Hellner Andersen lider af PCOS – Poly Cystisk Ovarie Syndrom. Med LifeWave opnåede hun større livskvalitet. Siden er LifeWave ikke bare blevet en følgesvend i Anitas eget liv og i hendes mands, men også hos mange mennesker, som krydser hendes vej. Anita er forhandler af LifeWave og kan fortælle om, hvordan LifeWave har hjulpet til bedre livskvalitet og større sundhed. Kontakt: anitahellner@hotmail.com

1 KOMMENTAR

  1. Av av av min hæl…. holder pt ufrivillig løbepause og har prøvet lidt forskellige placeringer.

    Nu prøvede jeg din kombination og yes – endelig ro på den igen

    Tak for at dele din historie <3

    Mai-Britt

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here